2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Hepimizde tedirginlik var acaba yanlis bi hareket mi yaptım acaba şunu yapmasamiydim bunu yapmasamiydim diye ben normalde rahat biriyimdir kendimi cok yormuyorum dinleniyorum ama yemek filan da yapıyorum ayakta bazen yataktan hic kalkmayanlari gorunce acaba ben yanlis mi yapıyorum diyorum halbuki doktor haraket etmek iyi gelir kan dolasimi ve rahime kan gitmesi icin demisti

Hepimizde tedirginlik var acaba yanlis bi hareket mi yaptım acaba şunu yapmasamiydim bunu yapmasamiydim diye ben normalde rahat biriyimdir kendimi cok yormuyorum dinleniyorum ama yemek filan da yapıyorum ayakta bazen yataktan hic kalkmayanlari gorunce acaba ben yanlis mi yapıyorum diyorum halbuki doktor haraket etmek iyi gelir kan dolasimi ve rahime kan gitmesi icin demisti

Çok doğru diyorsun tedirginkik ışte bende bi yemek felan yapıyorum bi geziniyorum sonra çok mu ayakta kaldım diyorum oturuyorum çok oturdum diyorum uzanıyorum tel de burayı okuyorum

Ya ben 4. Gün banyo yaptım çok sıcak değildi su ama şimdi düşündüm de ılık da değildi.
Oturarak yapmadiysan sorun yok ben de buz gbi suyla yikanamiyorum ama sicak su torbasi ayri bi olay o yuzden asla dedim. Banyon hamam gibi olmuyosa sorun yokk canim

Oturarak yapmadiysan sorun yok ben de buz gbi suyla yikanamiyorum ama sicak su torbasi ayri bi olay o yuzden asla dedim. Banyon hamam gibi olmuyosa sorun yokk canim
Kendimi yormadan kısa bir zamanda yaptım canım. İnşallh sorun olmamıştır.

Genelde transferden sonra kabız olurdum bu sefer sorunsuz geçireceğim derken bugün 6. Gün kabız oldum. Bu süreçte kurtuluş yok sanırım sürekli aynı şey oluyor.

Seninki en dogrusu ben de hic yatmiyorum canim

Genelde transferden sonra kabız olurdum bu sefer sorunsuz geçireceğim derken bugün 6. Gün kabız oldum. Bu süreçte kurtuluş yok sanırım sürekli aynı şey oluyor.
Siyah gbi olan kayisi kurusu var ya ondan iki uc tane ye hemencik rahatlarsin. Benim transferin 10. Gunu henuz kabizlik yasamadim ama gunkurusu kayisisindan aldim yine de nolur nolmaz diye

Doktoru arayın sizi yönlendirir

Agri kesici verdi
Ates ve kusma eklenirse gel dedi
Suan icin agri var sadece şükür

Cok yumurta toplaninca daha fazla bolgede delik oldugu icin daha cok aci oluyor. Antibiyotigini icmeyi sakin ihmal etme canim

Aynen canim ondan galiba ayni adet sancısı gibi
Kotu bi durum olsa karnim felan siserdi
Gecenki de zor gecti ya sonunda tutsunda bunlara raziyim

Siyah gbi olan kayisi kurusu var ya ondan iki uc tane ye hemencik rahatlarsin. Benim transferin 10. Gunu henuz kabizlik yasamadim ama gunkurusu kayisisindan aldim yine de nolur nolmaz diye

Var akşam alayım biraz. En büyük korkumdu. Yine iyi dayandım buhüne kadar. Canım hiç idrar testi yaptın mı? 10. Gündesin ne mutlu kalmış 2 gün.

Kizlar cok sancim var yaaaa
Dün iyidim de bugün baya kotu geçiyor

Canım çok geçmiş olsun. Doktorunu ara muhakkak danış

Back
X