• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım değerler gayet iyi yarın da çok güzel bir değer alırısın inşallah gözünaydın :KK200:
Allah razı olsun canım :KK200:
Allahım hayırlısıyla yarın arttığını gördürmek nasip etsin inşallah...
İsteyen herkese Allahım yardımcı olsun hemencecik olsun,ben 4 yıl bekledim :((

Canım inanır mısın bilmiyorum ama telefonu elime alıp senin yazdığın şeylerin aynısını ben de soracaktım benim de beşinci gün transfer oldu ve bugün altıncı günüm. İlk üç günü çok kasık ve bel ağrısı yaşadım Son üç gündür de ara ara kasıklarım ağrıyor ama bilmiyorum bebeğim benimle mi değil mi dün dakikalarca ağlama krizine girdim eşim zor sakinleştirdi beni ne yapacağımı bilmiyorum çünkü bu üçüncü tedavim artık çok yıprandım maddi ve manevi Bir gönlüm yarın kan testi ver diyor ne yapacağımı bilemiyorum
Canım sakın ama sakın öyle birşey yapma ben 7.günde verdim negatif çıktı sabaha kadar ağladım gözlerim şişti sonra 10.günde evde idrar testi yaptım 2.çizgi belli belirsiz çıktı 11.gün sabah tekrar idrar testi yaptım 2.çizgi daha çok kendini belli etti hemen kan verdim kan tahlilim 74.85 çıktı rabbime şükürler olsun onun için acele etme

Aminn inş cnm bnm senden de Allahım razi olsun . O güzel kalbine yüreğine göre Umudunu nasip etsin cnm.:KK68:
Maşallah tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ma_yi ma_yi sana da maşallah canım. Pozitifler gelsinnnnnnn daha çok gelsin :))

Hayırlı olsun canım benim maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah:dua:
Tsk ederim cnm Allah razı olsun. İnş sizde güzel haberler vericeksiniz duaciyim bu mübarek günde .Rabbim kimseye evlat acısı da yaşatmasin evlat da aratmasin gerçekten isteyen herkese versin inş.

Genellikle pko'lular Ohss oluyor o yüzden sordum. Bende Pkoluyum. neredeyse 4 yıl oldu tedaviye başlayalı, bir kez tüp bebek denedik. Öncesinde hep iğne, ilaç kullandık ama olmadı. Bu ay yeniden transfer olacağım. İnşallah bu sefer olur.

Ben hicbirsey yaptirmadim. Direkt tup bebege gectik saskinim hala idrak edemiyorum

Back
X