- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
- 23
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.661
Ay ben bile heyecanlandım senin yerine :)) Geri sayım başladı deseneSlm kızlar nasıl gidiyor? Ben bu hafta kontrole gittim herşey yolunda çok şükür 31 haftalık olduk bile zaman sanki daha çabuk geçmeye başladı:) Doğum 38. Hafta olarak planlıyor Dr um tabi erken bişey olmazsa:) yani yedi haftamız kaldı:) benim oğluşlar 1680 biri diğeri 1640 gr olmuşlar bile:) büyüyorlar:)
Ben de unutmadım geçtiğim yolları hep aklımda, isteyen bekleyen herkese dua ediyorum. Allah sana ve isteyen tüm arkadaşlara hayırlısıyla beklediğini versin. Benim gibi bebek bekleyen herkese de sağlıkla kucağına almak nasip olsunBurda hamiş arkadaşları görmek ne güzel. Nasip olur bekleyen arkadaşlar da ben de burda bu duyguyu paylaşmak nasip olur.
Eminim ediyorsunuzdur ancak cannunızdan can taşıyan sizlerin duanıza ihtiyacımız var. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim bu 5. Denemem ama benden daha çok deneyen insanları düşünüyorum da Allah tez zamanda onlarında yüzünü güldürür inşallah.
Tüm hamişlerin sağ salim doğum sürecini atlatıp sağlıklıca bebeklerini kucaklarına almasını diliyorum.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Aynen canım geri sayım başladı:)) rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş. İsteyenlerede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım hep o yöndeAy ben bile heyecanlandım senin yerine :)) Geri sayım başladı deseneAllah sorunsuz sağlıklı bir doğum nasip etsin canım benim
Kç haftalık oldun canım :)Kızlaarrr herkes kaybolmuş buralardan:) benim Doğuma çok az kaldı heyecan dorukta sizler neler yapıyorsunuz?
37. Haftanın içindeyim canım:) bu hafta bitince alıcaz sanırım heyecan çoookk:)Kç haftalık oldun canım :)
Senin nasıl gidiyor bu arada canım?Kç haftalık oldun canım :)
Oyyy maşallahhh hadi bakalım sağlıkla gelsinler :))) Bizde 30 haftalık olduk canımSenin
Senin nasıl gidiyor bu arada canım?
Maşallah seninde. Baya ilerlemiş canım:) korkular başladı sezeryan olucak nasıl olucak kafam karma karışık. Dualarınızı bekliyorumOyyy maşallahhh hadi bakalım sağlıkla gelsinler :))) Bizde 30 haftalık olduk canım
Ay canım çok sevindim ya:) ne güzel bir haber:) ben yolun sonuna yaklaştım inş sizlerinde güzel geçer hamileliği benimki riskli bir gebelik olmasına rağmen çok iyi gitti bugüne kadar arada zorluklar olsada okadar olacak. Ben artık korku heyecan merak karmakarışık duygular içindeyim. Rabbim hepimize hayırlısıyla Doğum yapmayı nasip etsin. Olmayan ve isteyen herkeslerde en kısa zamanda kucağını doldursun.ECEdeniz8107 canim sağlıcakla doğum yaparsın ınsallh herşey yolunda gider.. bende çok şükür ikinci denememde oldu çift yumurta ikizlere hamileyim 6 haftalık olduk bin şükür
Ay canım çok sevindim ya:) ne güzel bir haber:) ben yolun sonuna yaklaştım inş sizlerinde güzel geçer hamileliği benimki riskli bir gebelik olmasına rağmen çok iyi gitti bugüne kadar arada zorluklar olsada okadar olacak. Ben artık korku heyecan merak karmakarışık duygular içindeyim. Rabbim hepimize hayırlısıyla Doğum yapmayı nasip etsin. Olmayan ve isteyen herkeslerde en kısa zamanda kucağını doldursun.
Amin canim allah isteyen herkese nasip etsin çok zorlu yollardan geçiyoruz ama değiyor tabi şimdilik herşey yolunda hep böyle gider ınsallh daha yolun başındayım seninde az kaldı bebislerine kavuşmayaAy canım çok sevindim ya:) ne güzel bir haber:) ben yolun sonuna yaklaştım inş sizlerinde güzel geçer hamileliği benimki riskli bir gebelik olmasına rağmen çok iyi gitti bugüne kadar arada zorluklar olsada okadar olacak. Ben artık korku heyecan merak karmakarışık duygular içindeyim. Rabbim hepimize hayırlısıyla Doğum yapmayı nasip etsin. Olmayan ve isteyen herkeslerde en kısa zamanda kucağını doldursun.
Canım tedavin hayırlı olsun. Gebelik alışı hakkında hiçbir bilgim yok. Valla tutması için çok özel bişey yapmadım bol su iç bide şey hatırlıyorum ananas tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Bende yemiştim ama çok fazla değil. İlk üç gün yatmıştım sonra normal hayatıma devam etmiştim Dr um öyle demişti çünkü sürekli yattığın zamanda kan akışı olmadığı için iyi değil diye biliyorum. Benim bildiklerim hatırladıklarım bunlar canım:)Merhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci denemeyi yapçam ilki olmadı generik sorun çıktı baştan başladık genetikten gelen 4 sağlıklı embriyom var. Cuma günü gebelik aşısı olcam yaptıran varmı daha önce. Haftayada heralde transfer olur tutması için özel bişe yaptınızmı
Teşekkürler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCanım tedavin hayırlı olsun. Gebelik alışı hakkında hiçbir bilgim yok. Valla tutması için çok özel bişey yapmadım bol su iç bide şey hatırlıyorum ananas tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Bende yemiştim ama çok fazla değil. İlk üç gün yatmıştım sonra normal hayatıma devam etmiştim Dr um öyle demişti çünkü sürekli yattığın zamanda kan akışı olmadığı için iyi değil diye biliyorum. Benim bildiklerim hatırladıklarım bunlar canım:)
Sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyin:) rabbim hepimizin yanında olsunTeşekkürler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Biz de bu aralar Bayramdı tatildi derken zaman nasıl geçti anlamadık. Aklıma geldin geçen, çok az kalmıştır demiştim çok şükür sonuna gelmişsin. Dualarım seninle, üçünüz de çok sağlıklı olun inşallah :)Kızlaarrr herkes kaybolmuş buralardan:) benim Doğuma çok az kaldı heyecan dorukta sizler neler yapıyorsunuz?
Saol canım:) çok az kaldı önümüzdeki hafta alıcak tahminime göre bey bir tarih vermedi henüz. Sonuna ulaştık çok şükür Doğum korkuları sardı beni:) seninde 20 haftalık olmuşsun valla zaman çabuk geçiyor. Rabbim hepimizin yanında olsun. Bebeklerimize ve tüm anne adaylarına sağlık versin inşBiz de bu aralar Bayramdı tatildi derken zaman nasıl geçti anlamadık. Aklıma geldin geçen, çok az kalmıştır demiştim çok şükür sonuna gelmişsin. Dualarım seninle, üçünüz de çok sağlıklı olun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?