2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Merhaba kizlar . 3.5 aylık çok yeni bir kaybım var. Toparlanabilirsem hazır hissedersem bende haziran ayında düşünüyorum Allah kısmet eder de güç verirse. 2. Denememiz olacak .

Merhaba kizlar . 3.5 aylık çok yeni bir kaybım var. Toparlanabilirsem hazır hissedersem bende haziran ayında düşünüyorum Allah kısmet eder de güç verirse. 2. Denememiz olacak .

Merhaba, ne denir bilmiyorum buduruma bende yaşadım gerçi ben daha kendini kalp atışını bile duymadan yaşadım kimyasal gebelikti ama değerimin sürekli yükseliyor olması bile bana yetmişti aradan o kadar zaman geçti 2 buçuk yıl oldu ama hala o korku var üzerimde ne yaşadığımı ben bilirim inşallah yeni yıl ile birlikte güzel umutlar ve hayallerimize ulaşabileceğimiz bir yıl olur bende çok uzun zamandır bebiş istiyorum ama var demekki zamanıki olmuyor bizde nisan sonu yaptıracağız ilk defa bende polikistik over var yumurtam büyümüyor.. Acını tazelemek gibi olmasın ama neden kaybettin ve tüp bebekmiydi yaşın kaç?

egy acım zaten çok taze. Bilmiyorum ne unutturur. 29 yaşında yim 3.5 yıllık evliyim. Tüp bebekti , ilk denemede tuttu . Kalp atışını duyduk . Bir erkek bebekti . Aniden bir kanama ile hastahaneye yattım bu çarşamba . Kanama nin çocukla alakası yok vajinada denildi , gerekli iğne ilaç yapilfi serum takildi . Ama kurtaramadik . Cuma gecesi hastahanede kaybettim onu . Eşim herşeye şahit oldu . Onu gördü. O gece sabah olmadı . Cuma günü de kalan parçalar için kürtaj oldum . Ömrü bu kadarmış nasip değilmiş. Cinsiyeti tahminen kızdı. Hep kızım diye sevdim onu . Hayırlısı diye dua etmiştim hep hayırlısı buymuş . Sebep bilinmiyor henüz . Bebek patoloji ye gönderildi .

Hayirlisi olsun canim haziran ayina kadar bolbol moral depola allah tum isteyenlere nasip etsin ins.

Unutulmaz elbette ama pes etmek yok Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize Hayırlısı ile besmele çek tekrar başla toparlanma evren bittiğinde ve inan doğacak bebeğini kucağına aldığın zaman unutulmasada içinin ateşi söner... Sakın pes etme isyan etme herşey bizler için

Kizlar tup bebek icin hangi merkeze gidiyorsunuz bu arada

Ben bursada yaşıyorum ilk başta İstanbulda Seval Taşdemir diyordum fakat acil durumda İstanbula gitmem sıkıntı olabilir diye Burda 2 tercihim var biri ART tüpbebekte prof. Osman develioğlu 2. Tercihte Pembe Mavi hastanesi bakalım hayırlısı

İsyan etmiyorum kesinlikle ama şeytan vesvese veriyor . Toparlayacagim elbet .. Rabbim den gelen herşey başımın üstünde. Hayırlısı buymuş .

Bende tekirdagda yasiyrm canim ama tup bebek icin ist bruksel tup bebek merkezi yucel karaman a gidicem takiplerimi burdaki doktorum yapicak stresliyim birazda ya nasil olucak

Reactions: egy
Daha cok gencsin canim benim yas 35 bence cok fazla takma kafana rahat ol bak gorursun allah izniyle olucaktir

Etrafımda herkes aynı şeyi söylüyor ama evleneli 4 yıl bitecek Mayısta ve biz bu süreçte hep çocuk istedik iyikide istemişizde sorunu erken fark ettik

Etrafımda herkes aynı şeyi söylüyor ama evleneli 4 yıl bitecek Mayısta ve biz bu süreçte hep çocuk istedik iyikide istemişizde sorunu erken fark ettik
Aynen canim enazindan dedigin gibi sorunun farkina varmissiniz hayirlisiyla versin rabbim galiba once ben baslicam tedaviye sureci paylasalim

İsyan etmiyorum kesinlikle ama şeytan vesvese veriyor . Toparlayacagim elbet .. Rabbim den gelen herşey başımın üstünde. Hayırlısı buymuş .

Arada bende ağzımdan çıkanı tutamıyorum Töbe isyan gibi konuşuyorum ama kalbim öle değil hep diyorum olacakkkk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…