- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Bende oleydim inanki .. her gttigimde surekli aglayarak cikiyodum o kapidan bide insan hic dokumadan koyuyo canini o cam in icine sanki sen orda olmayinca ona bisey olcakmis gibi .. insallah gecicek bugunler zor ama zaman cok cabuk geciyo anlamiyosun bile..Ameliyattan cıktıgım günden beri sütümünsagıyorum ama sürekli aglamaktan sütüm azalıyor git gide . İnsan dıyor ki siz yatmayın orda ben yatayım sizin yerinize eli kolu baglanıyor insanın yavrularımı orda bırakıp geldiö o kadar zor ki prematüre annesi olmak gercekten kutsal birsey . Allahın mucizeleri doğdular ve minik bedenleri ile hayata tutunmaya calısıyorlar . Bütün bebeklere şifa versin rabbim kimseyi gözü yaslı brakmasın .sen atlattın umarım bizde senin gbi atlatırız . Üçüzleri arkadas yaparız ilerde. Ben 10 11 kilo verdim bir haftda zaten olsun veryim bebekler iyi olsunda ben razıyım .
Valla cann bana iki kez topuk kani alindi ddiler daha baska bisey solemdiler hani bisey var falan diye o ddigin ne ki pozitif cikanesmerhatun66 canım brnim iki bebeğimin topuk kanjnda fenilketonuri pozitif cıkmıs . Senin varmıydı böyle topuk kanında sıkıntı?
Ewet dördüz üçü tek yumurta biri ayrı mucizeleriminCanm senn dörduz mu
Bu bebegin mi sizin mi genetik testiniz? Gerci bebege bu sekil bakilmiyo ama.. hepsi normal gorunuyo ama sadece 4. Madde de mtfhr lerinizden biri mutantli yani pihtilasma eyilimi var gibi.. buyuk bi ihtimal bi daha ki hamileliginizde igne kullancaksiniz bizim genetik sonuclarimiz bu sekil degil yanliz benim de 3 genimde mutasyon vardi.ama hic bi doktor igneyi gerek gormedi. Eger sizede gerek gormezlerse kendinize igneci bi doktor bulun.ben buldum suan 3 uzlerim evimde cok sukur4.madde de ne demek istemiş?
Cok gecmis olsun bu arada rabbim sabir versin cok zor bende 3 tane kaybim varArkadaşlar lütfen bilgisi olan bana yardım edebilir mi? 4 düşükten sonra genetik test istendi ve sonuçları paylaşıyorum yaşayan arkadaşlar ne olur yardımcı olun özellikle 4.madde ve 5.madde lütfen ne olur?
Canım 4.madde dediğim senin okuduğun madde 4 dekini anlamamıştım hepsinde normal yazıyor onda mutant 2 hafta sonra randevum şimdi dedim çatlarım o zamana 1 kuzum var teyzesi 7 yaşında 4 de düşüğümBu bebegin mi sizin mi genetik testiniz? Gerci bebege bu sekil bakilmiyo ama.. hepsi normal gorunuyo ama sadece 4. Madde de mtfhr lerinizden biri mutantli yani pihtilasma eyilimi var gibi.. buyuk bi ihtimal bi daha ki hamileliginizde igne kullancaksiniz bizim genetik sonuclarimiz bu sekil degil yanliz benim de 3 genimde mutasyon vardi.ama hic bi doktor igneyi gerek gormedi. Eger sizede gerek gormezlerse kendinize igneci bi doktor bulun.ben buldum suan 3 uzlerim evimde cok sukur
Çok teşekkür ederim canım aminCok gecmis olsun bu arada rabbim sabir versin cok zor bende 3 tane kaybim var
Bu arada Rabbim evlatlarını sana bağışlasınBu bebegin mi sizin mi genetik testiniz? Gerci bebege bu sekil bakilmiyo ama.. hepsi normal gorunuyo ama sadece 4. Madde de mtfhr lerinizden biri mutantli yani pihtilasma eyilimi var gibi.. buyuk bi ihtimal bi daha ki hamileliginizde igne kullancaksiniz bizim genetik sonuclarimiz bu sekil degil yanliz benim de 3 genimde mutasyon vardi.ama hic bi doktor igneyi gerek gormedi. Eger sizede gerek gormezlerse kendinize igneci bi doktor bulun.ben buldum suan 3 uzlerim evimde cok sukur
Saol canm allah razi.olsun msjlari goruyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyo yaramazlardab malesef :)Bu arada Rabbim evlatlarını sana bağışlasın
Aman iyi olsunlarda tek yazmaSaol canm allah razi.olsun msjlari goruyorum ama yazmaya pek firsatim olmuyo yaramazlardab malesef :)
Iyi diyelim simdilik buyudukve daha zorlasiyo sanrim eskiden uyuyamiyodum simdi hic uyumuyorum diyebilirm artik birbirlerinn seslerine kalkiyolar kizinca anliyolar doymuyolar vs... bide su mevsim gecisi biizi vurdu galiba öksürükler basladi gene doktora goturmek istemiyorum resmenAman iyi olsunlarda tek yazma
Üçününde cinsiyeti aynı mıIyi diyelim simdilik buyudukve daha zorlasiyo sanrim eskiden uyuyamiyodum simdi hic uyumuyorum diyebilirm artik birbirlerinn seslerine kalkiyolar kizinca anliyolar doymuyolar vs... bide su mevsim gecisi biizi vurdu galiba öksürükler basladi gene doktora goturmek istemiyorum resmen
Evet canm 3ude erkek :)Üçününde cinsiyeti aynı mı
Benim tüp bebek degil ama dördüz hamileyim bende gecen haftalarda tek kese tek plesenta olanların kalbi durdu dedi dr baska dr a gittim zayıfta olsa atıyordu kalpleri dr ları cok dikkate alma rabbime bırak derimdaha cok küçükler ben 2 aydan sonra sayılarını net ögrenebilmiştim bebeklerinArkadaslar mrb bende agustosun 6 sinda 2 embriyo transfer edildi fakat birisi bolunmus 3 kese gorduk keselerden birisi daha kucuk sekilsiz ve kalp atimi yok diger ikisinin var 3 hekime gittim ucude o kaybolabilir dedi boyle bisi basina gelen varda yardimci olursa sevinirim
Yaaa masallah bende 3 uz oglan annesiyim :) ne guzel yerlere gelmisiniz darisi bana insallah valla firsat buldukca su tecrubenizden biraz alirim ben resmen bitiklerdeyim bizimkiler 5 aylk oldular :)Herkese merhaba bende ücüz kız annesi olarak yazıyorum .Çok zor bir durum hamilelik süresi çok şükür sorunsuz atlatik 35+5 k uzucuklarimi aldım kucağıma.Çok şükür sağlık sorunları yok inanın bebeklik hallerinde hiç birşey yok büyüdüler şimdide okul telaşı başladı 3.sınıfa gidecekler.Dicem oki hamileliğin ve bebekliklerinin keyfini çıkarın sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?