- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Soğan suyu adet getirir ne var ne yoksa temizler kizNeden ki canım acaba doktoru arayıp sorsam mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğan suyu adet getirir ne var ne yoksa temizler kizNeden ki canım acaba doktoru arayıp sorsam mı
Teşekkür ederim canımmmGozun aydin tatlım nasıl sevindim nasıll![]()
Sana 2 tane mi konmustu canımKızlar çıktım doktordan. Çok şükür keseyi gördük! Allah’a hamd olsun. Darısı bekleyenlerin başına
Hatta bir şey daha var. 2 kese gördük ama biri küçük olduğu için soru işareti. 2 hafta sonra kalp atışına gidince netleşirmiş
Benim keseyi gecen hafta belirli belirsiz gördü doktor 3 mm imis bu hafta gel dedi ama ben bayramdan sonra gidip hem keseyi hem de kalp atışını görmek icin gitcem cok fazla ultrasona maruz birakmak istemiyorum bebegimiKızlar çıktım doktordan. Çok şükür keseyi gördük! Allah’a hamd olsun. Darısı bekleyenlerin başına
Hatta bir şey daha var. 2 kese gördük ama biri küçük olduğu için soru işareti. 2 hafta sonra kalp atışına gidince netleşirmiş
Ben ikisini birlikte görmüştüm kuzum , biri diğerinden azıcık daha küçük Dr. olabilir böyle demişti.. cunartesiyi bekliyorum kalp atışlarını duymak için inşallah.. sende içini ferah tut kuzum.. hayırlısı ve sağlıkla alalım kucaklarımıza..İkiz bebek bekleyen arkadaşlar 2. Keseyi ne zaman görmüştünüz?
Gözünaydın Canım hadi bakalım ikiz maşallahKızlar çıktım doktordan. Çok şükür keseyi gördük! Allah’a hamd olsun. Darısı bekleyenlerin başına
İyiyim canım sadece bugün bel ağrısıyla uyandım. Sen nasılsın?? Ben perşembeyi bekleyeceğim sanırım
İyiyim elhamdulillah Canımİyiyim canım sadece bugün bel ağrısıyla uyandım. Sen nasılsın?? Ben perşembeyi bekleyeceğim sanırım
Jeli bırak mı dediler? Ben fitile devam ediyorum halaİyiyim elhamdulillah Canım
Jeli bırakınca rahatladım çok şükür
Bende bekleyeceğim artık zorlaştı beklemek
Ama dayanacağız napalım
Oğlumda idrarda da çıkmadığı için evde de yapmak istemiyorum
Varsa yok yere üzüleceğim
Canım jel bende çok kötü tahriş yaptı mahvoldumJeli bırak mı dediler? Ben fitile devam ediyorum hala
İyi o zaman çünkü gerçekten jel de fitil de dert. Ben de bezdim ama yapacak bir şey yokCanım jel bende çok kötü tahriş yaptı mahvoldum
Çamaşır bile giyemiyordum artık
Dr bırak dedi
Karnımdan progesteron yapıyorum o kafi gelir dedi
Zaten bırakmasam herhalde çatlardım artık
Eşimde halimi gördü bu sıkıntıyla tutunacaksa da tutunmaz bırak zararı faydasından çok dedi
Ben çok nötrüm yaa hiç hissedemiyorumİyi o zaman çünkü gerçekten jel de fitil de dert. Ben de bezdim ama yapacak bir şey yok
Kızlar çıktım doktordan. Çok şükür keseyi gördük! Allah’a hamd olsun. Darısı bekleyenlerin başına
Bana da sanki olmadı gibi geliyor. Ne bileyim hiç hamile kalmadığım için belki de böyle hissediyorum bilmiyorum keşke perşembe bir an evvel gelseBen çok nötrüm yaa hiç hissedemiyorum
Sende var mu bir his oldu olmadı gibi
Ben hep olumsuzu gördüğüm için sadece korkum ağır basıyor
Haklısın her süreç sıkıntılı pozitifi görmek yetmiyor devamı daha önemli hakkımızda hayırlısı olur inşallahKiminde belirti olur kiminde benim gibi hiç belirti olmazmış bunlara takılıp stres yapma en önemlisi bu,ben mümkün değil diyodum ama pozitifi görünce dünyalar benim oldu,şunu öğrendim tüp bebek tedavisinde pozitifi görsek bile kalp atışlarını duyana kadar çok sevinmemek gerekiyomuş canım üzülmemek için
Ayni hisleri yaşıyoruz eşim olcak diyor ben her seferinde adamın umudunu kırıp olmucak sevinme diyorum. Çünkü bu süreç öyle bir süreç ki yasamayana anlatmak mümkün değil her an hisler değişiyorBen çok nötrüm yaa hiç hissedemiyorum
Sende var mu bir his oldu olmadı gibi
Ben hep olumsuzu gördüğüm için sadece korkum ağır basıyor
Bence biz kadınlar daha Temkinliyiz ondanAyni hisleri yaşıyoruz eşim olcak diyor ben her seferinde adamın umudunu kırıp olmucak sevinme diyorum. Çünkü bu süreç öyle bir süreç ki yasamayana anlatmak mümkün değil her an hisler değişiyor