- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Insallah olur canim . umudumuz temmuz :)temmuz bize umut olsunbugün benim doğumgünüm ve 5 temmuz'da ben de ilk aşılamamı yaptırdım. Mucizemi bekliyorum
Doğum günün kutlu olsun inşallah sana güzel Bi hediye gelir bu ay. Bende yarım ilk aşılama mı yaptırcam çok heyecanlıyımtemmuz bize umut olsunbugün benim doğumgünüm ve 5 temmuz'da ben de ilk aşılamamı yaptırdım. Mucizemi bekliyorum
Allah yardımcın olsun tez zamanda kucağına bebişini almak nasip olsunKızlar ben pazartesi adet oldum dün aşılama için üniversitenin tüp bebek merkezi ne gittim herşey iyi tam başlayacakken hsg sonucuma ve ultrason sonucuma göre laparoskopi yapmamız lazım dediler sağ tüpüm de şişme var çok araştırdım ve olmam gerekiyor pazartesi yatis salı ameliyat var dua edin inşallah en iyi şekilde geçer
Insallah guzel gecer caanimKızlar ben pazartesi adet oldum dün aşılama için üniversitenin tüp bebek merkezi ne gittim herşey iyi tam başlayacakken hsg sonucuma ve ultrason sonucuma göre laparoskopi yapmamız lazım dediler sağ tüpüm de şişme var çok araştırdım ve olmam gerekiyor pazartesi yatis salı ameliyat var dua edin inşallah en iyi şekilde geçer
İnşallah canım yaAmin canim iyi dusun iyi olsun . bende vakit nasil gececek diyorum ama sabirr. Allah sabrimizi goruyor insallah muradimizi verir. Derdi veren Allah dermanini da verir insallah. Icimizi ferah tutalim
Pozitif dusun lutfen. Sonuc olumsuz olaada bir sonraki asilama iocn daha da istekli ol.Tutmayacak biliyorum ama heyecandan bugün yemek bile yiyemedim bakalım yarın nasıl olacak hep buralardan nasıl olduğunu duyuyorum ama insanın kendi başına gelmesi başka Bişey. İnşallah tutar aşılamam ve hepimizin aşılaması Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
hadi hayırlı olsun.insallah sonuç pozitif olurAşılamamı yaptırdım bakalım sonuç ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Hayirlisi olsun canim insallah tutarAşılamamı yaptırdım bakalım sonuç ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Bana doktor koldan vur dedi kolumdan vurdumhadi hayırlı olsun.insallah sonuç pozitif olurya ben diger asilamalarda catlatma ignesini hep göbekten yaptırdım daha iyi oluyor diye sen nasıl vurdurdun igneni
Kendinmi vurdun ya ben hep kayinvalideme vurduruyordum.kolay oluyormu? Çünkü bu sefer kendi ailemde dahil kimseye aşılama yaptiracagimi demedim.oda bilmesin istiyorumBana doktor koldan vur dedi kolumdan vurdum
Evet kendim vurdum sıkıntı olmadı. Bende kimseye aşılama yapacağımı söylemedim çünkü devamlı soracaklar noldu noldu diye zaten sıkıntımız bize yetiyo. Bence kendin vurabilirsiniz ben YouTube dan video izleyip vurdum cnmKendinmi vurdun ya ben hep kayinvalideme vurduruyordum.kolay oluyormu? Çünkü bu sefer kendi ailemde dahil kimseye aşılama yaptiracagimi demedim.oda bilmesin istiyorum
aynen canim birileri sordukca daha cok stres olup aklıma düşürüyorum.galiba bende kendim vurcam.gobekten hem kolay olurEvet kendim vurdum sıkıntı olmadı. Bende kimseye aşılama yapacağımı söylemedim çünkü devamlı soracaklar noldu noldu diye zaten sıkıntımız bize yetiyo. Bence kendin vurabilirsiniz ben YouTube dan video izleyip vurdum cnm
Hadi hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşallahBen eşime yaptirtiyorum iğnemi bugün son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?