- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi kinalikadin
- #16.561
Canım evet herkes kelebek cirpintisi gibi diyor o şekilde hissediliyormus:)) ne güzel duygudur kimbilir.benim oğlumda hemen karnım çıkmıştı kimseye benim hamile olduğumu söylememe gerek kalmıyordu belli ediyordu kendini bunda da öyle oldu karnım hemen çıktı. aslında oğlumda 17-18 haftalarda hissediyordum şimdi düşününce kelebek kanat çırpışı gibi oluyordu içimde birşey ama ben anlamıyordum gaz sanıyordum
bu kuzuda büyük ihtimalle erken hissederim ikincilere anneler tebrubeli oluyormuş
benim geçtiğimiz cumartesi kontrol vardı 7+3 te idik 7+1 ile uyumlu dedi
lekelenme vardı azda sahurda kanama olmuştu bebekten değil dedi dr kalp atışını dinledik rahatladık
şimdi 3 hafta sonra gideceğiz ikili testi yaptırmayacağız direk nifty yaptıracağız öyle konuştuk drla
ikili test sonucu riskli gelir yüksek oranda yaşla alakalı olarak dedi ama ultrasonda belli eder kendini az çok dedi ama kesin sonuç bu test dedi bizde tamam dedik rabbim korktuğumuzla sınamasın inşallah
Nifty testi en doğru karar evet inşallah güzel sonuçlanacak için rahat olsun.lekelerden korkma canım bisey olmaz allahın izni ile. Genelde herkes yaşıyor leke yâda kanama görünce çok korkuyoruz ama bebeği görünce rahatliyoruz. Bir daha yaşamazsın inşallah . Benimde 18 inde randevum 12 gün kaldı hayırlı haberlerle gelelim