2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Herkese merhaba
Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ve pozitif sonuçlandı. İlk randevuma daha 2 hafta olmasına rağmen dayanamadım 4+6'da doktora gittim. 2 embryo transferi yapılmıştı. Doktor 1 tane normal boyutlu kese gördü 5mm. idi. Bir tane de çok küçük var ama bu kaybolur dedi, ölçmedi bile. Böyle bir durumla karşılaşıp ikiz hamileliği devam eden varmı?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..aynısı bende de olmuştu hatta 5 haftalıkken muayanede birini küçük gördü devam etmez dedi resmini bile cekmemisti ama 6 haftalık kalp atışına gittiğimizde elhamdülillah ikisinin de kalbi atıyordu ..Allah nasip ederse olur canım sen dua et sen yinede ikisinide sev kalp atışına kadar ben öyle yapmistim

Kızlar merhaba. Benim 3. Tüp bebek denememdi. Aralıkta 2 tane 1. Kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10. Gün kan testinde degerim 621 cikti. Doktorum cogul gebelik olabilecegini soyledi. Netekim 10 gun sonra 2 tane kese gorduk. Fakat kesenin biri diger keseye gore biraz daha küçüktü. Doktorum 10 gün sonra tekrar kalp atışları için randevu verdi. O randevuda küçük olan keseden kalp atışı alamayabilecegimizi kesenin gelisimini durdurabilecegi ihtimali olduğunu söyledi. Simdi kalp atisi duymak icin gun sayiyoruz. Umarim saglikli bir sekilde 1 tanede olsa bebegimizi kucagimiza aliriz. Allah herkesin yardimcisi olsun. Umudumuzu yitirmeseniz dileğiyle...

Kızlar merhaba. Benim 3. Tüp bebek denememdi. Aralıkta 2 tane 1. Kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi. 10. Gün kan testinde degerim 621 cikti. Doktorum cogul gebelik olabilecegini soyledi. Netekim 10 gun sonra 2 tane kese gorduk. Fakat kesenin biri diger keseye gore biraz daha küçüktü. Doktorum 10 gün sonra tekrar kalp atışları için randevu verdi. O randevuda küçük olan keseden kalp atışı alamayabilecegimizi kesenin gelisimini durdurabilecegi ihtimali olduğunu söyledi. Simdi kalp atisi duymak icin gun sayiyoruz. Umarim saglikli bir sekilde 1 tanede olsa bebegimizi kucagimiza aliriz. Allah herkesin yardimcisi olsun. Umudumuzu yitirmeseniz dileğiyle...
Benimde iki kese göründü ikiside birbiriyle uyumlu dedi Pazartesi kalp atışı için gideceğiz hayat ve kaderimiz bize ne gösterecek göreceğiz

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin..aynısı bende de olmuştu hatta 5 haftalıkken muayanede birini küçük gördü devam etmez dedi resmini bile cekmemisti ama 6 haftalık kalp atışına gittiğimizde elhamdülillah ikisinin de kalbi atıyordu ..Allah nasip ederse olur canım sen dua et sen yinede ikisinide sev kalp atışına kadar ben öyle yapmistim
Canım bana umut oldun, dua ediyorum hep Rabbim önce hayırlısını sağlıklıs
Canım bana umut oldun, hep dua ediyorum zaten. Allahım önce hayırlısını, sağlıklısını versin ama inşallah benim küçük de gelişir.

Nasılsın canım, çok giren yok topiğe bu ara. Ben bugün doktora gittim özlemişim kuzumu. İkili testi yaptık güzel çıktı sonucumuz. Bebek kıpır kıpır oynuyordu :) senin bebeişler
iyi sayilirim kontrolum gelecek cuma sevindim senin testinin iyi cikmasina

Çok şükür kanama durdu haftaya cuma kontrolum var senin mide bulantısı durdumu benim mide bulantısı geceleri başlıyor gündüz iyim gece çok kötüyüm
Allaha şükürler canım, evet benim 3 gündür kusmalarım durdu. Hazımsızlık var biraz , yemek de seçemiyorum. Sabah kahvaltı sonrası hafif bir bulantım var sadece.

Nasılsın canım, çok giren yok topiğe bu ara. Ben bugün doktora gittim özlemişim kuzumu. İkili testi yaptık güzel çıktı sonucumuz. Bebek kıpır kıpır oynuyordu :) senin bebeişler nasıl?
Cok sevindim canim benimde dun ölçümler yapıldı hazir hastanedeyken veee şükür sonucum iyi :) gerci kan sonucu haftaya cikacak ama dr endise edilecek hicbisey yok dedi...
Rahatladiginiza sevindim T taliha21 veee P purple81 hamileligin en rahat 3ayi bizi bekliyor insallah:KK28:.... sonrasindaa da agirlasmaya başlayacağız :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Cok sevindim canim benimde dun ölçümler yapıldı hazir hastanedeyken veee şükür sonucum iyi :) gerci kan sonucu haftaya cikacak ama dr endise edilecek hicbisey yok dedi...
Rahatladiginiza sevindim T taliha21 veee P purple81 hamileligin en rahat 3ayi bizi bekliyor insallah:KK28:.... sonrasindaa da agirlasmaya başlayacağız :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Sağol canım. Bende çok sevindim, Allah hepimizin kuzularını bAğışlasın inşallah sağ slim kucağımoza alalım. Ay inşallah dediğin gibi olur bu üç ay :anneadayı::KK200:

Back
X