Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben pazartesi adet oldum dün aşılama için üniversitenin tüp bebek merkezi ne gittim herşey iyi tam başlayacakken hsg sonucuma ve ultrason sonucuma göre laparoskopi yapmamız lazım dediler sağ tüpüm de şişme var çok araştırdım ve olmam gerekiyor pazartesi yatis salı ameliyat var dua edin inşallah en iyi şekilde geçer

Allah yardımcın olsun tez zamanda kucağına bebişini almak nasip olsun

Insallah guzel gecer caanim

Tutmayacak biliyorum ama heyecandan bugün yemek bile yiyemedim bakalım yarın nasıl olacak hep buralardan nasıl olduğunu duyuyorum ama insanın kendi başına gelmesi başka Bişey. İnşallah tutar aşılamam ve hepimizin aşılaması Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Amin canim iyi dusun iyi olsun . bende vakit nasil gececek diyorum ama sabirr. Allah sabrimizi goruyor insallah muradimizi verir. Derdi veren Allah dermanini da verir insallah. Icimizi ferah tutalim

Pozitif dusun lutfen. Sonuc olumsuz olaada bir sonraki asilama iocn daha da istekli ol.

Kendinmi vurdun ya ben hep kayinvalideme vurduruyordum.kolay oluyormu? Çünkü bu sefer kendi ailemde dahil kimseye aşılama yaptiracagimi demedim.oda bilmesin istiyorum
Evet kendim vurdum sıkıntı olmadı. Bende kimseye aşılama yapacağımı söylemedim çünkü devamlı soracaklar noldu noldu diye zaten sıkıntımız bize yetiyo. Bence kendin vurabilirsiniz ben YouTube dan video izleyip vurdum cnm

aynen canim birileri sordukca daha cok stres olup aklıma düşürüyorum.galiba bende kendim vurcam.gobekten hem kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…