• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklısın acele ediyorum canım geçecek inşallah

Kendi dr um yurt dışında ben de şehir dışındayım çok çok ileri seviyede değil diye uğraşmak istemedim. Bol sıvı alıyorum ama yürüyüş maalesef biraz artirayim
Merkezinizi arayin baska doktora yonlendirsinler bence hafife almayin cnku ciddi bi saglik problemi insallah en kisa zamanda atlatirsiniz ❤️

Selam kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor ? Biz 20+2 olduk bugün ve karnımın sağ tarafında ağrı var nefes aldırmıyor. Nefes aldığımda kaburgalarım batıyor bıçak saplanıyor resmen. Aynı durumu yaşayan oldumu

Maşallah canım benim sağlıkla al kucağına yavrularını inşallah cinsiyetleride kesinleştimi :KK200:

kinalikadin kinalikadin canım nasilsin? sen dondurulmus embriyolar ile hiç transfer olmusmuydun? yada bizim merkezde dondurulmuslarla transfer olan oldumu bildiğin K kirmizikedi8 e bilgi verirmisin
Saol canım iyiyim şükür sende iyisindir inşallah. Ben dondurulmuşlarla hiç olmadım. Bizim merkezde öyle bir tanıdığım da olmadı. Eğer iyi sayıda embriyosu olursa ve rahim dinlendirmek adına bazı merkezler dondurup bekletiyor ama bizim merkezde genelde taze transfer yapılıyor kalanlar donduruluyor canım. Bazılarına da havuz yöntemi yapılıyor merkezde o zaman dondurulmuş transferi yapılıyor sadece. Yani kişiden kişiye değişebiliyor tedavi şekli aslında K kirmizikedi8

iyiyim canım ürünler araştırıyorum yavastan:) sen nasilsin bulantılar ne alemde
aldıklarını paylaşırsan özelden seviniim seninkide kış bebesi olacak benimki gibi
11 yıl geçti yeni bebelere ne alınıyor bilmiyorum bende :)

bulantılar azaldı şükür 3-4 gündür gözüm açıldı şükür bu güne
bu gün kan verdim nifty için inşallah ondan da hayırlı haberler alırız

Selam kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor ? Biz 20+2 olduk bugün ve karnımın sağ tarafında ağrı var nefes aldırmıyor. Nefes aldığımda kaburgalarım batıyor bıçak saplanıyor resmen. Aynı durumu yaşayan oldumu
sanırım bebiş kaburgana ayağını sokmuş benimde olmuştu o haftalarda oturup kalkarken bile ağrı yapıp batıyordu zor bir durum bebişin keyfinin gelip pozisyon değiştirmesini beklemekten başka çare yok canım ;)

Kacinci denemeleriniz hanimlar benim test gunum yaklastikca endiselerim kaygilarim cok artiyo

Canım kaygılanma bu kadar güzel düşünmeye çalış başka şeylerle oyalan benim 3. denemem olacak dinleniyorum şuan da Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :KK200: :dua:

Kacinci denemeleriniz hanimlar benim test gunum yaklastikca endiselerim kaygilarim cok artiyo
Merve rahat ol evdesn ve zaman gecmedigi için insan sürekli düşünüp kuruyo hersey cok guzel olacak buna kendini inandır ve tamamen Allaha sığın bizim icin en iyisini bizden öte bilen BIRI var rahat ol bebegni hisset hersey super olacak :emir_bebek:

aldıklarını paylaşırsan özelden seviniim seninkide kış bebesi olacak benimki gibi
11 yıl geçti yeni bebelere ne alınıyor bilmiyorum bende :)

bulantılar azaldı şükür 3-4 gündür gözüm açıldı şükür bu güne
bu gün kan verdim nifty için inşallah ondan da hayırlı haberler alırız

Canım bulantılarının azalmasına çok sevindim kan sonucunda çok güzel çıkacak Allahın izniyle inşallah :dua: :KK200:

Back
X