- 22 Temmuz 2018
- 85
- 119
- 8
- 39
Hosbulduk tesekkur ederim insaallah yarin arayip bilgi verecekler benim de ilk denemHoşgeldin canim. Transfer ne zaman gerceklesecek ?
Ins Rabbim hepimizi hayaline kavusturur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk tesekkur ederim insaallah yarin arayip bilgi verecekler benim de ilk denemHoşgeldin canim. Transfer ne zaman gerceklesecek ?
Ins Rabbim hepimizi hayaline kavusturur
Hosbulduk tesekkur ederim insaallah yarin arayip bilgi verecekler benim de ilk denem
Yaşım 32 yaşıma göre yumurtaliklarim az çalışıyor esimde de sperm yavaşlığı varHadi ilkinde ins kavusursun bebegine
Yasin kac ? Sıkıntı neydi ??
Yaşım 32 yaşıma göre yumurtaliklarim az çalışıyor esimde de sperm yavaşlığı var
İnşaAllah canım ama büyüdüğüne dair hiç belirtim yok yarın kontrolüm hayırlısı inşaAllahHadi bakalım inş büyümüştür yumoşlar canım demek her seferinde farklı tepkıler veriyo vücudmz anlamdım kigüzel haberlerle dön sende inş
Kocaman olmustur yumoslarin 5. Gun gayet iyi benimde ortalama 10-12 mmdi 5. Gun cnm5 gün önce 10 mm ydi canım şimdi bilmiyorum yarın 10. Gün kontrolüm var
0,4 kullaniyorum canim. sen?Şuanda kaçlık kullanıyosun canım iğneyi
7 haftaliktiAyni durumu yaşamışız canim Allah tez zamanda yerini doldursun kac haftalikdi ?
0,4luk clexane kullaniyorum canim ve coraspin 100luk. Sana ne onerdi drun?Bende de öyle iki farklı mtfhr geni ayrı ayrı heterozigot o da homozigot sayılabilirmiş ve ayrıca pai1 de homozigot. Peki clexane dozu nedir?
Hadi insallah kapkaliteli olurlar kuzumHosbulduk tesekkur ederim insaallah yarin arayip bilgi verecekler benim de ilk denem
inşallah canım, transfer de iyi geçer inşallahRabbim herkesin gönlündekini nasip eylesin insaallah ne güzel bir grup olmuş hepsini okudum herkesin allah yardımcısı olsun ben de cuma günü yumurtalarim toplandı ve tranfer günümü bekliyorum insaallah sonra da hamiş grubu kurarız buradakilerle
Bana memorial sadece clexane önerdi baska doktora gittim hem 0.4lük clexane hem coraspin önerdi0,4luk clexane kullaniyorum canim ve coraspin 100luk. Sana ne onerdi drun?
Hoşgeldin aramıza benim de bugün 3. Gün emriyo ama aramadılar hadi HAyırlı haberler gelsin sırayla hepimizin allahımmSelamlar. Bir süredir siteyi takip ediyor yazılanları okuyordum. Oldukça faydalı paylaşımlar oluyor. Ben de üye oldum ilk mesajı yazıyorum. Tüm stresli süreçlerden sonra ctesi günü transfer yapıldı. 3. Gün embriyosu 2 tane. Artık beklemedeyim kendime dikkat etmeye çalışıyorum.
Çok teşekkür ederimm canim insaallah allahım HAyırlı haberlerleinşallah canım, transfer de iyi geçer inşallah
Ne güzel böyle şeyler duymak teşekkür ederimmAnladim canim olsun sıkıntı değil bunlar Bence
Ilaclarla hersey halloluyor
Yumurtluyorsun sperm canlaniyor en iyileri seçiliyor
Yasinda genç ins ilk sefer de pozitifi görürsün
Inşaallah allahımm hepsi minnak minnak tutsunlar bizlereHadi insallah kapkaliteli olurlar kuzum