2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Ay ben bile heyecanlandım senin yerine :)) Geri sayım başladı desene Allah sorunsuz sağlıklı bir doğum nasip etsin canım benim

Ben de unutmadım geçtiğim yolları hep aklımda, isteyen bekleyen herkese dua ediyorum. Allah sana ve isteyen tüm arkadaşlara hayırlısıyla beklediğini versin. Benim gibi bebek bekleyen herkese de sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Ay ben bile heyecanlandım senin yerine :)) Geri sayım başladı desene Allah sorunsuz sağlıklı bir doğum nasip etsin canım benim
Aynen canım geri sayım başladı:)) rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inş. İsteyenlerede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım hep o yönde

ECEdeniz8107 canim sağlıcakla doğum yaparsın ınsallh herşey yolunda gider.. bende çok şükür ikinci denememde oldu çift yumurta ikizlere hamileyim 6 haftalık olduk bin şükür
Ay canım çok sevindim ya:) ne güzel bir haber:) ben yolun sonuna yaklaştım inş sizlerinde güzel geçer hamileliği benimki riskli bir gebelik olmasına rağmen çok iyi gitti bugüne kadar arada zorluklar olsada okadar olacak. Ben artık korku heyecan merak karmakarışık duygular içindeyim. Rabbim hepimize hayırlısıyla Doğum yapmayı nasip etsin. Olmayan ve isteyen herkeslerde en kısa zamanda kucağını doldursun.

Aminn canim allah isteyen herkese nasip etsin cok zorlu

Amin canim allah isteyen herkese nasip etsin çok zorlu yollardan geçiyoruz ama değiyor tabi şimdilik herşey yolunda hep böyle gider ınsallh daha yolun başındayım seninde az kaldı bebislerine kavuşmaya

Aynen canım benim az kaldı kavuşmaya:) bugün kontrolüm vardı idrar yolu enfeksiyonu hariç herşey yolunda. Haftaya alıcaz sanırım duruma göre 37+1 iki üç hangisi olursa işte bi tarih belirleyeceğiz allah izin verirse:) dualarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci denemeyi yapçam ilki olmadı generik sorun çıktı baştan başladık genetikten gelen 4 sağlıklı embriyom var. Cuma günü gebelik aşısı olcam yaptıran varmı daha önce. Haftayada heralde transfer olur tutması için özel bişe yaptınızmı

Canım tedavin hayırlı olsun. Gebelik alışı hakkında hiçbir bilgim yok. Valla tutması için çok özel bişey yapmadım bol su iç bide şey hatırlıyorum ananas tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Bende yemiştim ama çok fazla değil. İlk üç gün yatmıştım sonra normal hayatıma devam etmiştim Dr um öyle demişti çünkü sürekli yattığın zamanda kan akışı olmadığı için iyi değil diye biliyorum. Benim bildiklerim hatırladıklarım bunlar canım:)

Teşekkürler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlaarrr herkes kaybolmuş buralardan:) benim Doğuma çok az kaldı heyecan dorukta sizler neler yapıyorsunuz?
Biz de bu aralar Bayramdı tatildi derken zaman nasıl geçti anlamadık. Aklıma geldin geçen, çok az kalmıştır demiştim çok şükür sonuna gelmişsin. Dualarım seninle, üçünüz de çok sağlıklı olun inşallah :)

Saol canım:) çok az kaldı önümüzdeki hafta alıcak tahminime göre bey bir tarih vermedi henüz. Sonuna ulaştık çok şükür Doğum korkuları sardı beni:) seninde 20 haftalık olmuşsun valla zaman çabuk geçiyor. Rabbim hepimizin yanında olsun. Bebeklerimize ve tüm anne adaylarına sağlık versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…