2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Bu gruba yazacağımı hiç düşünmemiştim:) ama bugun kese görmeye gittik ve ben şok iki tane kese vardı doktor ikiz dedi ikiside birbiriyle uyumlu dedi kese şekli düzgün dedi 10 gün sonra kalp atışı dedi hayırlısı Allahtan hala şoku atlatamadım kendimi teke hazırlamıştım 3. embriyosu bebeklerim 10. Gün 75 12. Gün 208 çıkmıştı
Masallahhhhh:nazar::nazar: allaah tamamina erdirsin canim

Bu gruba yazacağımı hiç düşünmemiştim:) ama bugun kese görmeye gittik ve ben şok iki tane kese vardı doktor ikiz dedi ikiside birbiriyle uyumlu dedi kese şekli düzgün dedi 10 gün sonra kalp atışı dedi hayırlısı Allahtan hala şoku atlatamadım kendimi teke hazırlamıştım 3. Gün embriyosu bebeklerim 10. Gün 75 12. Gün 208 çıkmıştı
Eee aramiza hosgeldin canim ins hep beraber sag selamet bunlari kucagimiza aliriz

Merhaba anneler kalp atışlarını duydunuz mu? Ne zaman duydunuz? Ben 6+5 te gideceğim doktorum üstten bakıyor duyulur mu üstten

Kızlar bn cinsiyetleri çok Merk ediyorum ya :KK36:sağlıklı hayirli olsun hiç önemli değil ama yine de herkesin gönlünde yatan bişe vardır :KK37:

Merhaba anneler kalp atışlarını duydunuz mu? Ne zaman duydunuz? Ben 6+5 te gideceğim doktorum üstten bakıyor duyulur mu üstten
Merhaba canım bizde 6+5ustten kalp atışını gorduk ..doktorum dinletmedi bu gibi şeyler sağlıklı değil bebek için dedi sadece kalbinin hareketini gösterdi..sizde görürsünüz insaAllah

Bnm ki küçük canım iki yaşında çok beklemek istemedim .bu yavrum da da iki koydurdum ama biri tutmuştu oda çok şükür yanımizda.buda yine oyke olur diye düşündük ikiz olduğunu duyunca biz şok:KK33:rabbim yardım eder insallah.çok sevinio ruz ama bi yandan da tirsmio degiliz:KK48:
Meraba canim benimde senin çocuğun yasinda evladim var ikinciyi deneyecem acaba tranferden sonra nelere dikkat ettin sürekli yattin mi küçük cocukla nasıl becerdim benim bu sefer dondurulmuş olacak cevaplarsan sevinirim

Meraba canim benimde senin çocuğun yasinda evladim var ikinciyi deneyecem acaba tranferden sonra nelere dikkat ettin sürekli yattin mi küçük cocukla nasıl becerdim benim bu sefer dondurulmuş olacak cevaplarsan sevinirim
Canm bnm çocuğa annem geldi baktı sağolsun rabbim onları basimizdan eksik etmesin sürekli yatmadim ama hiç bi iş yapmadım evin içinde dolandı oturdum kalktım yattım ilk üç gün ama daha çok uzandım ekstra bişe yapmadım fındık fistik ceviz yemeye dikkat ettim ilaçlarımı duzenli kullandım o kadar .en onemlisi dua ettim .rabbim sana da nasip eder ins canım geleceği vaRSA her türlü gelir strese sokma kendini stres e girmemen çok önemli

Canm bnm çocuğa annem geldi baktı sağolsun rabbim onları basimizdan eksik etmesin sürekli yatmadim ama hiç bi iş yapmadım evin içinde dolandı oturdum kalktım yattım ilk üç gün ama daha çok uzandım ekstra bişe yapmadım fındık fistik ceviz yemeye dikkat ettim ilaçlarımı duzenli kullandım o kadar .en onemlisi dua ettim .rabbim sana da nasip eder ins canım geleceği vaRSA her türlü gelir strese sokma kendini stres e girmemen çok önemli
Teşekkür ederim canım verdiğin cevap için
Ben yurt dışında oldugum için malesef annem yanimda değil keske olsa artik esimle idare etmeye calisacaz oglum herseyiyle bana bağımlı ama usludur umarım iyi atlatırım o zamanı malesef ben pek yatamayacam gözüküyor
Peki sende dondurulmusla denedin canım yoksa taze mi yaptin bastan

Teşekkür ederim canım verdiğin cevap için
Ben yurt dışında oldugum için malesef annem yanimda değil keske olsa artik esimle idare etmeye calisacaz oglum herseyiyle bana bağımlı ama usludur umarım iyi atlatırım o zamanı malesef ben pek yatamayacam gözüküyor
Peki sende dondurulmusla denedin canım yoksa taze mi yaptin bastan
Dondurulmuş tu canım bnm de bebisini kucağına alma yavaş yavaş hareket et allahın izini ile bişe olmaz ins

Kızlar siz hangi sıklıkla kontrole gidiyorsunuz ikiz olduğu için korkuyorum acaba sık mi gitsem diye .dr 1ay sonra gel dedi ama nasıl durayım o kadar bide bugün tam 9+0im belim çok agriyo dünden beri normal mi :(

Kızlar siz hangi sıklıkla kontrole gidiyorsunuz ikiz olduğu için korkuyorum acaba sık mi gitsem diye .dr 1ay sonra gel dedi ama nasıl durayım o kadar bide bugün tam 9+0im belim çok agriyo dünden beri normal mi :KK43:
Normal canım bel ağrıların. Benim doktorum iki haftaya bir çağırıyor beni ve benim tek bebek. Bu cuma kontrolüm var.

Kızlar siz hangi sıklıkla kontrole gidiyorsunuz ikiz olduğu için korkuyorum acaba sık mi gitsem diye .dr 1ay sonra gel dedi ama nasıl durayım o kadar bide bugün tam 9+0im belim çok agriyo dünden beri normal mi :KK43:
Benim kontrollerimde ayda bir maalesef :( cok uzun bir süre... ben 2ayri dr a gidiyorum 2hafta ara ile görüyorum bebegimi canim daha iyi oluyor... Allah var dr um "istedigin zaman gelebilirsin evham yapmaktansa gel gorelim bebegi ama bence ayda bir yeter" dedi ama iste surecimiz cok zor insan o kadar bekleyemiyor

Benim kontrollerimde ayda bir maalesef :KK43: cok uzun bir süre... ben 2ayri dr a gidiyorum 2hafta ara ile görüyorum bebegimi canim daha iyi oluyor... Allah var dr um "istedigin zaman gelebilirsin evham yapmaktansa gel gorelim bebegi ama bence ayda bir yeter" dedi ama iste surecimiz cok zor insan o kadar bekleyemiyor
Bnde bekleyemicem canım gidicem duramıyom olmadı bnde sizin gibi 2 dr a gorunsem iyi olur hatta

Bnde bekleyemicem canım gidicem duramıyom olmadı bnde sizin gibi 2 dr a gorunsem iyi olur hatta
Isimi sansa birakmamak adina benimkisi... ilk hamileligimde dr hatasi cok yasadim... dogum sonrasinda da bundan dolayi 2dr a gidiyorum aslinda ama görüş icinde iyi oluyor

Herkese merhaba
Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ve pozitif sonuçlandı. İlk randevuma daha 2 hafta olmasına rağmen dayanamadım 4+6'da doktora gittim. 2 embryo transferi yapılmıştı. Doktor 1 tane normal boyutlu kese gördü 5mm. idi. Bir tane de çok küçük var ama bu kaybolur dedi, ölçmedi bile. Böyle bir durumla karşılaşıp ikiz hamileliği devam eden varmı?

Back
X