- 8 Haziran 2013
- 58.352
- 155.065
- 898
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.701
Doğumun kolay olur, sağlıkla bebeklerine kavuşursun inşallahSlm kızlar ben bu saat oldu hala uyuyamıyorum yarın Doğuma giriyorum bebişler geliyor. Çok heyecanlıyım inş. Herşey yolunda gider. Dualarınızı bekliyorum.
İçiyorum canım senin tüp bebekmiydiHadi bakalım hayırlısı olsun hakkında,sonu güzel olsun inşallahBebeğin rahime tutunmasına yardımcı oluyormuş havuç suyu, bir umut işte iç birşey kaybetmezsin Pozitif düşünmeye çalış bir de ben ilk hafta çok iyiydim ama test günü yaklaştıkça aşırı stres olmuştum uykularım kaçıyordu. Geldi geçti işte, darısı başına
Slm kızlar ben bu saat oldu hala uyuyamıyorum yarın Doğuma giriyorum bebişler geliyor. Çok heyecanlıyım inş. Herşey yolunda gider. Dualarınızı bekliyorum.
Yaa peki belirti oldumu benim bugün 6. Gün blastokist transfer edildi. Hafif batmalar var ara ara bulantı ama ondan mı bilmemEvet, tüp bebek benimki de
Belirti olmadı nerdeyse, yani hatta ben de taktım kafaya demek ki olmadı hiç mi bir şey farketmez insan diye..Biraz uykuya meyil artmıştı, bir kere de çok şiddetli olmasa da kasığımın sağ tarafına bir ağrı girdi çıktı o kadar ki onlar da çok güçlü değildi. Belirti arama boşuna, zaten bir dünya da ilaç kullanıyoruz o dönemde onların etkisi de olabilir. Yapabilirsen moralini yüksek tutmaya çalış bence en önemlisi o. Ben 12.gün test yaptım, o zamana kadar da ne idrar testi ne bişey..İlk 6-7 gün çok iyi hissediyordum kendimi,sonra test telaşı sardı uykularım kaçıyordu falan. Çok zor bir dönem ama inşallah sonunda senin de yüzün güler :)Yaa peki belirti oldumu benim bugün 6. Gün blastokist transfer edildi. Hafif batmalar var ara ara bulantı ama ondan mı bilmem
İnşallah canım yaBelirti olmadı nerdeyse, yani hatta ben de taktım kafaya demek ki olmadı hiç mi bir şey farketmez insan diye..Biraz uykuya meyil artmıştı, bir kere de çok şiddetli olmasa da kasığımın sağ tarafına bir ağrı girdi çıktı o kadar ki onlar da çok güçlü değildi. Belirti arama boşuna, zaten bir dünya da ilaç kullanıyoruz o dönemde onların etkisi de olabilir. Yapabilirsen moralini yüksek tutmaya çalış bence en önemlisi o. Ben 12.gün test yaptım, o zamana kadar da ne idrar testi ne bişey..İlk 6-7 gün çok iyi hissediyordum kendimi,sonra test telaşı sardı uykularım kaçıyordu falan. Çok zor bir dönem ama inşallah sonunda senin de yüzün güler :)
Canım çok tşk ederim iyiyiz çok şükürden sadece çok yorgunnEceeeee maşşalllahh zaman ne çabuk geçtide doğum yaptınnn daha dün gibi tüp bebeği konuşuyordukk maşşallahhh inşallah sende bebeklerde iyidir
Tşk ederim canım çok şükür iyi geçti oğluşlsrla beraber evimizdeyizDoğumun kolay olur, sağlıkla bebeklerine kavuşursun inşallah
Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla büyüsünler. Hayırlı evlat olsunlar inşallahTşk ederim canım çok şükür iyi geçti oğluşlsrla beraber evimizdeyiz
Canm hayırlı olsun benimde 9cu gün 546 çıkmıştı şimdi 8 haftalık olduk ve ikiz seninde ikiz olma ihtimali yüksek. Son adet tarihine göre hesaplanıyorArkadaşlar bişey sorcam dün benim transfer sonrası 9. Gündü değerim 676 çıktı hemşire 3 buçuk haftalık dedi nasıl hesaplanıyo bu adete göremi döllenmeye göremi internernetten blastosite göre hesaplamada 4 haftalık çıkıyo bilen varsa banada anlatabilirmi
Yaa çok sevindim zaten karnımda sağlı sollu batma var bideCanm hayırlı olsun benimde 9cu gün 546 çıkmıştı şimdi 8 haftalık olduk ve ikiz seninde ikiz olma ihtimali yüksek. Son adet tarihine göre hesaplanıyor
Ben de anatoliada yaptırıyorum bugün 3. Günü iki tane embriyom var bana da 5. Günü bekleyelim dediler. Ben bugün yapılması konusunda biraz ısrar ettim ama onlarda ısrarla 5. Güne kalması gerektiğini söylediler. Çok korkuyorum gidince bana da gelişmedi demelerinden. Size sonrasında bir açıklama yaptılar mi ? Tekrar denediniz mi? Benim çikolata kıstım var bir deAnatolia tüp bebek Hakan yaralı. 3. Gün aradılar iki tane kaliteli var hatta bir tanesi 10 üzerinden 10 dediler. 5. Gün akşam 6 ya kadar bir heves bekledim gittim ve beni odaya alıp gelişimleri durdu transfer yapmıcaz dediler. Üzüntüden Eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum
Ben de anatoliada yaptırıyorum bugün 3. Günü iki tane embriyom var bana da 5. Günü bekleyelim dediler. Ben bugün yapılması konusunda biraz ısrar ettim ama onlarda ısrarla 5. Güne kalması gerektiğini söylediler. Çok korkuyorum gidince bana da gelişmedi demelerinden. Size sonrasında bir açıklama yaptılar mi ? Tekrar denediniz mi? Benim çikolata kıstım var bir de
Yaklaşık 6 ay önce rahim filmi cekildi tüplerin açık olduğunu söylediler sıvı birikmesi var yok bir şey dememişlerdi. Bebeğiniz oldu mu peki başka merkezde ? O kadar heyecanlıyım ki devamlı videolar izleyip tüp bebek yaptıranların yorumlarını okuyorum aklımdan çıkartamıyorum :)Tekrar başka merkezde denedim. Size tek tavsiyem eğer rahim filminiz yoksa çektirin olumsuz olursa. Yeni gittiğim doktorum tüplerimden birinde sıvı birikmesi olduğunu söylediler ve zaten iyi bir embriyo bile bu şekilde tutmazmış. Hakan hoca bunu atlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?