2018 Tup Bebek ikiz anne adaylari

Kızlar bn evdeki Afacan yüzünden çok giremiyorum .siz ilaçlarını hala kullanıyormusunuz ne zamana kadar kullanicaz acaba ikiz diye sürekli kullandiriyolar mu yoksa 12 haftada biraktiriyomu sürekli ilac sürekli ilaç ilaçkolik olacam
12. haftada hepsi bitiyor ama benm doktorum progestanı 14 haftada bitirdi sonra vitamine başlıyorsun okadar

12. haftada hepsi bitiyor ama benm doktorum progestanı 14 haftada bitirdi sonra vitamine başlıyorsun okadar
Canim peki neden 14.haftaya kadar kanama falan bi sknti varmiydi .bide progestan hap olarak mı iğne olarak mı kullanıyorsun

Canim peki neden 14.haftaya kadar kanama falan bi sknti varmiydi .bide progestan hap olarak mı iğne olarak mı kullanıyorsun
Benm zaten progesternm çok düşüktü ve daha öncede düşüğm olmuştu doktrm 14. haftya kdr uzattı oyüzden kanamamda vardı tabi her hafta bi peçeteyi doldurck kdr olurdu bir gün sürerdi okadar progstnı önce iğne olrk kullndım snra doktrmla kınştm çünkü iğne yağlı oluyo ve kalçalrım berbat olmuştu vurucak yer kalmamıştı buyüzden fitile çevirdik 11.haftada

Benm zaten progesternm çok düşüktü ve daha öncede düşüğm olmuştu doktrm 14. haftya kdr uzattı oyüzden kanamamda vardı tabi her hafta bi peçeteyi doldurck kdr olurdu bir gün sürerdi okadar progstnı önce iğne olrk kullndım snra doktrmla kınştm çünkü iğne yağlı oluyo ve kalçalrım berbat olmuştu vurucak yer kalmamıştı buyüzden fitile çevirdik 11.haftada
Evet canım iğnesi çok fena valla allah kucağımiza sağlıklı bi şekilde almayi nasip etsin ins

Selamlarrrr neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?? Benim bu aralar baya yogun(is acisindan) ve halsiz geciyor :( yarin kontrolum var bebegimi göreceğim insallahhh :anneadayı::anneadayı::anneadayı:sorunumuz yoktur umarim... korkum var aslında... kızım ateşten bayıldı 3gun once onu kucağıma alip dr a götürdüm... 18kg kizim :( umarim bebege zarar vermemisizdir:KK61: cok korkuyorum... ama cagrem yoktu yanimda kimse yoktu ve kizim havalenin esigindeydi:cry::cry: dua edermisiniz bana? Bebeğime bisey olmamis olsun...

Selamlarrrr neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?? Benim bu aralar baya yogun(is acisindan) ve halsiz geciyor :KK43: yarin kontrolum var bebegimi göreceğim insallahhh :anneadayı::anneadayı::anneadayı:sorunumuz yoktur umarim... korkum var aslında... kızım ateşten bayıldı 3gun once onu kucağıma alip dr a götürdüm... 18kg kizim :KK43: umarim bebege zarar vermemisizdir:KK61: cok korkuyorum... ama cagrem yoktu yanimda kimse yoktu ve kizim havalenin esigindeydi:cry::cry: dua edermisiniz bana? Bebeğime bisey olmamis olsun...
Merak etme in birsey yoktur yarin benimde kontrol gunum

Selamlarrrr neler yapıyorsunuz görüşmeyeli?? Benim bu aralar baya yogun(is acisindan) ve halsiz geciyor :KK43: yarin kontrolum var bebegimi göreceğim insallahhh :anneadayı::anneadayı::anneadayı:sorunumuz yoktur umarim... korkum var aslında... kızım ateşten bayıldı 3gun once onu kucağıma alip dr a götürdüm... 18kg kizim :KK43: umarim bebege zarar vermemisizdir:KK61: cok korkuyorum... ama cagrem yoktu yanimda kimse yoktu ve kizim havalenin esigindeydi:cry::cry: dua edermisiniz bana? Bebeğime bisey olmamis olsun...
Canım benim geçmiş olsun, kızın nasıl oldu? Hiçbişey olmamıştır sen içini ferah tut, Allahım kuzularımızı bize bağışlasın inşallah. Git gör bebişini hasret giderin :KK200:

Bugun kontrolum vardi allaha sukur hersey yolunda oltrssonda tekrar ense kalinligi bas buyuklugu hepsine bsktik bir sorun yok birinin cinsiyeti dr erk benziyor ama tam diyemedi anca gelecek kontrol yuzde yuz emin olurum dedi digeri pasa pasa duvara yaslanip uyumustu hic bir yerini gostermedi dahilye dr baktirdm tansiyon yuksek cikti tahlil verdik kontrol icin

Canım benim geçmiş olsun, kızın nasıl oldu? Hiçbişey olmamıştır sen içini ferah tut, Allahım kuzularımızı bize bağışlasın inşallah. Git gör bebişini hasret giderin :KK200:
Simdi iyi sukur kizim zaturre olmus canim :( hastanede kaldik 4gun ama iyi sukur bugun taburcuyuz... bebegimde iyi şükür :) olcumleri detaylica yapıldı hersey yolunda sukurler olsun... siz napiyorsunuz bebisle?

Bugun kontrolum vardi allaha sukur hersey yolunda oltrssonda tekrar ense kalinligi bas buyuklugu hepsine bsktik bir sorun yok birinin cinsiyeti dr erk benziyor ama tam diyemedi anca gelecek kontrol yuzde yuz emin olurum dedi digeri pasa pasa duvara yaslanip uyumustu hic bir yerini gostermedi dahilye dr baktirdm tansiyon yuksek cikti tahlil verdik kontrol icin
Hadi gozun aydinnnn...Benimde bebis uyuyordu canimmm :) dr o kadar ugrasti yok uyandiramadi birde bacaklarini acmadi sipa uyaninca tum olcumleri yapildi şükür hersey yolunda... cinsiyet hakkinda tahmin yok simdilik gelecekte insallah... bebgim iyiymis ya daha ne isterim? Cok korkmuştum bisey olacak diye

Simdi iyi sukur kizim zaturre olmus canim :KK43: hastanede kaldik 4gun ama iyi sukur bugun taburcuyuz... bebegimde iyi şükür :) olcumleri detaylica yapıldı hersey yolunda sukurler olsun... siz napiyorsunuz bebisle?
Bizde iyiyz allaha şükür. Haftaya kontrolüm. Bütün gün otursamda yoruluyorum. Şimdiden böyleysem bir kaç aya nasıl olurum onu düşünüyorum.

Back
X