2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Nasilsinz anneler nasil gidiyor durumlar kimlerde neler var bayadir girmiyorum bi bakim kim nasil

Kızlar bende 8tane merional 150kalçadan ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım bugün 5.günüm 36.saatten sonraki ilişkide çok ağrı yaşadım ve sonrasında da aynı şiddetle değil ama devam ediyor ağrım doktorum yumurtalar çok iyi büyümüş çoğul gebelik olabileceğini söyledi forumda yazdıklarınızı gördüm tecrübelerinize çok ihtiyacım var çatlatma iğnesinden sonrası nasıl geçti ve gebe olduğunuzu nasıl öğrendiniz ne emekler veriyoruz Allah kucağa almayı nasip etsin kucaktakileri de anne babasına bağışlasın
İns bir sıkıntı çıkmaz canım içini ferahh tut benimde 22+4 olduk bakalımm hayirlisiyla gelsin bebişlerimiz
Sadece bu iki igneyle kaldim canım daha ama merionali 9 daha gobekten vuruldum buyume kivamina geldikten sonra ovitrella catlatma ignesini kullandimm klomenlede kalanlar var amaa bnm polikistlikover kistim vardi klomen bana fayda etmedi
Ciktilar canm iyiler cok sukur.beni sorarsan hic iyi degilim.hergunm aglayarak geciyo malesef.gecelri uyumuyolar doymuyolatr sutum kesildi mama yeterli gelmiyo sirt agrim gecmedi uyumyorum vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…