Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
İyiyim hamdolsun kuzum. :) Bildirim gelmedikçe topiklere giremiyorum canım tlefon burada kasılıyor deli ediyo beni hatta bu sahurda laptop açıp yazayım dedim kısmet olmadı bir türlü. Sen nasılsın canım benimmm
Anamm bu gülen yüz hali 16.haftada mı görülüyo çoook tatlı ya maşallaaah benimde bebişlerimden biri erkek olursa ismini kaan istiyorum ay ben niye öyle çok erkenmiş gibi sevindim ki daha 2 ay varmış
Canım ne desem boş üzüntünü hiçbirşey hafifletmez ama güçlü olmaya çalışıp pes etmemelisin inşallah bir dahakine nasip eder Allahım senin için hayırlı olan buymuş ben inanıyorum bir yerlerde bizi bekliyor yavrularımız sadece biraz zamana ve sabıra ihtiyacımız var. Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canım inş bende o kadar ümitliyim ki inş bizim de olucak sabır çok önemli ama insan dayanamiyor herkesin oluyor bizim neden olmuyor diye düşünüyorum ama Rabbim büyük inş biz de anne olacağız
Hamdolsun kuzummm yaaa. Bizim buranın elektiriği hiç durmuyor yerinde. Birde telefon kasıyor giremiyorum adam akıllı. Şuan laptoptan yazıyorum tıkır tıkır :))) Bende sizleri özledim gerçekten canlarımmm benimmmm. Sen ne yaptın tüp bebeğe başladın mı yeniden
Kızlar selam. Tüm olumsuzlar bizi bulsa da yılmak yok sabır ve dua dan bşka yapacak bişeyimiz yok. Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar benim bi süredir tekrarlayan kanlı akıntım var. Şimdi pıhtılaşmş şekilde az az geliyo adet dönemimi geçirdim. Sizce bi sıkıntı varmıdır. Yarın doktora gidecem de hani içim içimi yiyo acaba kötü bişey var mı diye ?
bu kocaman maşallah allahın sağ saglim doğmasını nasip etsin. Bnde erkek olursa kaan istiyorum benm ismimle uyumlu olsun kız olursa aselhan oda babasıyla
Canım ben ilk yaptığımda 10. artık belki daha fazla olan idrarımla öğlen yapmıştım vede hemen gelsin diye çok su içerek ona rağmen 5 saniyede çıktı illa sabah yapman gerekmiyor kuzum şuan yapsan da çıkar zaten
Yok canım benim ne kusru Ankara Novaart Tüp Bebek Merkezi benim ilk denemem kimyasal oldu ikincide pozitifti 10 gün önce düşük yaptım maalesef :/ Ama çok memnunum doktorumdan da hastaneden de erkek faktörlü bizimkide
Allah razı olsun canım inş bende o kadar ümitliyim ki inş bizim de olucak sabır çok önemli ama insan dayanamiyor herkesin oluyor bizim neden olmuyor diye düşünüyorum ama Rabbim büyük inş biz de anne olacağız
Öyle kuzum zor süreçler gerçekten ama inancımız tam çok şükür aynen öyle bizlerinde olacak Allahın izniyle inşallah Rabbim bu üzüntülerimizi mükafatlandıracak kısa zamanda inşallah