2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Evet
symmm symmm ses çıkmadı tüm gündür hiç girmedi , merak ettim. Senin nasıl gidiyor canım? Kanama durdu değilmi tamamen? Bende bugün sabah o kadar çok öğürdüm ki korktum kanamam başlayacak diye :KK43:
Symm gozukmiyor ins kotu birsey yoktur. Kanamam durdu sukur lwkelemeler haric ama bulanti kusma hic durmadan devam ediyor ozelikle aksam yemeginden sonra

symmm symmm ses çıkmadı tüm gündür hiç girmedi , merak ettim. Senin nasıl gidiyor canım? Kanama durdu değilmi tamamen? Bende bugün sabah o kadar çok öğürdüm ki korktum kanamam başlayacak diye :KK43:

Evet

Symm gozukmiyor ins kotu birsey yoktur. Kanamam durdu sukur lwkelemeler haric ama bulanti kusma hic durmadan devam ediyor ozelikle aksam yemeginden sonra
Canlar ben geldiiim nolmus oyle ya? Herkes birbirini yanlış anlamış gibi duruyor?? Bugun islerim vardi giremedim nete sukur biseyim yok hersey yolunda sizlerde ne var ne yok ?

Evet

Bende artık yediğim yemeklere midemin verdiği tepkiye bakarakdan seçim yapıyorum canım. Peynirler yağlı olduğu için ağır geliyo ve kusturuyor beni.

Canlar ben geldiiim nolmus oyle ya? Herkes birbirini yanlış anlamış gibi duruyor?? Bugun islerim vardi giremedim nete sukur biseyim yok hersey yolunda sizlerde ne var ne yok ?
Hoşgeldin canım. Korkuttun beni vallahi hiç yazmadın sabahdan beri hiç yapmazdın böle diye :)

Hoşgeldin canım. Korkuttun beni vallahi hiç yazmadın sabahdan beri hiç yapmazdın böle diye :)
Hoşbuldum canim evet bugun epey yoğundum hala da devam ediyor yogunlugum ondan giremedim ve cok yoruldum belim kopuyor agridan evime bir atsaydim kendimi... sukur olumsuz bisey yok ... yogunlugum isle alakalı... diger topicte olanlara cok üzüldüm

Hoşbuldum canim evet bugun epey yoğundum hala da devam ediyor yogunlugum ondan giremedim ve cok yoruldum belim kopuyor agridan evime bir atsaydim kendimi... sukur olumsuz bisey yok ... yogunlugum isle alakalı... diger topicte olanlara cok üzüldüm
Canim hosgeldn lutfen kendini yorma bende ilk bsslards birsey olmsz diye yordum

Bende çok üzüldüm canım, güzel gidiyordu topiğimiz, keşke böle olmasaydı. Strese çok büyük etken hem tedavi öncesi hem hamişlik sonrası ama olan oldu artık. Umarım karşılaşmayız bir daha :( sen çalışmaya başladınmı canım? Ne iş yapıyosun? Ben ocak ortasına kadar yani 3 ay dolana kadar gitmeyecem işe.

Canim hosgeldn lutfen kendini yorma bende ilk bsslards birsey olmsz diye yordum
Hosbuldum canim yok aslinda yorulacak bisey de yok da zaten cevremdekiler durumumu artik biliyorlar... yormazlar ama uzanmaya firsatim hic olmadi bugun o da belimi cok yordu ve ağrıttı gecicem simdi eve insallah dinlenirsem toparlanirim... sen nasil oldun? Kanama durmuş şükür?

Bende çok üzüldüm canım, güzel gidiyordu topiğimiz, keşke böle olmasaydı. Strese çok büyük etken hem tedavi öncesi hem hamişlik sonrası ama olan oldu artık. Umarım karşılaşmayız bir daha :KK43: sen çalışmaya başladınmı canım? Ne iş yapıyosun? Ben ocak ortasına kadar yani 3 ay dolana kadar gitmeyecem işe.
Ayyyy evet ben transferin ertesi gunu başlamıştım maalesef hala da devam ediyorum :) öğretmenim bugunde veli toplantisi falan derken aksam oldu okulda hep sandalye üstündeydim o perisan etti beni... normalde öğleyin evde oluyorum ve epey rahattim... simdi gececegim eve insallah kavusacagim koltuğuma

Son düzenleme:
Uyku hali sizde de var mi kizlar ya ölüyorum uyku diye :(

Benim bildiğin yatakta yastikta gözüm :KK43: ogleyin 12 gibi eve geliyorum vur kafayi yat sonra aksam üstü esim-kizim gelince kalkıyorum. Sonra 9gibi geri yat sabaha kadar :KK43: benim adam pek dertli ha bire uyuyorum diye ama bildiğin sızıyorum ya o kadar yani oturduğum yerde uyudugumu bilirimm T taliha21

Benim bildiğin yatakta yastikta gözüm :KK43: ogleyin 12 gibi eve geliyorum vur kafayi yat sonra aksam üstü esim-kizim gelince kalkıyorum. Sonra 9gibi geri yat sabaha kadar :KK43: benim adam pek dertli ha bire uyuyorum diye ama bildiğin sızıyorum ya o kadar yani oturduğum yerde uyudugumu bilirimm T taliha21
Bem evde olduğum için ve hiçbişey yapmadığım için yorulmuyorum cnm uyukum ara ara geliyor geçiyor . Normaldede öğle uyukusu hiç uyumam ve sevmemde sanırım hamileliğimde öyle geçecek. Ama akşam oldumu 8 civarı uyukudan mahvokuyorum :(

Bem evde olduğum için ve hiçbişey yapmadığım için yorulmuyorum cnm uyukum ara ara geliyor geçiyor . Normaldede öğle uyukusu hiç uyumam ve sevmemde sanırım hamileliğimde öyle geçecek. Ama akşam oldumu 8 civarı uyukudan mahvokuyorum :KK43:
Ogle uykusunu bende hic sevmem hemde uyudugumda midem ekşir maalesef hala mode sorunu yaşıyorum... ama uykuya dayanamiyorum

Hemde çok var uyku hali bnm evde bi Afacan daha var durmuyor ki uyuyayim hele bu ilaçlar daha çok uyku yapıo hamileliğin yaninda
Sende ikinci bebegini bekliyorsun yani? Ilki kac yasinda? Bende de var bir yaramaz .. 5yasinda gunduz krese gidiyor ondan rahat yatiyorum :KK76: gittiği kreside pek seviyor daha hic erken donmedi eve hergun 16 00 yi buluyor onu alışım o zaman kadar uykuya devam ben:anneadayı:

Cok sukur tup bebek tedavisini basaeli bir sekilde geciriyoruz ve ikizlere hamileyim bu topigi acmanin sebebi tup bebek olup ve ikiz bebegi olacak anne adaylarinin bilgi alisverisi icindir cunku bizim hem tup bebekyen ve hem ikiz oldugundan hamilekik surecimiz digerlerinin 2 kati daha zor ve mesaketlidir.Allah hepimize sag salim kucagimiza almamiza nasip etsin amin
Merhaba hayırlı olsun ilk 3 ay gerçekten çok zordu benim için şuan toparladım inşallah rabbim hayırlısıyla sağlığıyla yavrularımizi bize bağışlar 2 hafta sonra kontrol var sabırsızlıkla bekliyoruz:KK200:

Back
X