• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smdi dr geldim ilaçların bazılarını kesti pruluton vuruldum yarım ampul pazartesi tekrr gebelik kanı vercem ona göre devam etcek 4gunde bir prulutona kanama normal dedi olur minnacık kese gördüm bu pazartesi değil haftaya pazartesi gtcem inşallah testimmde iyi cıkar dua edin
Oyyy kuzum geçmiş olsun Rabbim korusun sizi inşallah bir şeycik olmayacak korkma stres yapma dualarımdasın:dua::KK200::anneadayı:

Kızlar yarın 5. Gün embriyosu blastokist transfer yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bu arada arefe günü transferimin 11. Günü olmuş oluyor. Test yapsam kesin sonuç verir mi sizce. Umarım çifte bayram yaparım.
Allah yardımcın olsun gebelik haberi bekliyoruz senden de inşallah bu mübarek günlerde:KK200:

Birde kullandığınız ilaçlar nedir acaba ben şuan multivitamin kullanıyorum.Genital yolla progestan ve estrofem ağız yoluyla tablet bu üçünü kullanıyorum.Herkes farklı ilaçlar alıyor merak ediyorum bende hangi ilaçlar daha etkili olur acaba diye..
Hayırli olsun inş pozitif olur Sonucunuz. Bnmde transferim oldu bugün 5.gunum. Şuan kullandığım ilaçlar estrofem, folik asit, crinone jel ve coraspirin.

Kızlar doktorum TSH değerim düşük olduğu için Endokrin bölümüne gitmemi söyledi korkulcak durum var mıdır ? :(
Bu arada kullandığım ilaçlar
Eutyrox / Corasprin / Estrofem / Lady Feliz / Efa Mom / Devit3 / Prednol / Clexane / Proluton / Progestan

Eklentiler

• 98D30C84-2DB2-436D-9C3A-D3A2ACDD53BA.webp
    98D30C84-2DB2-436D-9C3A-D3A2ACDD53BA.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 187
Kızlar yarın 5. Gün embriyosu blastokist transfer yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bu arada arefe günü transferimin 11. Günü olmuş oluyor. Test yapsam kesin sonuç verir mi sizce. Umarım çifte bayram yaparım.
Hayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana yavrun, kesin çıkar

Ay negüzel maşaallah dikkat editosn kendne imşaaalah Bebişin seninle olur bir ömür neşni kaybetme rabbim yardımcın olsun :) benm bugün degil gecen hafta persembw günü toplamamı oldu. 22 yumjrtadsn 21 olgundu 19 döllendi ama suan 12embryo kaldı ve donduruldu şükür ki hepsi 5.güne gitti embriyolog cok iyi bir sonuc dedi Allahm benmde herkesnde yardımcısı olsun embryolar güzel ama tutunur mu bikemem inşaallah tutunur inşaallah tek seferde kavusurum yavrua beni orda beklşyolar öyle 12 cocugum :), :) :)
Maşallah canım o nasıl bi yumurtlama maşallah maşallah

Veee acikliyorum. Hamileyim :anneadayı:
Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasıp etsin Rabbim.
smdi dr geldim ilaçların bazılarını kesti pruluton vuruldum yarım ampul pazartesi tekrr gebelik kanı vercem ona göre devam etcek 4gunde bir prulutona kanama normal dedi olur minnacık kese gördüm bu pazartesi değil haftaya pazartesi gtcem inşallah testimmde iyi cıkar dua edin
Geçmiş olsun sağlıkla devam eder inşallah. İçinizi ferah tutun ne gelirse rabbimden.
İnşallah güzel sonuçlanır Rabbim hayırla nasip etsin.

Güzel haberler alacağımız bir hafta olması dileğiyle kızlar :KK19:

Ben doğum kontrole devam.

Arkadaşlar merhabalar kk nü uzun zamandır takip edenlerdenim.Şuanda benimde hevesle beklemede olduğum konu olan tüp bebek hakkında bende yazmak istedim size..
Benim 17 yumurtam oldu.Bunlardan 10 tanesi döllendi.Fakat ilk gebeliğim olacağı için 1 adet embriyo transferim oldu yasa gereği böyleymiş.Başlayanlar bilirler fakat yeni başlayacak arkadaşlara söyleyim içiniz rahat olsun hiçbir evresinden korkmayın.Keyfiniz yerinizde olsun
tedaviye baslamaya karar verdiğinizde adet döngünüz bekleniyor benim problemim oldugu için adet söktürücü kullandım bırakınca adet döngümle beraber tedavim basladı.Merional ile başladım ben.Her gün karnımdan 3 tüp toz 1 sıvı karıştırarak hazırladığım merional iğnelerini vurarak yumurtaları büyütmeye basladık yumurtalar büyüdükten sonra yine aynı sekilde merionale devam ederken kendiliğinden çatlamasını önlemek icin farklı bir iğne kullandım.Bunun amacı yumurtaların birazı gelişip diğerleri kücük kalmasın onlarda yetişsinler büyüyenler kendiliğinden catlamasın diye..
Bu işlemler acılı işlemler değil.İlk başta korkuyordum ama insan alışıyor zaten minicik iğnesi..
Toplama aşaması hafif genel anestezi ile oldu.Hiçbirşey hissetmedim.Sonrasında narkoz etkisi geçene kadar 1 saat istrahat ediliyor sonra merkezinizden çıkıyorsunuz.toplama işlemi sonrası 2 gün zorlandım oturmakta kalkmakta lavaboya girerken biraz zorlandım ağrılarım vardı.Zaten tedavide görüp göreceğiniz ağrı da o olur.Transfer işlemi 5-6 dk bişey.Spekulum yerleştiriyorlar ki ona birçoğumu alışığızdır.Onun dışında baska birşey hissetmiyorsun.sonrasında iyi şanslar dileyip gidiyorlar :)
Transfer sonrası 1 saat istrahat ettim sonrasında normal hayatıma devam ettim ediyorum diyim henüz sonucumu öğrenmedim.Moralimi yüksek tutmaya calısıyorum.Cuma günü öğreneceğim sonucumu allahın izniyle
çok uzun yazmışım arkadaşlar umarım faydalı olmuşumdur
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla tutunur

Bende gecen ay basladim tup bebege. ancak transfer gunu ohss oldugumu ogrendim. Dr ertelemek istedi bende kabul ettim. 4 embriyom donduruldu. Simdi 20 gune kadar adet olmayi bekliyorum. Insallah baska sorun yasamam
Emin ol çok iyi olmuş. Ben şu an keşke ilk transferi yaptırmasaydım diyorum. Vücudum öyle yorgundu ki, karnım top gibi olmuştu. Yumurta toplandıktan sonra 1-2 ay dinlenip transfer yaptırsaydım tutardı diye düşünüyorum. İnşallah sizin öyle olur.
Bu arada pko mu var sizde?

Emin ol çok iyi olmuş. Ben şu an keşke ilk transferi yaptırmasaydım diyorum. Vücudum öyle yorgundu ki, karnım top gibi olmuştu. Yumurta toplandıktan sonra 1-2 ay dinlenip transfer yaptırsaydım tutardı diye düşünüyorum. İnşallah sizin öyle olur.
Bu arada pko mu var sizde?

Herseyin hayirlisi olsun ve saglikla olsun. Bende pko yok. Herhangi bir sebepte yok olmamasının. Olmayinca olmuyor iste benimde yaklasik 20 gun oldu yumurta toplanali sislik ancak biraz inmeye basladi. Ben ilk basta gaz zannediyordum. Simdi gunde 3 yumurta bol peynir et balik meyve yemeye calisiyorum. Bir de enerji icecegi ic dedi dr. Iyi ki transfer olmadi cunku vucudum kaldiramazdi diye dusunuyorum bende. Peki sizin durumlar nedir?

Back
X