• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Selam, Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Perşembe günü histereskopi ve laparoskopi operasyonları geçirdim. Tek tüpümde hidrosalpinks var gibi görünüyordu, ikisinde de sorun olduğu anlaşılmış ikisini de kapattılar. Yani normal yolla doğum yapabilme ihtimalim kalmadı artık. Kendimi yarım bir kadın gidi hissediyorum.
canım çok geçmiş olsun. Ama yanlış düşünüyorsun. Benim tüplerimde yada başkaca herhangi bir sorunum yok ama eşimden kaynaklı olarak olarak normal yolla gebe kalmam mümkün değildi. Şükredelim ki alternatif üreme yöntemleri var. Tüp bebekle rahatlıkla hamile kalabilirsin ve diğer kadınlardan hiç de bir farkımız yok. Hepimiz çok iyi anneler olacağız. Hatta zoru başardığımız için daha kıymetli olacak bizim çocuklarımız. Gönlünü ferah tut ve lütfen böyle şeyler düşünme.

Kızlar çok şükür evimdeyim büyük tehlike atlattım ama şuan iyiyiz. Lütfen ağrılarınızı dikkate alın hatta her türlü sorunu dikkate alın erken müdahale gerçekten çok önemliymiş

Canım benim seninde bebeklerinin de iyi olmasına çok sevindim bir daha yaşamazsın sağlıklı bir şekilde yaparsın doğumunu inşallah :KK200: :dua:

Arkadaşlar merhabalar kk nü uzun zamandır takip edenlerdenim.Şuanda benimde hevesle beklemede olduğum konu olan tüp bebek hakkında bende yazmak istedim size..
Benim 17 yumurtam oldu.Bunlardan 10 tanesi döllendi.Fakat ilk gebeliğim olacağı için 1 adet embriyo transferim oldu yasa gereği böyleymiş.Başlayanlar bilirler fakat yeni başlayacak arkadaşlara söyleyim içiniz rahat olsun hiçbir evresinden korkmayın.Keyfiniz yerinizde olsun
tedaviye baslamaya karar verdiğinizde adet döngünüz bekleniyor benim problemim oldugu için adet söktürücü kullandım bırakınca adet döngümle beraber tedavim basladı.Merional ile başladım ben.Her gün karnımdan 3 tüp toz 1 sıvı karıştırarak hazırladığım merional iğnelerini vurarak yumurtaları büyütmeye basladık yumurtalar büyüdükten sonra yine aynı sekilde merionale devam ederken kendiliğinden çatlamasını önlemek icin farklı bir iğne kullandım.Bunun amacı yumurtaların birazı gelişip diğerleri kücük kalmasın onlarda yetişsinler büyüyenler kendiliğinden catlamasın diye..
Bu işlemler acılı işlemler değil.İlk başta korkuyordum ama insan alışıyor zaten minicik iğnesi..
Toplama aşaması hafif genel anestezi ile oldu.Hiçbirşey hissetmedim.Sonrasında narkoz etkisi geçene kadar 1 saat istrahat ediliyor sonra merkezinizden çıkıyorsunuz.toplama işlemi sonrası 2 gün zorlandım oturmakta kalkmakta lavaboya girerken biraz zorlandım ağrılarım vardı.Zaten tedavide görüp göreceğiniz ağrı da o olur.Transfer işlemi 5-6 dk bişey.Spekulum yerleştiriyorlar ki ona birçoğumu alışığızdır.Onun dışında baska birşey hissetmiyorsun.sonrasında iyi şanslar dileyip gidiyorlar :)
Transfer sonrası 1 saat istrahat ettim sonrasında normal hayatıma devam ettim ediyorum diyim henüz sonucumu öğrenmedim.Moralimi yüksek tutmaya calısıyorum.Cuma günü öğreneceğim sonucumu allahın izniyle
çok uzun yazmışım arkadaşlar umarım faydalı olmuşumdur

Merhaba canım cuma günü güzel haberler pozitif sonuçlar alırsın inşallah Allahın izniyle :KK200: :dua:

merhaba arkadaslar 24 yasindayim 8. Yilima girecegim evliligim ve 26 mayisda ilk tup bebek tedavime basladim sali gunu yumurtalarim toplanacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne aratsin nede acisini gostersin özellikle isteyene nasip etsin Rabbim harkesin gonlunce olsun :KK200:

Merhaba canım amin inşallah Rabbim sanada ilk denemende pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah :KK200: :dua:

Canlarımm merhaba nasılsınızzz salı günü opu oluyorum Allah izin verirse heyecan tavan bendee :KK200: birde e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı.
E2: 2862
Progesteron: 1.17 sizce değerler iyi mi transfer erteleme söz konusu olmaz inşallah :dua::dua:

Ayy canım benim yarın Allah yardımcın olsun çok güzel geçsin bol bol kaliteli yumoşların olsun inşallah :KK200: :dua:

Dlk2606 Dlk2606 kuzum nerelerdesin iyi misin:KK74:

Haftasonu evde değildim kuzum çok giremedim iyiyim çok şükür bakalım yarın tekrar kan vermeye gideceğim inşallah sıfırlanmıştır. Sen ne yaptın geçmiş olsun canım benim maşallah gayet iyi toplanmış inşallah hepside çok kaliteli olarak ger gelir sımsıkı tutunurlar annelerine Allahın izniyle dualarımdasın her zaman güzel arkadaşım benim :KK200: :dua:

yaa ben transferin 5. günü ve 7. günü gidip kan testi yaptrmıştım :) 5. gün 18 di 7. gün 61 di sonuc :)bugn 9. günü. salı günü gidicez kesinleştirmek için.

Canım değerler gayet iyi yarın da çok güzel bir değer alırısın inşallah gözünaydın :KK200:

Canim benim ben de sana cok sevinmistim..uzuntunden sonra Rabbim merhametini gosterdi demistim..
Ben 8 yildir bekliyorum canim..4 kez denedim ama 3 negatif biri de yarida kaldi..cok zorlu zamanlar gecirdim..cok cok üzüldüm..gecen yil kanser olduğumu öğrendim..4.evre hem de..agir kemoterapiler falan Allahim kimseye gostermesin ama o surecte bile ölecegimden cok bebek vardi aklimda..
Rabbim dedi dur..ben en guzelini ayarladim ins..sadece tevekkül.

Allahım yardımcın olsun her zaman canım nasıl zor şeyler atlatmışsın çok şükür Rabbim mucizeni de vermiş bundan sonra hep sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah Allahım hepimize nasip etsin böyle güzel bir mucize seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin :KK200: :dua:

Egehanezra Egehanezra Kuzucum çok geçmiş olsun çok korktum okuyunca bir anda ama sen hiç korkma bol bol yat ve su iç Allahın izniyle göreceksin yavrunu kalp atışlarınıda duyacaksın bugün ki lan değerlerinde iyice artmış olacak inşallah haber ver bizede dualarımdasın kuzucum benim :KK200: :dua:

Ahmet Hoca sıkıntı yok dedi görünmeyebilir şuan dedi, alttan bakılorsa görünebilir dedi ama bakmadı. Bilmiyorum boş gebelik olmasından korkuyorum

Anladım canım bak görünmeyebilir demiş alttan da bakmak istememiştir sen içini ferah tut kuzum tekrar ne zaman çağırdı

Anladım canım bak görünmeyebilir demiş alttan da bakmak istememiştir sen içini ferah tut kuzum tekrar ne zaman çağırdı
10 gün sonra gel dedi canım. Yolk saç diye birşey oluyormuş kesenin içinde bebeğin olduğuna dair. Böyle küçük beyaz yuvarlak birşeymiş. Görünmesinden bahsettiğim şey o.

10 gün sonra gel dedi canım. Yolk saç diye birşey oluyormuş kesenin içinde bebeğin olduğuna dair. Böyle küçük beyaz yuvarlak birşeymiş. Görünmesinden bahsettiğim şey o.

Evet canım biliyorum ama henüz küçük olduğundan gözükmeyedebilir sen hiç korkma bence Busgok0606 Busgok0606 sen görmüş müydün canım yolk saçı söylemişmiydi Ahmet hoca

Allahım yardımcın olsun her zaman canım nasıl zor şeyler atlatmışsın çok şükür Rabbim mucizeni de vermiş bundan sonra hep sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah Allahım hepimize nasip etsin böyle güzel bir mucize seninde sağ salim kucağına almayı nasip etsin :KK200: :dua:
Amiiinn canimm...insallah..senin de güzel yüreğine güzellikler nasip etsin mevlam...

Back
X