Allah hayırlı sonlandirsin İnşaallah canım hangi günü verdiler bide eşinizde yada sizde sorun var mıydı?Ben ilaçlara başladım aşılama olacağım günü bekliyorum
Ikimizde de hiç bi sorun yok yarın muayeneye gidicem insallahAllah hayırlı sonlandirsin İnşaallah canım hangi günü verdiler bide eşinizde yada sizde sorun var mıydı?
Amin inşallah güzel sonuç alirsinizMerhaba arkadaşlar Bu benim 2. aşılamam bende 30 Hazıranda aşılama oldum temmuz 11 de yani yarın belli olacak tutup tutmadığı.Allah hayırlı etsin inş. dualarımızı beklentilerimizi.
Umarım güzel sonuç alırsın hep beraber sevinirizMerhaba arkadaşlar Bu benim 2. aşılamam bende 30 Hazıranda aşılama oldum temmuz 11 de yani yarın belli olacak tutup tutmadığı.Allah hayırlı etsin inş. dualarımızı beklentilerimizi.
Hayirli sonuclar alirsin insallah canim. Buraya da yaz :) asilama dan 11 gunsonra yaptiracak sin o zaman testi. Cikar mi ???Merhaba arkadaşlar Bu benim 2. aşılamam bende 30 Hazıranda aşılama oldum temmuz 11 de yani yarın belli olacak tutup tutmadığı.Allah hayırlı etsin inş. dualarımızı beklentilerimizi.
Ya yaptırması Bişey değilde nasıl beklicez bilmiyorum inşallah senin güzel sonuçlarını alırızda bize de umut olırMerhaba kizlar bende6 temmuzda asilama yaptirdim ilk asilamam. Polikistik over var . hayirlisii beklemedeyim.
Insallah umut olmak isterim ama pek umutlu degilim belirti filan yok bekliyorum sadece.Ya yaptırması Bişey değilde nasıl beklicez bilmiyorum inşallah senin güzel sonuçlarını alırızda bize de umut olır
Benim bilgidim kadariyla asilamadan 14 gun sonra test yapilmasi gerekiyor.Eger daha once yaptirirsaniz sonuc yaniltici olabilir cunku vucudunuza tedavi esnasinda verilen hamilelik hormonu asilamadan ancak 14 gun sonra cikmis oluyor diye biliyorumHayirli sonuclar alirsin insallah canim. Buraya da yaz :) asilama dan 11 gunsonra yaptiracak sin o zaman testi. Cikar mi ???
Ben de öyle duydum hatta benim doktorum 16 gün sonra test yapılacak dedi ama kesin ben dayanamam 14 günde yaparım bıktım artık negatif görmektenBenim bilgidim kadariyla asilamadan 14 gun sonra test yapilmasi gerekiyor.Eger daha once yaptirirsaniz sonuc yaniltici olabilir cunku vucudunuza tedavi esnasinda verilen hamilelik hormonu asilamadan ancak 14 gun sonra cikmis oluyor diye biliyorum
Evet süt ürünleri yumurta sayısını arttırıyor ben sürekli ayran içtiğim de 3 tane olmuştu. Sonraki ay 2 tane olmuştu bu ay aşılamaya geçtik çok şükür. Perşembe günü muayenem var çok merak ediyorum bu ay kaç yumoşum var.. bu ayda ayran içtim ama düzenli içmedim oyüzden merak ediyorum...İkiz isteyenler süt ürünleri tüketin diyorlar bunun ne kadar faydası var bilmiyorum ama paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?