Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
133
34
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır hasretime son vermek için yarın sabah aşılama için tedaviye başlıyorum tavsiyesi olanlar yada benle beraber bilgi edinip paylaşmak isteyenler gelin derdimize ortak olalim...

Merhabalar bende 12 temmuz günü aşılama olacağım bakalım hayırlısı hiç umudum yok ama yine de kısmet ilk aşılama. Pek ilkinde tutmuyor diyorlar ama Bi yerden başlamak gerekiyor hepimize hayırlısını nasip etsin Rabbim

Kizlar merhaba bende kismetse 16 temkuzda tedaviye basliycam insallah bi aksilik cikmaz hep dua ediyorummm

Merhaba arkadaşlar Bu benim 2. aşılamam bende 30 Hazıranda aşılama oldum temmuz 11 de yani yarın belli olacak tutup tutmadığı.Allah hayırlı etsin inş. dualarımızı beklentilerimizi.
Hayirli sonuclar alirsin insallah canim. Buraya da yaz :) asilama dan 11 gunsonra yaptiracak sin o zaman testi. Cikar mi ???

Zaten biraz da hamilelik nasip olursa buradakilere de umut olayim diye uye oldum . hep okuyodum merak ettikce ama sorma firsati olmuyo bide tabi guzel haber alabilirsek burda bana destek olanlar gibi bende destek olmak istiyorum

Hayirli sonuclar alirsin insallah canim. Buraya da yaz :) asilama dan 11 gunsonra yaptiracak sin o zaman testi. Cikar mi ???
Benim bilgidim kadariyla asilamadan 14 gun sonra test yapilmasi gerekiyor.Eger daha once yaptirirsaniz sonuc yaniltici olabilir cunku vucudunuza tedavi esnasinda verilen hamilelik hormonu asilamadan ancak 14 gun sonra cikmis oluyor diye biliyorum

Benim bilgidim kadariyla asilamadan 14 gun sonra test yapilmasi gerekiyor.Eger daha once yaptirirsaniz sonuc yaniltici olabilir cunku vucudunuza tedavi esnasinda verilen hamilelik hormonu asilamadan ancak 14 gun sonra cikmis oluyor diye biliyorum
Ben de öyle duydum hatta benim doktorum 16 gün sonra test yapılacak dedi ama kesin ben dayanamam 14 günde yaparım bıktım artık negatif görmekten

İkiz isteyenler süt ürünleri tüketin diyorlar bunun ne kadar faydası var bilmiyorum ama paylaşmak istedim
Evet süt ürünleri yumurta sayısını arttırıyor ben sürekli ayran içtiğim de 3 tane olmuştu. Sonraki ay 2 tane olmuştu bu ay aşılamaya geçtik çok şükür. Perşembe günü muayenem var çok merak ediyorum bu ay kaç yumoşum var.. bu ayda ayran içtim ama düzenli içmedim oyüzden merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…