- 10 Ocak 2017
- 121
- 80
- 98
- 34
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
Canim ben netten aliyrm bi bak istersen bulabilirsin.herseyin bi zamani vardir tabiki rabbim bilir allahin izniyle olur ins canim. Bu arada yas kacti?
.
Karışım halinde aldiysan bir çay kaşığı ye günde canım.
Merhaba kizlar . 3.5 aylık çok yeni bir kaybım var. Toparlanabilirsem hazır hissedersem bende haziran ayında düşünüyorum Allah kısmet eder de güç verirse. 2. Denememiz olacak .
Daha cok gencsin canim benim yas 35 bence cok fazla takma kafana rahat ol bak gorursun allah izniyle olucaktir26 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın ?
Hayirlisi olsun canim haziran ayina kadar bolbol moral depola allah tum isteyenlere nasip etsin ins.Merhaba kizlar . 3.5 aylık çok yeni bir kaybım var. Toparlanabilirsem hazır hissedersem bende haziran ayında düşünüyorum Allah kısmet eder de güç verirse. 2. Denememiz olacak .
Amin inşallah . Rabbim kimsenin kucagını boş koymasin hayırlısı ile hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.Hayirlisi olsun canim haziran ayina kadar bolbol moral depola allah tum isteyenlere nasip etsin ins.
egy acım zaten çok taze. Bilmiyorum ne unutturur. 29 yaşında yim 3.5 yıllık evliyim. Tüp bebekti , ilk denemede tuttu . Kalp atışını duyduk . Bir erkek bebekti . Aniden bir kanama ile hastahaneye yattım bu çarşamba . Kanama nin çocukla alakası yok vajinada denildi , gerekli iğne ilaç yapilfi serum takildi . Ama kurtaramadik . Cuma gecesi hastahanede kaybettim onu . Eşim herşeye şahit oldu . Onu gördü. O gece sabah olmadı . Cuma günü de kalan parçalar için kürtaj oldum . Ömrü bu kadarmış nasip değilmiş. Cinsiyeti tahminen kızdı. Hep kızım diye sevdim onu . Hayırlısı diye dua etmiştim hep hayırlısı buymuş . Sebep bilinmiyor henüz . Bebek patoloji ye gönderildi .
Kac yillik evlisin canim bide bu kayiptan sonra ikinci tup bebek icin arastirma yapilsin bence nedeni neymis sorun ne digerinde ona gore tedbir alirsinizAmin inşallah . Rabbim kimsenin kucagını boş koymasin hayırlısı ile hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese.
Kizlar tup bebek icin hangi merkeze gidiyorsunuz bu arada
Bende tekirdagda yasiyrm canim ama tup bebek icin ist bruksel tup bebek merkezi yucel karaman a gidicem takiplerimi burdaki doktorum yapicak stresliyim birazda ya nasil olucakBen bursada yaşıyorum ilk başta İstanbulda Seval Taşdemir diyordum fakat acil durumda İstanbula gitmem sıkıntı olabilir diye Burda 2 tercihim var biri ART tüpbebekte prof. Osman develioğlu 2. Tercihte Pembe Mavi hastanesi bakalım hayırlısı
Daha cok gencsin canim benim yas 35 bence cok fazla takma kafana rahat ol bak gorursun allah izniyle olucaktir
3.5 yıllık evliyim . Bebek zaten sebebinin araştırılması için patoloji ye gönderildi.Kac yillik evlisin canim bide bu kayiptan sonra ikinci tup bebek icin arastirma yapilsin bence nedeni neymis sorun ne digerinde ona gore tedbir alirsiniz
Aynen canim enazindan dedigin gibi sorunun farkina varmissiniz hayirlisiyla versin rabbim galiba once ben baslicam tedaviye sureci paylasalimEtrafımda herkes aynı şeyi söylüyor ama evleneli 4 yıl bitecek Mayısta ve biz bu süreçte hep çocuk istedik iyikide istemişizde sorunu erken fark ettik
İsyan etmiyorum kesinlikle ama şeytan vesvese veriyor . Toparlayacagim elbet .. Rabbim den gelen herşey başımın üstünde. Hayırlısı buymuş .
Sen nerden di canim tup bebefi nerde yaptirmistiniz3.5 yıllık evliyim . Bebek zaten sebebinin araştırılması için patoloji ye gönderildi.
Aynen canim enazindan dedigin gibi sorunun farkina varmissiniz hayirlisiyla versin rabbim galiba once ben baslicam tedaviye sureci paylasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?