- 12 Ağustos 2014
- 167
- 133
- 103
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
inşallah canım sizin ilk mi olacak pekiMerhaba, bizde 2018 yılında tedaviye başlamayı düşünüyoruz hayırlısıyla :)
kullanılan ilaçlar birbirini tutarsa elimizde kalan ilaç olursa gönderebiliriz tabiki, neden olmasın.Arkadaşlar burdan bi ara ilaç aliniyordu artık birbirimizden alamiyor muyuz ilaç bilen var mı
CANM HANGİ İLAÇLARI AİLE HEKİMİ YZIYOR HORMON İLAÇLARINI YAZIYOR MU??DENEYİMLİ ARKADASLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ?Kızlar tedaviniz başlayınca araştırın ilaçların çoğunu aile hekimi yazıyor boşuna bir sürü para vermeyin
Eşimde hareket sıkıntısı var canım 1yılı geçti denedik olmadı. 10 aydır da eşim tedavi görüyor değişen birşey Yok. Hayırlısı olsun bakalım hepimizeMrb canım benim fsh yüksek olduğu için 2.deneme olcak.senin nedir ne durumdasin
doktorunuz reçete ettikten sonra reçeteyi aile hekimliğinize götürün karşıladığı ilaçları yazıyorlar ben geçen sene kullandım inanın unuttum isimlerini o bantları bile yazıyordu aile hekimimizCANM HANGİ İLAÇLARI AİLE HEKİMİ YZIYOR HORMON İLAÇLARINI YAZIYOR MU??DENEYİMLİ ARKADASLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ?
Çok teşekkür ederim canmdoktorunuz reçete ettikten sonra reçeteyi aile hekimliğinize götürün karşıladığı ilaçları yazıyorlar ben geçen sene kullandım inanın unuttum isimlerini o bantları bile yazıyordu aile hekimimiz
Bu hareket sıkıntısı maalesef çok illet bişi morfoloji düzeliyor ama hareket hiç düzelmiyor yaaEşimde hareket sıkıntısı var canım 1yılı geçti denedik olmadı. 10 aydır da eşim tedavi görüyor değişen birşey Yok. Hayırlısı olsun bakalım hepimize
Evet yorucu bir süreç. Neler denedik sayı iki katına çıktı ama sayı YÖK denecek kadar az duruma geldi. Gözümüz korktu bizimdeBu hareket sıkıntısı maalesef çok illet bişi morfoloji düzeliyor ama hareket hiç düzelmiyor yaa
aynen cnm işte o yüzden bende tüp bebek düşünmeye başlandım ya daha kötüleşmeye başlarsa ??ya beklediğim için pişmanlık yaşarsam insanın kafası 1 milyon oluyor ..Evet yorucu bir süreç. Neler denedik sayı iki katına çıktı ama sayı YÖK denecek kadar az duruma geldi. Gözümüz korktu bizimde
Anladim canim ins hayirlisi olurbhakkindabebekten örnek alındı benden ve eşimden de kan alındı ve teste gönderildi ama hiçbir şey çıkmadı yani bebek gayet sağlıklıymış, bende ve eşimde de bişey çıkmadı herşey temiz. Sebep yok yani doktorumun tek şüphelendiği bağııklık sistemim yüksek olunca bebeği vücuttan atıyor dedi, bunun içden bir serumdan bahsetti intralipit serum transfer de ve sonrasında bu serum verilecek sanırım bana
Merhaba canim ama ilk denemede pek arastirma yapmiyorlar malesef ben ilk tup bebek denemesi olucak o nedenle direk baslicaz yaniMerhaba kızlar..Ne tedavisine başlarsanız başlayın önce genetik ve Pihtilasma testi yaptırın.Eğer hamile kalırsanız bebeginizi kaybetmeyin benim gibi..
Merhaba canim bende ilk tup bebek denememi yapicam ayni zamanlarda yapicaz ayy hadi ins olur canim ya haberleselim. Bende arisutu bal polen kullaniyrm cok etikili tavsiye ederimMerhaba bende ocak ayinda Allah nasip ederse tüp bebek tedavisine basliyacagim.İlk denemem oldugundan bilgisiz ve heyecanliyim insallah Allah dualarımızıda emeğimizi de boşa çıkarmaz..Yumurta rezervimde vebyumurta sayimda azalma olduğundan doktor tüp bebek yapmamı önerdi..bal+tarçın +çörekotu+polen karisimina basladim bugün inşallah guzel haberler veririz birbirimize ☺
Canim ben aralik 26 gibi adet olurum sanirim ikinci gunu ignelere baslicam bakalim ayy heyecan basti:)İnşallah canim ilk denemem Kasım ayinda kimyasal gebelik oldu doktoruma görüşüp ona gore olcak belli değil şimdilik. Senin ne zaman
Ilac alis verisi yasak bildigim kadariyla canimArkadaşlar burdan bi ara ilaç aliniyordu artık birbirimizden alamiyor muyuz ilaç bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?