• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım batma bende de olmuştu 5. günden itibaren de artmıştı baya belirtilere fazla takılmamaya çalış psikolojikde olabilir o mide bulantıları kullandığımız ilaçlarda yapıyor güzel düşünmeye çalış güzel olsun inşallah :KK200: :dua:[/QUOTE
İnşallah canım çok kendimi dinlememeye çalışsam da en ufak bir değişiklikte insan acabamı diyo işte hepimiz bir umut emeğimizin karşılığını bekliyoruz :110:

Canım benim dualarımızdasın tabikide Allahın izniyle geçecek inşallah ama acaba hastanede yatsan daha mı iyi olur ki hemen müdahale ederler en ufak şeyde en azından tamamen kesilene kadar :110:
çok Sagol kuzum benim allah razı olsun. Su an bişey yok tekrar olursa gtcem hemen

canım hcg yükselmiş sevindim senin adına hayırlısı ile keseyi ve kalp atışınıda duyarsın inşallah
kanama derken nasıl bildiğin adet gibi mi lekelenme şeklin de mi
evet yükseldi kuzum şükürler olsun. Idrarla gelen açık renkli kan leke olarak geliyor sonra öyle oluyor.

Adet kanaması olduğuna emin misin canım belki normal kanamadır bende de olmuştu kaç gün süreceğine bağlı 1 2 gün ise ara kanama olabilir. Ben 2 ay adet olamamıştım herkeste tepki farklı tabi. Bana dr um 1 ya da 2 ay sonra tedaviye başlarız demişti

Adet kanaması benimki eminim. Normalde 8inde olacaktım erken oldu.

Perşembe günü o iki embriyonda kalacak inşallah kuzum Allah senden de razı olsun amin güzel yürekli arkadaşım benim :KK200: Canım benim Allahtan ümit kesilmez sen yinede içini ferah tut hepimizin dualarındasın Allahım kabul edecek dualarımızı inşallah :KK200: :dua: :KK19:
Canım arkadaşım pozitif arkadaşım benim inşallah dediğin gibi olur inan hissizleştim ne düşüneceğimi şaşırdım tekrar başa dönmek benim için çok zor ama nasip inşallah bir gün mutlu sona ulaşırız be canım:KK200::110:

Eminim ki dudaklarından dua eksik olmuyordur, ara sıra karamsarlığa kapılsan da bu işi Yüce Yarada teslim etmek lazım. Mucizen gerçekleşecektir.
Benimki gerçekleşti :anneadayı:
hem ben sizlerden çok çok büyüyüm,artık olmaz denilen yaştayım hemde :KK54:
41 yaşındayım
benim de 5 yumurta toplanmıştı, hepsi döllendi,
5 güne 2 adet AA ve 1 adet AB kalite kaldı.
her 3. de transfer edildi.
bak ablası 24 haftalık olduk bile.
Tüm içten duygularımla aynı şeyi tecrübe etmeni diliyorum ve duacınım:KK200::KK200::KK200::anneadayı:
Çok çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın Allah razı olsun. Benim 5.denemem çok yıprandım artık akışına bıraktım hayırlısı neyse o olsun diyorum dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Daha önce ki denemelerimde hep .gün transferi yapıldı ilk defa 5.güne bekletecekler ve sadece 2 tane kaldı bakalım gidecekler mi. Hep 3. gün iyi kalite aa transferi yapıldı hemde 2 tane ama olmadı. 3.günden sonra devam etmiyor mu diye endişe ediyorlar. Allahım seninde evladını sağlıkla kucaklamanı nasip etsin:KK200::dua:

canım bir olsun bizim olsun inşallah ikiside kalır dualarımdasın sağlıkla güzel haberlerini alalım inşallah
Bir tane kalsa o na da razıyım ilk defa 5.gün deneniyor çokta umutlanmak istemiyorum hayırlısı canım benim ya saol kuzum

Back
X