• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani bunlar belirtimi bilemem ama kasiklarimda batma oluyor 5.gunde basladi goguslerim aciyor ama bunlardan once ben olumlu hissediyorum ilk gun konuldugunda bile ben hamileyim diodum tabi herkez kizio nedn bukadr hevesleniosun diye ama icimden ole geliyor ben daha once asilamada yaptirdim onuda hep olmadi dedim olmadi bunda belkide ole olmasini istedigim icin bole konusuyorum bende bilmiyorum hormonlar alt üst:eek:

Belirtiler çok güzel :) Moralini yüksek tut, dinlen, güzel güzel beslen. Gerisi Allah'ın takdiri. Umarım güzel haberlerini alırız.

iyim kuzum allah şükür 2ay sonunda neyseki evimii güzelce tertemiz ettim. Sen nasılsın kuzucum senin değerler kaçtı düşük olduğunda ne kac zamanda düştü değerler?

Ohh çok şükür çok sevindim iyi olmana kuzum benim bende iyiyim şükür en son 33 çıkmıştı bu perşembe randevüm var gitmişken bir daha alacaklar doktor görüşmek istemiş bakalım konuşacağım herşeyi hayırlısını olsun inşallah :dua: Değerler bir sayıya geldikten sonra çok yavaş düşüyor kuzum 1 ay oldu hala sıfırlanmadı maalesef seninki çabuk düşer inşallah :KK200: :dua:

Doktordan çıktım arkadaşlar. Bu bel ağrısı, batmalar kramplar normal, şu an rahmindeki kan dolaşımı 2 katına çıktı, rahimin şekilden şekile giriyor, vücudun bu yeni duruma alışmaya çalışıyo, progesteron zaten kabızlık ve gaz yapar o da sancı yapar dedi. Kanaman olmadıktan sonra problem yok dedi. Bol bol yat dinlen, yediklerine dikkat et dedi. Tüm sancılı ve benim gibi endişeli arkadaşlar için de yazmış olayım...

Ayrıca karından ultrasonla baktık, tabi daha çok erken. Fakat 1 keseyi kesin gördük, 2. Ve 3. Yü de gördük ama daha erken 1 kesin, 2. Ve 3. ye kesin var demicem çarşamba kesinliğine bakıcaz dedi. Sonrada ben ne zaman 3 koysam 3 tutuyo yaw dedi :)

Ohh maşallah ya Allahım gönlüne göre versin inşallah canım :KK200: :dua:

Kızlar gunaydin. Dün histereskopi oldum. Sonrasında agrım vardı. Bütün gece boyunca. Orda da ağrı kesici yapıldı. Ama eve gelince yine devam etti. Ağrı kesiciler faydasız di. Şimdi biraz daha azaldı agrım ama hala devam etmekte. Saat 2 de de ise gitmem gerekiyor ama kararsizim. Histereskopi sonrası ise gidenler varmi

Geçmiş olsun canım benim :KK200:

Kızlar benim lekenmelerim olduğu için bugün hcg yaptırdım 685 çıktı.en son 20 haziranda 145 di sizce nasıl cumartesiye kadar çatlıcam.inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur:emir_bebek::anneadayı::dua:

Canım inşallah geçer biran önce lekelenmelerin değer atışın gayet güzel düşük önleyici iğne verdi mi doktorun

10.gün değerim 225 , 12. gün (bugün) değerim 486 çıktı. Doktorum 10 gün sonra gel dedi. Bu 10 gün meraktan çatlamazsam iyidir :işsiz:

Canım maşallah çok güzel artmış değerlerin çabucak geçer 10 gün inşallah Allahım tamamına erdirsin kucağına da al inşallah :KK200: :dua:

kızlar bn adet oldm erken oldum bı kac gun sanırım gercı duzenmde sastıgı ıcın emn de degılm erkn mı deıl mı. uc ay oldu kımyasal olalıı sımdı ıkılemdeyz esımle dondurulmuslarla devam etmek ıstıyorsak yarın aramam lazım hısterosklbı ıcın randevu almam lazm agustostada herlade transfer olur ama yıne turmassa dıye cok korkuyorum vucut kendını kac ay toplayamıyo napsak ya :110: kendımız bı kac denesek mı morfolojıde yukseldı ya dna hasar testıde guzel cıktı dondurulmusa devam mı etsek :110: bu uc aydada lekelenmelerm oldugu ıcın yumurta olustu ama catlamadı yıne denesek duzene ne zaman gırer kafam fenaa karısık bırı bana akıl versn:110: istiareye mı yatsak:110:

Canım bence daha fazla bekleme benim 2 ayda düzene girmişti ilk kimyasaldan sonra doktoruna bi git görün derim ona göre histereskopi için de randevü verir hem :KK200:

Kızlar benim gibi transfer olup test gününü bekleyenler nasıl hissediyosunuz ben çok nötrum ve hiçbir ağrım sızım yok hafif hareket ettikce yok denecek kadar kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında. Duygusal olarakta birsey hissetmiyorum sizde böyle misiniz içim rahat değil birşeyler ters mi gidiyor diye

Kuzum kendini çok dinlememeye çalış başka şeylerle uğraş belirtilere takılma kendine de stres yapma canım rahatlat kendinin dua et bol bol inşallah pozitif sonuçlar alırsın :KK200: :dua:

Canımm biraz uzak durdum burdan iyiym kendimi toparlamaya çalışıyorum kuzum sen nasılsın Egehanezra Egehanezra cnmm sende iyisn dimi toparladın kendini inşallahh :dua:

Bende giremedim bir kaç gündür kuzum iyi olmana toparlanmana çok sevindim hep iyi ol inşallah bende çok şükür iyiyim perşembe günü görüşmemiz var bakalım doktorla hayırlısı olsun inşallah :KK200: :dua:

Bende giremedim bir kaç gündür kuzum iyi olmana toparlanmana çok sevindim hep iyi ol inşallah bende çok şükür iyiyim perşembe günü görüşmemiz var bakalım doktorla hayırlısı olsun inşallah :KK200: :dua:
Hayat devam ediyor cnm napalım mecbur arada üzülüyorum sonra toparlanıyorum. Hadi bakalım ne dicek doktor inşallah Rabbim güzel sonuçlar nasip eder cümlemize. Bizde 4 temmuzda görüşeceğiz hocayla kuzumm :dua:

Back
X