- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.681
Merhaba canım ben mide bulantısı bi ölçüt olacağını sanmıyorum. Çünkü zaman zaman hafifleyip sonra tekrarlayabiliyor ben mesela son günlerimdeyim yeniden başladı bulantılarım. Kanama falan yoksa çok panik yapıcam bişey olacağını sanmıyrm sen yinede bi Dr git her ihtimale karşıMerhaba hanımlar sizlere bişey danışmak istiyorum suan 7+4 günlük hamileyim. keseyi ve kalp atışını 6.haftada öğrendim en son muayene o gün yapıldı dr bir dahaki muayeneyi 12.haftaya verdi ense ölçümü için. Şimdi size sorum benim düne kadar midem bulaniyordu ama bu iki gündür hafifledi ve hatta bazen hiç bulanmiyor endiseleniyorum dün rahmime arka arkaya sancı girdi. Bunlar normal mi yani mide hergün bulanir mi korkmalimiyim bebeğime bişey olur diye. Salı günü içim rahatlasın diye dr à gidicem ama size sormaki stedim .
Sağol canım önümüzdeki hafta gidicem. .ama size bu mesajı yazdıktan sonra acayip mide bulantım oldu 2 kez çıkardım. Kendi kendime nazar falan degdirdim herhalde. Hamilelik çok tuhafmis çok. Mide bulantısı olsa olmasın istersin olmasa acaba bi sorun mu var dersin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimiziMerhaba canım ben mide bulantısı bi ölçüt olacağını sanmıyorum. Çünkü zaman zaman hafifleyip sonra tekrarlayabiliyor ben mesela son günlerimdeyim yeniden başladı bulantılarım. Kanama falan yoksa çok panik yapıcam bişey olacağını sanmıyrm sen yinede bi Dr git her ihtimale karşı
Merhabalar, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini :) Mide bulantısı 6 buçuk haftada başlamıştı benim, ara ara hafifledi ara ara fena bastırdı. Ama senin endişeni ben de yaşadım. Hayatı bana zindan etse de mide bulantısı, geçtiğinde üzüldüm acaba bişey mi oldu diye..Çok şükür zor da olsa o günleri atlattık. Bizim de böyle işte zor kavuşunca daha bir korkak oluyor insan. Hareketleri hissetmeye başlayınca daha rahat edersin, nasılsa ben burdayım diyor bıdık tekme atarak :))Sağol canım önümüzdeki hafta gidicem. .ama size bu mesajı yazdıktan sonra acayip mide bulantım oldu 2 kez çıkardım. Kendi kendime nazar falan degdirdim herhalde. Hamilelik çok tuhafmis çok. Mide bulantısı olsa olmasın istersin olmasa acaba bi sorun mu var dersin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi
Canım doğum ne zaman belli oldu mu?Merhaba canım ben mide bulantısı bi ölçüt olacağını sanmıyorum. Çünkü zaman zaman hafifleyip sonra tekrarlayabiliyor ben mesela son günlerimdeyim yeniden başladı bulantılarım. Kanama falan yoksa çok panik yapıcam bişey olacağını sanmıyrm sen yinede bi Dr git her ihtimale karşı
Canım bugün kontrolüm var ya tarih vericek sanırım ama. Ben artık çok zorlanmaya başladım mide yanmaları hat safhada.Canım doğum ne zaman belli oldu mu?
Transfer oldu mu? Ben İbrahim Saraçoğlu'nun havuç suyu kürünü yapmıştım. İlk 1 hafta sabah akşam 1 bardak havuç suyu, sonraki 1 hafta da günde 1 bardak havuç suyu içmiştim. Arada da ananas yedim. Doktorum yatmanın hiç faydası olmadığını uzanma eğilme doğrulma dışında günlük yaşantıma devam etmemi söylemişti. Hatta arada rahime kan gitsin diye hareket lazımmış ben de saat başı en az 5-10 dk evin içinde de olsa yürüdüm. Çok şükür tutundu bebeğim, faydası olmuştur sanırım bunların :) İnşallah bebişin tutunur hayırlısıyla :)Merhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci denemeyi yapçam ilki olmadı generik sorun çıktı baştan başladık genetikten gelen 4 sağlıklı embriyom var. Cuma günü gebelik aşısı olcam yaptıran varmı daha önce. Haftayada heralde transfer olur tutması için özel bişe yaptınızmı
Ay hadi bakalım,kontrolden dönünce yaz mutlaka :) Biraz daha sık dişini sanırım bir hafta içinde gelecek bıdıklarCanım bugün kontrolüm var ya tarih vericek sanırım ama. Ben artık çok zorlanmaya başladım mide yanmaları hat safhada.
Tamm canım yazarım:) valla artık alalım dicem bu hafta gelecekler inş. Bi aksilik çıkma korkuda var zaten. Dua edin banaaaAy hadi bakalım,kontrolden dönünce yaz mutlaka :) Biraz daha sık dişini sanırım bir hafta içinde gelecek bıdıklar
İnşallah hareketlerini hissedecegim günü de gorurüm evet onca emekten sonra olunca hep bu korku bi endişe. Allahım hepimize sağlıkla kucağa almayi nasip etsinMerhabalar, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini :) Mide bulantısı 6 buçuk haftada başlamıştı benim, ara ara hafifledi ara ara fena bastırdı. Ama senin endişeni ben de yaşadım. Hayatı bana zindan etse de mide bulantısı, geçtiğinde üzüldüm acaba bişey mi oldu diye..Çok şükür zor da olsa o günleri atlattık. Bizim de böyle işte zor kavuşunca daha bir korkak oluyor insan. Hareketleri hissetmeye başlayınca daha rahat edersin, nasılsa ben burdayım diyor bıdık tekme atarak :))
Mide bulantilarin ne zaman bitti peki. Ben mide bulantısından sadece yoğurtlu makarna kraker ve meyve yiyebiliyorum ama meyve tatlı olduğu için daha çok bulanıyor sanki. Dün biraz işyerinde yoruldum herhalde rahmimde sancı oldu koktum bugün de bu saate kadar midem bulanmadi ağrım da yok ve yine korku :) Allah sabır versin hepimizeMerhabalar, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini :) Mide bulantısı 6 buçuk haftada başlamıştı benim, ara ara hafifledi ara ara fena bastırdı. Ama senin endişeni ben de yaşadım. Hayatı bana zindan etse de mide bulantısı, geçtiğinde üzüldüm acaba bişey mi oldu diye..Çok şükür zor da olsa o günleri atlattık. Bizim de böyle işte zor kavuşunca daha bir korkak oluyor insan. Hareketleri hissetmeye başlayınca daha rahat edersin, nasılsa ben burdayım diyor bıdık tekme atarak :))
İnşallah benimde tutar canım yarın transfer benimde havuç suyu ne işe yarıyo avicabaTransfer oldu mu? Ben İbrahim Saraçoğlu'nun havuç suyu kürünü yapmıştım. İlk 1 hafta sabah akşam 1 bardak havuç suyu, sonraki 1 hafta da günde 1 bardak havuç suyu içmiştim. Arada da ananas yedim. Doktorum yatmanın hiç faydası olmadığını uzanma eğilme doğrulma dışında günlük yaşantıma devam etmemi söylemişti. Hatta arada rahime kan gitsin diye hareket lazımmış ben de saat başı en az 5-10 dk evin içinde de olsa yürüdüm. Çok şükür tutundu bebeğim, faydası olmuştur sanırım bunların :) İnşallah bebişin tutunur hayırlısıyla :)
Mide bulantılarım 14-15 hafta gibi bitti ama önce azaldı sıklığı,sonraları neredeyse kalmadı. Bana da peynir ekmek, kraker ve meyve iyi geliyordu. Çok yorulmamaya çalış elindeyse, bebişlerimiz Allah'a emanet :)Mide bulantilarin ne zaman bitti peki. Ben mide bulantısından sadece yoğurtlu makarna kraker ve meyve yiyebiliyorum ama meyve tatlı olduğu için daha çok bulanıyor sanki. Dün biraz işyerinde yoruldum herhalde rahmimde sancı oldu koktum bugün de bu saate kadar midem bulanmadi ağrım da yok ve yine korku :) Allah sabır versin hepimize
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında,sonu güzel olsun inşallahİnşallah benimde tutar canım yarın transfer benimde havuç suyu ne işe yarıyo avicaba
Ay canım benim demek büyük gün geldi :) Dualarım seninle, kendini toparladığın ilk zaman buraya da yaz bizi merakta bırakma.. Allah'a emanet olunSlm kızlar ben bu saat oldu hala uyuyamıyorum yarın Doğuma giriyorum bebişler geliyor. Çok heyecanlıyım inş. Herşey yolunda gider. Dualarınızı bekliyorum.
Canım benim çok tşk ederim:) biz iyiyiz Deniz ve doruk beylerde mışıl mışıl uyuyorlar şuanda:)Ay canım benim demek büyük gün geldi :) Dualarım seninle, kendini toparladığın ilk zaman buraya da yaz bizi merakta bırakma.. Allah'a emanet olun
Maşallah size, gözünüz aydın darısı bizim de başımıza inşallah sağ salimCanım benim çok tşk ederim:) biz iyiyiz Deniz ve doruk beylerde mışıl mışıl uyuyorlar şuanda:)
Maşallah size, gözünüz aydın darısı bizim de başımıza inşallah sağ salim
Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah :)Canım benim çok tşk ederim:) biz iyiyiz Deniz ve doruk beylerde mışıl mışıl uyuyorlar şuanda:)
Ecemmm çok çok tebrik ederim canım .Deniz ve Doruk HosgelmişlerCanım benim çok tşk ederim:) biz iyiyiz Deniz ve doruk beylerde mışıl mışıl uyuyorlar şuanda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?