2018 ücüz anne adayi arkadaslar ariyorum hadi gelin bu zorlu süreci beraber basaralim :)

Çok gecmiş olsun .. umarım gecip gitmiştir .. cocuklarını tez zamanda kucağına alırsın

esmerhatun66 canım bebek yağı olarak ne kullanıyorsun ?
Canm ben bebek yagi kullanmiyorum.belki duymussundur evomere nn urunlerini kullndik kuvezdeyken sampuani yagi vs.. pisik kremini sapmunanini sevdim ama pisik kremi bi sure sonra etki etmemeye basladi ki bunlara dunya para doktum.losyon vs. Kullanirken bi anda isilek gibi oldular kabarmaya basladilar bende doktra soledim birak onlari ddi biodermanin atoderm serisinden bi krem yazdi hem uygun fiyati hemde muhtesem bi krem yani 2 gun nemli tutan bi krem daha gormedim ben herseylerine bunu kullaniyorum simdilik

Bende mustela ve chıcco almıstım . Benden ne isterler hastaneden bilmiyorum bakaljm.

Bende mustela ve chıcco almıstım . Benden ne isterler hastaneden bilmiyorum bakaljm.
Canm bebek bakim urunu almamani tavsiye ederim cunku ordan lazim oldukca farkli kullanilan markalar isteniyo bebegin kalma suresine bagli.mesela bizden bu oral b nin sarjli dis fircalarindan istediler 3 tane.neden diyceksin cigerlerinde baglam tarzi bisey var onu bu dis fircasi titresimli ya o seklilde disardan masaj yaparak atmalrini sagliyoruz ddiler.tanesine 100 lira verdim cikarken almak istedim hani kullanrm basligini degistrp diye biz onlari kullandiktan sonra atiyoruz ddler pek inanmadim ama ole bi hastanede dogum yapmisken 300 lirann lafini yapma ddi esim.o yuzden bile seylerde biraz uyanik olmak gerek yani biz tek tek iyi olsunlar diye dusunurken bazen hastaneler ne kadar zenginde olsa bunu kullanabiliyo sonucta benim belki o kadar durumm yok sirf cocuklarim iyi bi yerde yatsin diye dunya para doktum kim bilir nerelerden kıstım ama insanlar bunu anlamiyo malesef

teyzeleri biz buyuduk cok sukur
Yani ara ara hatta herzaman anneligimi sorgulayip acaba yetemiyomuyum benden anne olmuyo mu diye dusunsemde elimden geldigi kadar yetmeye calisiyorum ole farkli bisey ki bazen onlari öpup koklamaya vaktim olmuyo diyebilirim biri kuacagimdayken dieri gozume bakinca kendimi kotu hissediyorum 3 uz olunca 3 tane kolu 3 tane gögsu olsun istiyo insan.. rabbim acilarini yasatmasin cumlemize.. bu arada bi masallahinizi aliriz :)

Masallah
Rabbim nazarlardan korusun

Masallah
Rabbim nazarlardan korusun
Rabbim evlatlarini sana bagislasin masallah v3 benm meleklerimden biri hayat mucadelesini malesef veremedi cumartesi gunu kaybettm melegimi ben ve kalan ikisi icin cok korkuyorumm kizlarr hastaneyi hijenik bulmuyorum baska bir hastaneye sevk edilmesini istiyorum bebeklerimin nasil yaparim bi akil ver bana lutfenn

Yaaa canm cok ama cok uzuldum rabbim sabir versin.. diyecek bisey bulamiyorum.insallah dierlerinn omru uzun saglikli olur.. canm hastaneyle bi konus istersen ucretli bi hastaneye sevk yaptrabilirsin belki.benim bi tane kuzunn gozunde rop vardi malesef cizdirmek zorunda kaldik.ameliyati hastanede oldu ama kuvez sayisi sinirli oldugu icin baska bi hastaneye sevk edilmisti ambulandla kuvezde gpturuyolar belki ole olabilir

Bende 27+2 de doğum yaptım bebeklr küvezde istanbul özel çağıner hastanesinde. Allahım bize yardım etsin bebeklerimizi korusun

Bende 27+2 de doğum yaptım bebeklr küvezde istanbul özel çağıner hastanesinde. Allahım bize yardım etsin bebeklerimizi korusun
Canm dogum yaptin mi ya sipalar az daha duramadilar mi :) rabbim yardimcin olsun kuzum bol bol sutunu sag dolaba at sonra afallayip ssgmaya vaktin kalmiyo

Canm dogum yaptin mi ya sipalar az daha duramadilar mi :) rabbim yardimcin olsun kuzum bol bol sutunu sag dolaba at sonra afallayip ssgmaya vaktin kalmiyo
Evet ne yazık ki yaptım cok erkendi daha dayanmaya calıstım ama kasılmalar ayak şişmeleri kanımın 6 ya kadar düşmesi tansiyonumun yükselmesi derken acil sezeryana alındım . Süt sagıyorum cok gelmiyor ama iyi kötü inş yeter .

Hayirlisi demek boyleymis canm allah istedi ve oldu sıkma canini 3 taneyle nerelere geldik bin sukur.sen sakin moralini bozma ole bebeklerki anlatamm sana cok gucluler bak bi eve gelsinler bi anda tosun gibi olcaklar sasircaksin.sen sutunu sag ama benim gibi 3 poset goturuyorum cocuklar taze taze icsin diye 3 poset sagip birakma.ben ne kadar cahilmisim kimse demedi ki goturcegin zaman taze gotur evde bos kaldikca sagdiginj dolaba koy diye.benim ole guzel sutum vardiki bebekler eve geldi bianda azaldi.allak bullak oldum.cocuklar gazli hic bisey yapamiyorum surekli ayakta uykusuz bi haftada 10 kilo verdim bi ayda da 30 kilom birden dustu saclarim dokuldu tirnaklarim kirildi... bunlarin hepsi stresten sakin stres yapma bebekler gelince genelde ilk zamanlar cok gaz oluyo sanada anne sutune karistirilan eprotein verceklerdir anne sutunn kalitesini artirmak icin birazda bebekler biberona alistiklari icin memeyi tutmak istemicekler sakin ac kaldi da hemen biberon verim deme birak aglasin memeyi tutana kadar aglasin bu onun iylgi icin ben ole yapmadim sutum kesildi ve bebeklerim direk zature oldular ve hala 2 ay oldu cigerleri enfeksiyonlu kalici bi hasar kalcak diye aklim cikiyo sutumun pesine dusmedigim icin cok pismanim kendi ellerimle kesilmesine izin verdim sen sakin ole yapma illaki yetmivek 3 tanesine hem bakim hem.sut hem uykusuzluk mama verceksin ama en azindan suan hastaneden yanlarimdan geldikce 30 cc 50 cc oldugu kadar dolaba sag koy sutun yetmemeye basladikca cikartir 3 une boler veririsin.

Hersey yoluna gircek canim benim simdi bizimkiler agu lamaya bile basladilar dier bebeklere gore cok erken gelisiyolar.bizimkiler 4 aylik ama normalde 2 ayliklar 3 6 ay kiyafetleri zor oluyo.

Ameliyattan cıktıgım günden beri sütümünsagıyorum ama sürekli aglamaktan sütüm azalıyor git gide . İnsan dıyor ki siz yatmayın orda ben yatayım sizin yerinize eli kolu baglanıyor insanın yavrularımı orda bırakıp geldiö o kadar zor ki prematüre annesi olmak gercekten kutsal birsey . Allahın mucizeleri doğdular ve minik bedenleri ile hayata tutunmaya calısıyorlar . Bütün bebeklere şifa versin rabbim kimseyi gözü yaslı brakmasın .sen atlattın umarım bizde senin gbi atlatırız . Üçüzleri arkadas yaparız ilerde. Ben 10 11 kilo verdim bir haftda zaten olsun veryim bebekler iyi olsunda ben razıyım .

Hersey yoluna gircek canim benim simdi bizimkiler agu lamaya bile basladilar dier bebeklere gore cok erken gelisiyolar.bizimkiler 4 aylik ama normalde 2 ayliklar 3 6 ay kiyafetleri zor oluyo.
Maşallah onlara allahım korusun hepsini bizdr görürüz inş o günleri küvez camından onları öpmek cok zor cok allah kimsye yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…