- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.487
- 113
Canım öncelikle hayırlı cumalar. Ben beylikdüzünde medihaus da Kamer beye yaptırdım. Önceden tabi hsg çekilmişti ve hormon tahlili yapılmıştı. Adetin ikinci günü gidiyorsun doktor muayene ediyor ilaçlarını veriyor ben gonal f vuruldum göbekten acısı filan yok bide vitamin ve folik asit vermişti sonra belli aralıklarla muayeneye çağırıyor sonra Bi iğne daha verdi oda yumurtanın kendiliğinden çatlamasını önlemek için en son çatlama iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama yapıldı. Zor Bi işlem değil ben muayeneden bile rahatsız olduğum için zorlandım ama pek Bi acı yok zaten çabuk bitiyor Bi yarım saat orda dinleniyorsun eve yolluyorlar dün ilk gündü benim hafif Bi kasık ağrısı pembe lekelenme yaşadım ama bugün hiç Bi sıkıntım yok. Çok uzun oldu galiba bu konu açılınca susamıyorum :)Hanımlar merhaba Öncelikle aziz mübarek cuma günü hürmetine Rabbim dünyadaki bütün anne olmak isteyen kadınların yüzüne baksın hepimizin kucaklarını doldursun inşallah . Ne olur banada yardımcı olun eşimin sperm sayısı düşük olduğu için doktor bizede aşılama yapmamız gerektiğini söyledi . Bende araştırma içerisindeyim sürekli sizden rica ediyorum lütfen hangi hastanede aşılama yaptırdınız ve ya yaptıracaksınız . Ve aşılama süreci nasıl bir süreç ben bir defa iğne olunuyor diye biliyorum ama önceki yazdıklarınız biraz kafamı karıştırdı her gün yapılıyor gibi anladım .
Canım öncelikle hayırlı cumalar. Ben beylikdüzünde medihaus da Kamer beye yaptırdım. Önceden tabi hsg çekilmişti ve hormon tahlili yapılmıştı. Adetin ikinci günü gidiyorsun doktor muayene ediyor ilaçlarını veriyor ben gonal f vuruldum göbekten acısı filan yok bide vitamin ve folik asit vermişti sonra belli aralıklarla muayeneye çağırıyor sonra Bi iğne daha verdi oda yumurtanın kendiliğinden çatlamasını önlemek için en son çatlama iğnesi vuruldum 36 saat sonra aşılama yapıldı. Zor Bi işlem değil ben muayeneden bile rahatsız olduğum için zorlandım ama pek Bi acı yok zaten çabuk bitiyor Bi yarım saat orda dinleniyorsun eve yolluyorlar dün ilk gündü benim hafif Bi kasık ağrısı pembe lekelenme yaşadım ama bugün hiç Bi sıkıntım yok. Çok uzun oldu galiba bu konu açılınca susamıyorum :)
Canım ben hsg yi ve hormon tahlili iş ve sperm testini gecen ekimde yaptırmıştım başka sebeplerden dolayı aşılamaya erteledim mecburen hsg ye 450 hormon tahliline 160 Dı sanırım sperm testine 80 TL ödedim doktor muayenesi şuan 55 TL sgk lı. İçin ilaçlar 800 tuttu hastaneye750tl verdim aşılama içinMerhaba İnşallah aşılaman tutar bebişin inşallah 9 ay sonra kucağında olur medihaus da ki aşılama ücreti neydi bir de hsg ve hormon tahlilini devlette yaptırıp mı götürdün o şekilde kabul ediyorlar mı acaba çok soru sordum kusura bakma
Devlet hastanesinin kini kabul eder bence zaten masraflı Bi iş bu ben çalışıyorum izin almada problem oluyo vaktim olsa devlette yaptırırdım sonuçta sgk mız boşuna ödenmiyor ama maalesef iş yeri izin konusunda sıkıntı yapınca mecbur özelde yaptırdım yoksa inan çokda maddi gücüm yokMerhaba İnşallah aşılaman tutar bebişin inşallah 9 ay sonra kucağında olur medihaus da ki aşılama ücreti neydi bir de hsg ve hormon tahlilini devlette yaptırıp mı götürdün o şekilde kabul ediyorlar mı acaba çok soru sordum kusura bakma
Devlet hastanesinin kini kabul eder bence zaten masraflı Bi iş bu ben çalışıyorum izin almada problem oluyo vaktim olsa devlette yaptırırdım sonuçta sgk mız boşuna ödenmiyor ama maalesef iş yeri izin konusunda sıkıntı yapınca mecbur özelde yaptırdım yoksa inan çokda maddi gücüm yok
Ben zeynep kâmil den rapor cikarttim orda yaptırıyorum sadece ilaçlara para verdim 265 tuttu + vitamin
Valla başka yerlerde daha pahalı yapanları da duydum devlette makul olanları da sadece ilaç parası ödemişler ama dediğim gibi benim izin sıkıntım var. İnşallah kucağımıza boş kalmasın her ay tonla test yapmaktan olmayan ikinci çizgi görmekten yıldım ne kocam ne de en yakınım anlamıyor maalesef çok zor beklemektekrar teşekkür ederim canım ortalama 2500 tl yi buldu herhalde bebişlerimiz hayırla sağlıkla sıhatle gelsinlerde 3000 5000 yoluna feda olsun önemi yok bende ağustos ayında bir sıkıntı çıkmaz ise yaptıracağım galiba inşallah herkesin olumlu sonuçlanır ben çok dua ediyorum Allah evlatsızlıkla sınamasın kimseyi
Sağlıkla kucağına al inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsunBen zeynep kâmil den rapor cikarttim orda yaptırıyorum sadece ilaçlara para verdim 265 tuttu + vitamin
Valla başka yerlerde daha pahalı yapanları da duydum devlette makul olanları da sadece ilaç parası ödemişler ama dediğim gibi benim izin sıkıntım var. İnşallah kucağımıza boş kalmasın her ay tonla test yapmaktan olmayan ikinci çizgi görmekten yıldım ne kocam ne de en yakınım anlamıyor maalesef çok zor beklemek
Bende zeynep kamil de asilama yaptiricam insallah haftaya basliycam tedaviye benim tekrarlayan dusuklerim var bende bi sorun gorulmedi esim hastanede sperm tahlili yaptirdi doktor ufak bi puruz var ve bunun dusuk yaptiricagini sanmiyorum dedi icimize kurt dustu gittik ozel laboratuarda semen analizi yaptirdik rapor sonucunda dusuge sebep olur yaziyodu bu raporu alip devlet hastanesindeki uroloji doktoruna dusuk olmaz diyen doktora goturdum rapor cikartti o raporu tup bebek bolumune goturdum tup bebek bolumu benden hsg rahim kultur ve smear ornegi de istedi esimdende ufak bi iki tahlil istedi hepsini hazirlayip verdik heyet tedaviye onay verdi dosya hazirlandi 3 gun sonra tedaviye basliycaz insallah bu hastane zeynep kamil bu aradamerhaba canım öncelikle inşallah olumlu sonuçlanır . Rapor çıkarmak için hangi şartlar gerekiyor
Bende zeynep kamil de asilama yaptiricam insallah haftaya basliycam tedaviye benim tekrarlayan dusuklerim var bende bi sorun gorulmedi esim hastanede sperm tahlili yaptirdi doktor ufak bi puruz var ve bunun dusuk yaptiricagini sanmiyorum dedi icimize kurt dustu gittik ozel laboratuarda semen analizi yaptirdik rapor sonucunda dusuge sebep olur yaziyodu bu raporu alip devlet hastanesindeki uroloji doktoruna dusuk olmaz diyen doktora goturdum rapor cikartti o raporu tup bebek bolumune goturdum tup bebek bolumu benden hsg rahim kultur ve smear ornegi de istedi esimdende ufak bi iki tahlil istedi hepsini hazirlayip verdik heyet tedaviye onay verdi dosya hazirlandi 3 gun sonra tedaviye basliycaz insallah bu hastane zeynep kamil bu
Tutar ya inşallah bende hep olumsuz düşün üyorum elde değil ama bu psikoloji de etkiliyor bizi sonuçta ilki tutmayıp ikincide tutan çok kişi var sen üzme canınıSelam kızlar hayırlı akşamlar ben de 29 haziran yaptırdım aşılama 9 doktora gittim kan sonucu 1.20 çıktı doktor yok dedi ama bazen erken olabilir sonuç almak için dedi 1 hafta daha bekle hasta olmaz isen yenile dedi olur isende 2 aşılamayı yapalım dedi hala hasta olmadım umudum da bu tutmayinca ikinci de tutmaz duygusuna kapıldım ne yapacak bilmiyorum
Haklısın valla aynı şeyleri yaşıyoruz. Bi yandan ümit ediyorsun Bi yandan heray aynı üzüntü. Aslında şöyle Bi bağıra bağıra ağlamak istiyorum ama inan ona bile fırsat vermiyorlar. Elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama bazen insanlar hele yakınların bile acımasız olabiliyorlarİnşallah ikinci başarılı olur çok zor psikoloji falan kalmıyor zaten etrafın baskısı ne oldu gittiniz mi ne yaptınız sonuç ne neden tutmadı niye olmadı bu sorulardan yoruldum artık
Ben de senin gibiyim hem umudum yok hemde vücudumda olan herşeyi gebeliğe yoruyorum. Misal aşılama yaptıralı bugün 3. Günüm gözüm seyriyo istemsizce İnternetde acaba belirti olabilir mi diye araştırıyorum yakında kafama huni takıp gezicem. Garip Bi durum yani umarım Allah umutsuzluğumuzu güzel Bi müjdeyi çevirsin. Hiç canını sıkma inşallah bizimde evimiz de Bi afacanın sesi olacak.Merhaba hanımlar bende bu ay aşılamaya baslayanlardanim umudum yok tutmayacagini bile bile başladım sırf tüp bebek hakkı için başladık bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?