- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Hayirlisi olur ins canim ilk denemenizmi olucakSelam kızlar Allah izin verirse bizde Nisanda başlayacağız
- Evet canım ya tüp bebek olarak ilk polikistik over sendromum var yumurtam büyümüyor kilo problemim vardı şuan fazlalıkları veriyorum o sürece kadar çok fazla ilaç tedavisi gördüm ama bana sadece kilo olarak geri döndü bir kere kimyasal gebeliğim oluştu 3 yıl önce sonra birdaha hiç birşekilde yumurtam büyümedi
Canim yumurta buyumesini problem yapma o zatrn ignelerle buyuyecektir sen nisan ayina kadar ver kilolari ins be isinde gelicektir emin ol:)
- Evet canım ya tüp bebek olarak ilk polikistik over sendromum var yumurtam büyümüyor kilo problemim vardı şuan fazlalıkları veriyorum o sürece kadar çok fazla ilaç tedavisi gördüm ama bana sadece kilo olarak geri döndü bir kere kimyasal gebeliğim oluştu 3 yıl önce sonra birdaha hiç birşekilde yumurtam büyümedi
Canim yumurta buyumesini problem yapma o zatrn ignelerle buyuyecektir sen nisan ayina kadar ver kilolari ins be isinde gelicektir emin ol:)
Ins canim hayirlisiyla tum isteyenlere nasip etsin allah kalite icinde ceviz incir falan yiyebilirsin beslenmene dikkat et. Ben ari sutu bal polen kullaniyrm daha oncekil asilama tedavilerimde bu karisim sayesinde daha fazla yumurtam olusmustu deneyebilirsinİnanırmısın tek korkumm ya bu tedavidede büyümesse büyürsede kalkıpta 1 2 tane büyürse bunlarda kalitesiz olursa diye çok korkuyorum ama Rabbim inşallahh Dualarımı kabul eder de böyle sıkıntılarla karşılaşmayız tez zamandada evladımızı kucağımıza alırız
.Merhaba canim ama ilk denemede pek arastirma yapmiyorlar malesef ben ilk tup bebek denemesi olucak o nedenle direk baslicaz yani
.
Universite hastanesine gidip bebek kaybı olduğunu söyleyip pıhtı ve genetik test yaptırıyor
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım tedavi sürecinde stres yapmaman yeterli akışına bırak rahat ol ☺Canim ben aralik 26 gibi adet olurum sanirim ikinci gunu ignelere baslicam bakalim ayy heyecan basti:)
Kaderde ne varsa o olur insallah hayallerin hayirla gerceklessin dikkatimi cektide benim doktorum hic dusuk yasamadan pihtilasma olabilecegini soledi ve tupbebek islemine baslar baslamaz vermisti coraspin bi muddet kullandirdi diger bircok seyde ben sorun yasamadan hep onlemini aldi insallah hayirli doktora denk gelirsin arkadasim.
Universite hastanesine gidip bebek kaybı olduğunu söyleyip pıhtı ve genetik test yaptırıyor herkes..Ben asilamayla hamile kaldım ve 3 aylıkken bebegimin kalbi durdu karnimda.Testleri yaptirdim ve pihtilasma çıktı.Hamile kalmaya bile engelmis düşün yani..Bir aspirinden ötürü öldü bebegim.kadar tabi ve imtihan.Ama olmasaydı keşke..
.Kaderde ne varsa o olur insallah hayallerin hayirla gerceklessin dikkatimi cektide benim doktorum hic dusuk yasamadan pihtilasma olabilecegini soledi ve tupbebek islemine baslar baslamaz vermisti coraspin bi muddet kullandirdi diger bircok seyde ben sorun yasamadan hep onlemini aldi insallah hayirli doktora denk gelirsin arkadasim
Ins canim hayirlisiyla tum isteyenlere nasip etsin allah kalite icinde ceviz incir falan yiyebilirsin beslenmene dikkat et. Ben ari sutu bal polen kullaniyrm daha oncekil asilama tedavilerimde bu karisim sayesinde daha fazla yumurtam olusmustu deneyebilirsin
.Nereden bulabilirim ve nasıl kullanılıyor arı sütü bal polen ? Daha öncedende duymuştum! Cevizdir incirdir zaten ara öğün olarak hep kullanıyorum 10 kilo verdim şu ana kadar 1 ayda inşallah devamıda gelecek tek problemim eşim 2 haftada bir geliyor oda 2 gün gelip kalıp dönüyor ama buda engel değil biliyorum Rabbim ol der olur.... Onun mucizelerine sual olmaz ki...Zamanı var belli ama yinede hep bir ümit araştırıyorum belki vesile olur sana zahmet nerden bulunur nasıl tüketilir yazarsan çok sevinirim.
Haklisin rabbim tez zamanda kavustursun seni yumoslarina cogul gecti icimden bian insallah yuzun gulsun arkadasim.
Sağol canım benim İnşaAllah dediğin gibi olur..ben doktoruma dedigim halde gerek yok demişti..Aslında iyi doktor ama ışte nasibimizde de varmış bebek kaybetmek..
.Haklisin rabbim tez zamanda kavustursun seni yumoslarina cogul gecti icimden bian insallah yuzun gulsun arkadasim
.
Aktarlarda var canım arı sutu-bal-polen..Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla inşaAllah
Merakla bekliyorum mutlulugunu arkadasim.
Allah razı olsun canım.Ağzın bal yesin
Canim ben netten aliyrm bi bak istersen bulabilirsin.herseyin bi zamani vardir tabiki rabbim bilir allahin izniyle olur ins canim. Bu arada yas kacti?Nereden bulabilirim ve nasıl kullanılıyor arı sütü bal polen ? Daha öncedende duymuştum! Cevizdir incirdir zaten ara öğün olarak hep kullanıyorum 10 kilo verdim şu ana kadar 1 ayda inşallah devamıda gelecek tek problemim eşim 2 haftada bir geliyor oda 2 gün gelip kalıp dönüyor ama buda engel değil biliyorum Rabbim ol der olur.... Onun mucizelerine sual olmaz ki...Zamanı var belli ama yinede hep bir ümit araştırıyorum belki vesile olur sana zahmet nerden bulunur nasıl tüketilir yazarsan çok sevinirim.
Ayy canim benim bi rahat olabilsem valla super olucak ama bakalim ins basarabilirimİnşallah hayırlı haberler alırsın canım tedavi sürecinde stres yapmaman yeterli akışına bırak rahat ol ☺
kızlar merhabalar bende 2018 ocak gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum 1 yıl 4 aydır maalesef uğraşımız sonucunda olmadı.eşimin morfoloji sorunu vardı birde hareket neofertil ilaç ile morfoloji baya baya toparladı fakat sayı çok düşmüş ve ileri hareketlisi yok 18 milyon olmuş sayı sanki günden güne azalıyor sayısı.sülük ve hacemat yaptırdık 2 hafta önce 1 hafta sonra tekrar bir spermiyogram vericek bakalım ne olacak birde doktor 1.derece varikosel dedi.ameliyat olmasını istemiyorum ameliyata 3.5 bin tl dediler zaten tüp bebek parasının yarısı.ben bahçeci tüp bebekle görüştüm randevu aldım.16 aralık için bakalım gitcez ne dicek
.Merakla bekliyorum mutlulugunu arkadasim
.Aminnnn inşallah Hayırlısı ile Rabbim isteyen hayırlı anne baba olabilecek herkese nasip etsin.... Peki nasıl kullanacağım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?