Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Dondurulmuşum yok canım maalesef 2 embriyo tranfer edilmişti diğer ikisi 5. güne gidemeden gelişimleri durdu maalesef yani herşey sil baştan başlanacak o yüzden biraz dinlenmem lazm maddi manevi. Sağol Allah razı olsun iyiki varsınız
Nasıl oldun biraz toparlanabildin mi? Dün çok ağlamışsındır biliyorum ama bugün yeni bir sayfa aç. Keşke şunu yapsaydım hamile kalmadan dediğin birşey varsa onu yap bu dönemde. İnsan ancak kendini tedavi ediyor, benim ilacım oyalanmak oldu. Allah yardımcın olsun.
Bu tarz belirtilerden birşey anlayamazsın, aynı belirtiyi gösterip olan da oluyor olmayan da. O yüzden sen içini ferah tut, yemene içmene dikkat et, bol bol dinlen :)
Kızlar yıllardır bayramlarda "daha ne bekliyorsunuz" sorularına maruz biri olarak ilk hamile bayramınız nasıl geçti? Nasıl bir duygu, hep kötü şeyleri mi paylaşıcaz güzel duyguları da paylaşın lütfen, gerçekten moral oluyor.
Nasıl oldun biraz toparlanabildin mi? Dün çok ağlamışsındır biliyorum ama bugün yeni bir sayfa aç. Keşke şunu yapsaydım hamile kalmadan dediğin birşey varsa onu yap bu dönemde. İnsan ancak kendini tedavi ediyor, benim ilacım oyalanmak oldu. Allah yardımcın olsun.
Toparladım cnm kendimi çok harap etmedim eşim çok üzüldü sadece ona destek olmaya çalıştım. Ben kendimi zaten hazırlamıştım negatife olmadığını hissetmiştim. Nasip demekki sağlıksız gebelik olacakmış biz sağlıklı bebekler istiyoruz Biraz kafamızı dağıtcaz ne zaman hazır hissedersem o zaman henüz maddi olarak da yeni tedaviye başlayamayız..
Toparladım cnm kendimi çok harap etmedim eşim çok üzüldü sadece ona destek olmaya çalıştım. Ben kendimi zaten hazırlamıştım negatife olmadığını hissetmiştim. Nasip demekki sağlıksız gebelik olmayacakmış biz sağlıklı bebekler istiyoruz Biraz kafamızı dağıtcaz ne zaman hazır hissedersem o zaman henüz maddi olarak da yeni tedaviye başlayamayız..
Aynen canım, olup sonra kaybetmekten daha iyidir buna da şükür.
Zaten hemen başlayayım toparlandım desen de 2 ay bekletiyorlar. Doğru zamanda olur umarım.
kiyamam kuzum nedesem boş ama üzülmek sadece bize zara veriyor ben ilk tutmadıginda kendimi parçaladım bundada üzüldüm ağladım ama elden bişey gelmedi . Inşallah nrmal haaamile kalırsın üzme kendini kuzum..
Ben kendimi parçalamadım kuzum hissediyordum zaten olmadığını hayırlısı böyleymiş demekki napalım. Sende zor zamanlar geçirdin ama Rabbim en iyisini nasip edecek inanıyorum her zaman sabır dua cnm
Aynen canım, olup sonra kaybetmekten daha iyidir buna da şükür.
Zaten hemen başlayayım toparlandım desen de 2 ay bekletiyorlar. Doğru zamanda olur umarım.
Cnm Allah sabir versin . Lütfen çok üzülme bnimde ilki olumsuz olmuştu. O duygu çok kötü. Ama biz öyle bir defada pes etmeyiz değil mi ? Rabbim sanada nasip edecek inş güçlü olman lazim. Kendini iyi hissettiginde tekrar başka kuzum. Allah buyuk elbet sanada meleğin i gönderecek.
Pes etmek yok kuzum yolda devam inşallah hayırlısyla genelde ilk denemeler zaten olumsuz oluyor biliyordum ben bunu. İnşallah inanıyorum en güzel zamanda sağlıkla nasip edecek Rabbim
Canım benim olsun kendini maddi manevi hazır hissettiğinde tekrar başlarsın bütün kalbimle inanıyorum buna 2. de senin de yüzün gülecek Allahın izniyle inşallah sende iyiki varsın kuzucum benim çabuk toparlan üzme kendini hiç
Bende aynı durumdayım canım.Bulantı ilacı aldım.Biraz hafifledi. en azından birşey yiyebiliyorum artık. Her gün ağlayarak uyanıyorum çok sıkıntılıyım bende.ama 4 gündür ilaç sayesinde daha rahatım.
Kızlar yıllardır bayramlarda "daha ne bekliyorsunuz" sorularına maruz biri olarak ilk hamile bayramınız nasıl geçti? Nasıl bir duygu, hep kötü şeyleri mi paylaşıcaz güzel duyguları da paylaşın lütfen, gerçekten moral oluyor.