- 30 Ekim 2013
- 20.445
- 57.135
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de birtanesi 6.7 idi birtanesi de 6.5 di şimdi Allah'a şükür ikisinde ayniOizlar ben 5+2 de dr gittim kesenin biri 4mm digeri 9mm di sizde de boyle fark varmiydi acaba yoksa bendemi boyle
Allah tamamina erdirsin :) sizin bebislerin cinsiyeti de bellidir??Merhaba hayırlı olsun ilk 3 ay gerçekten çok zordu benim için şuan toparladım inşallah rabbim hayırlısıyla sağlığıyla yavrularımizi bize bağışlar 2 hafta sonra kontrol var sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Sağolasın inşallah seninde Allah yardımcın olsun cinsiyet henüz belli değil çok erkenmis belki bu kontrolde belli olurAllah tamamina erdirsin :) sizin bebislerin cinsiyeti de bellidir??
Amiiiiin cumlemizin insallah...15 haftayi gorunce belli olmustur heralde dedim.... ben pek merak ediyorum cinsiyetimizi hakkimizda hayirlisi kizda olsa erkek de olsa başımın üstünde yeri var :) sadece merak yaniiii yoksa onemi yokkkSağolasın inşallah seninde Allah yardımcın olsun cinsiyet henüz belli değil çok erkenmis belki bu kontrolde belli olur![]()
En son 12.haftada kontrole gittim Dr ay da 1 kere çağırıyor 16.haftada gidicemAmiiiiin cumlemizin insallah...15 haftayi gorunce belli olmustur heralde dedim.... ben pek merak ediyorum cinsiyetimizi hakkimizda hayirlisi kizda olsa erkek de olsa başımın üstünde yeri var :) sadece merak yaniiii yoksa onemi yokkk
Canim hic bunlari düşünüp strese sokma kendini... insanin kaderinde varsa yasiyor... benim ilk çocuğum tek :) bir kizim var şükür ve 1.5 ay kuvezde kaldi biliyor musun? Erken dogum ve dr hatasi yüzünden o kadar zor gunlerdi ki anlatamam...allah kimseye yasatmasin... heryeri igne ve serum izi halaSelam kızlar yeni topik hayırlı olsun. Ben midemden duramıyorum 24 saat bulanıyor çıldıracam. Yeter ki sağlıklı olsunlar tabi minişlerim. Dün de ikiz topiği okumuştum biraz bir sürü sıkıntı duyunca korktum baya. İnşallah çok küvezdr kalmadan en asgari şartlarda sağlıkla doğarlar.![]()
Bu kez belli olur insallah o zamannnnEn son 12.haftada kontrole gittim Dr ay da 1 kere çağırıyor 16.haftada gidicem
Senin ki buyukmus canım bn beraber büyüsün ler diye hemen geri başladım tedaviye suan iki yaşında dogdugunda 3e yakın olurSende ikinci bebegini bekliyorsun yani? Ilki kac yasinda? Bende de var bir yaramaz .. 5yasinda gunduz krese gidiyor ondan rahat yatiyorumgittiği kreside pek seviyor daha hic erken donmedi eve hergun 16 00 yi buluyor onu alışım o zaman kadar uykuya devam ben
![]()
Vallahi en guzeli canim seninki :) benim kizim normal yolla oldu ... ve erken dogum oldu .. boyle olunce ilk 4yil kardes istemedik... isteyip olsun diyene benim kiz 5yas 3aylik oldu :)Senin ki buyukmus canım bn beraber büyüsün ler diye hemen geri başladım tedaviye suan iki yaşında dogdugunda 3e yakın olur
Canim bnm ki de biri büyük biri küçük tu ikisinin de kalp atışı vardı görülüyordu ama duyulmadi yarın bidaha gitcem ins ikiside iyidirOizlar ben 5+2 de dr gittim kesenin biri 4mm digeri 9mm di sizde de boyle fark varmiydi acaba yoksa bendemi boyle
Allah bagislasin canım rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insVallahi en guzeli canim seninki :) benim kizim normal yolla oldu ... ve erken dogum oldu .. boyle olunce ilk 4yil kardes istemedik... isteyip olsun diyene benim kiz 5yas 3aylik oldu :)
Ayy bn dayanamam 1 ay kızEn son 12.haftada kontrole gittim Dr ay da 1 kere çağırıyor 16.haftada gidicem
Amin cumlemizin insallahAllah bagislasin canım rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin ins
Seninkinde cok fark yokmus benimki baya var 5mm fark varCanım benim de birtanesi 6.7 idi birtanesi de 6.5 di şimdi Allah'a şükür ikisinde ayni
Ayy benimki gibi cokmuydu fark umut oldun bana insallah duyarsin duyariz canim :)Canim bnm ki de biri büyük biri küçük tu ikisinin de kalp atışı vardı görülüyordu ama duyulmadi yarın bidaha gitcem ins ikiside iyidir
Çok teşekkür ederim canım işte insan boşluktan kuruyor. Allah evlatlarımızı bağışlasın. Haklısın aslında biraz da rahat olmak lazım. İnşallah herşey güzel gidecek hepimiz için. Bi de birşey sorabilir miyim benim tüm vucudumda kuruma başladı. Pul pul dökülüyo kuruluktan sizde hiç oldu mu böyle bir durum?Canim hic bunlari düşünüp strese sokma kendini... insanin kaderinde varsa yasiyor... benim ilk çocuğum tek :) bir kizim var şükür ve 1.5 ay kuvezde kaldi biliyor musun? Erken dogum ve dr hatasi yüzünden o kadar zor gunlerdi ki anlatamam...allah kimseye yasatmasin... heryeri igne ve serum izi haladiyecegim o ki ikize teke pek bakmiyor... senin dikkat etmen gereken en onemli sey YORULMAMAK,SAGLIKLI BESLENMEK , TANSİYONUNU YÜKSELTMEMEK...tansiyon ve yorgunluk erken doğumun en onemli sebeplerinden maalesef
Canım benim de vücudum deri döküntüsü başladı acaba ilaçlar sanmıyorum diye düşündümÇok teşekkür ederim canım işte insan boşluktan kuruyor. Haklısın aslında biraz da rahat olmak lazım. İnşallah herşey güzel gidecek hepimiz için. Bi de birşey sorabilir öiyim benim tüm vucudumda kuruma başladı. Pul pul dökülüyo kuruluktan sizde hiç oldu mu böyle bir durum?