- Konu Sahibi kinalikadin
- #18.221
Canım benim ya valla gözlerim doldu okurken, insanlara konuşmak kolay ne operasyonlar ne iğneler ne ağrılar bugün annem dedi ya çekmediğin kalmadı artık diye bilmeyen ne anlar bizim çektiklerimizi. Onca şey yaşayıp hamile kaldık diyelim sevinemiyoruz bile o sevinç boğazımızda düğümlü kalıyo yutkunamıyoruz daha dur kese görcez daha dur kalp atışı duycaz daha dur bi üç ayı atlatalım fibi gibi diye diye sevinemiyoruz bile. Sana ne benim bebeğimden sana ne benim sütümden sana ne nasıl beslediğimden sana neee.Ilk denemem çok zordu hem de ne zordu. Çok şükür mükafatını almak nasip oldu.aynen onlara göre tüp bebek başkasının çocuğu.o kadar sığ düşünüyorlar o kadar geri kafalilar ki... alışveriş yaparım daha erken yapma. Bunu ben de düşünüp yapmaya karar verdim sana ne? Hele doğumdan sonra sütun var mı mama verme aman ver mamayi geç kilo alsın...kucagina alma alışır... Ben bu anı yaşadığıma şükrediyorum sırf onu kucağıma alabilmek için vücuduma kaç iğne sapladim kaç kere ameliyat masasına yattım kaç gece ağladım... aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Hatta şunuda söyleyeyim e spermi nasıl veriyo diyene de net olarak mastürbasyon yapıyo dedim belki biraz yüzü kızarır diye