• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın, Ankaradasınız galiba. Ben Yaşam Hastanesi Çankayada verdim kan. 45 dk da çıkıyor... İnşallah güzel haberler alırsınız.
Evet canım ankara. Ya sorma 3 saatte çıktı sonuç çıldırdım resmen. Zaten beklemek zor. Şükürler olsun canım. İsteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim ne zor olduğunu ben çok iyi bilirim bu 5. Denememdi ve umudum yoktu nasip işte şükür

canım benim çok şükür bin şükür devamıda sağlıkla gelecek inşallah rabbim sana çok güzel sıkıntısız hep güzel haberli bir hamilelik nasip etsin.saglikla doğum nasip etsin sağlıkla kavuşun birbirinize. Kendim gibi sevindim çok güzel yaaa icim garip oldu
İnan yazdıklarınla hissettiriyorsun zaten içtenliğini Allah bin kere razı olsun. İnşallah canım ya sonu da gelir sağlıkla. O süreçleri de atlatırım inşallah:KK200::dua::KK200:

kinalikadin kinalikadin canmmm senin için girdim bekliyorum heyecanla hadi bize müjdeyi ver inşallah :dua:
Allah razı olsun kuzum benim saolasın. Çok şükür. İnşallah devamı da gelir. Allahım senden de olumlu haber duymamızı nasip etsin:dua::KK200:

Canım merhaba
Senin için girdim aynı zamanda negatif haberini almıştık Nisa’nda haberine çok ama çok sevindim.
Anca girebildim canlarımm hala kendime gelemedim poztif bin şükür. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız. İnanın kimse bilmiyor bir dr bir de sizler aileye de demeyeceğiz. Bir olumsuzluk olursa daha kötü olmayalım diye. Eşimle ağlamaya hazır bekliyorduk olmamasına öyle alışmışız ki bir an önce şu sonuç çıksın kendimi atayım ağlayım bitsin dedim. İnanamadım Rabbim nasip etti şükür. Önemli olan devamı gelmesi tabii daha bitmedi. Sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek. Ne olur dua edin kızlar çok ihtiyacım var. Çok zor zamanlar geçirdim az çok biliyorsunuz. Tek dostum sizlersiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:KK200::dua:

HCG kaç çıktı kinalikadin kinalikadin
Merak etme Allahın izniyle güzel olacak inşallah herşey
200 küsür canım. İnşallah canım ya. Daha korkularım bitmedi. Değer katlanacak mı sağlıkla. Daha bir sürü süreç var önümde inşallah hepsini hayırlısıyla atlatırım.

Canım merhaba
Senin için girdim aynı zamanda negatif haberini almıştık Nisa’nda haberine çok ama çok sevindim.
Allah razı olsun canım benim ya. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim:KK200:

200 küsür canım. İnşallah canım ya. Daha korkularım bitmedi. Değer katlanacak mı sağlıkla. Daha bir sürü süreç var önümde inşallah hepsini hayırlısıyla atlatırım.
Aaaa çok güzel yaaa. Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucaginiza alın. Hep pozitif hissetmiştim bu denemende. Cook dikkat et kendine.pamuklara sar kendini :halay:

Evet canım ankara. Ya sorma 3 saatte çıktı sonuç çıldırdım resmen. Zaten beklemek zor. Şükürler olsun canım. İsteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim ne zor olduğunu ben çok iyi bilirim bu 5. Denememdi ve umudum yoktu nasip işte şükür

Çok çok tebrik ederim, Allah tüm yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. :)

Hamile kalınca da korkular bitmiyor inan şimdi ikili test korkusu başladı bende maşallah maşallah sağlıkla katlansin değerin inşallah

Aaaa çok güzel yaaa. Allah tamamına erdirsin inşallah. Sağlıkla kucaginiza alın. Hep pozitif hissetmiştim bu denemende. Cook dikkat et kendine.pamuklara sar kendini :halay:
Sen gerçekten de demiştin pozitif hissediyorum şu an diye. Şükürler olsun canım. İnşallah ikiye katlandığını da görürüm daha sağlıklı olup olmadığı belli olmazmış

Hamile kalınca da korkular bitmiyor inan şimdi ikili test korkusu başladı bende maşallah maşallah sağlıkla katlansin değerin inşallah
Aynen öyle asıl devamı sağlıkla gelsin de önemli olan o. Zaten daha sağlıklı olup olmadığı belli olmazmış bakalım hayırlısı inşallah bu defa bende kavuşurum mucizeme. Sende hiç korkma daha önce sağlıklı bir evladın oldu bunda da her şey yolunda gidecek inşallah sağlıkla kucağına alacaksın inşallah:dua::KK200:

yaaaa çook sevndmmm Rabbım saglıkla kucagına da almayı nasıp etsnnn hem bayramda babalar gununde ne guzel bir haber çifte kutlamalar sizi beklerrrr bundan sonra tek yapman gereken anın tadını cıkarmak kotu dusunmek stres yok bndan sonra ınsaallahh :KK200::anneadayı::anne::emir_bebek:@kinalikadin
Kuzum benim Allah razı olsun inşallah sağlıkla devam eder çok şükür bugünü de gördüm:KK42: Rabbim yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimiz sağlıkla anne olalım inşallah:dua:

Back
X