2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Gonal f iğne ssk karşılamıyor. Yumurta toplama dan sonra verilen ilaçları karşılıyor ben devlette yazdirmistim

CANM HANGİ İLAÇLARI AİLE HEKİMİ YZIYOR HORMON İLAÇLARINI YAZIYOR MU??DENEYİMLİ ARKADASLAR BİLGİ VEREBİLİRMİ?
doktorunuz reçete ettikten sonra reçeteyi aile hekimliğinize götürün karşıladığı ilaçları yazıyorlar ben geçen sene kullandım inanın unuttum isimlerini o bantları bile yazıyordu aile hekimimiz

Sizde de var sanırım bu sıkıntı. DNA hasar testi yaptırdınız mı? Biz yaptırmadık. O olursa tüp bebekte olmaz yada düşük olur diyorlar. Kafam Allak bullak

Merhaba bende ocak ayinda Allah nasip ederse tüp bebek tedavisine basliyacagim.İlk denemem oldugundan bilgisiz ve heyecanliyim insallah Allah dualarımızıda emeğimizi de boşa çıkarmaz..Yumurta rezervimde vebyumurta sayimda azalma olduğundan doktor tüp bebek yapmamı önerdi..bal+tarçın +çörekotu+polen karisimina basladim bugün inşallah guzel haberler veririz birbirimize ☺

Anladim canim ins hayirlisi olurbhakkinda

Merhaba canim bende ilk tup bebek denememi yapicam ayni zamanlarda yapicaz ayy hadi ins olur canim ya haberleselim. Bende arisutu bal polen kullaniyrm cok etikili tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…