Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
KIzlar hepinize çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese tez zamanda nasibetsin. Hepimiz çok emek veriyoruz bu yolda, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. tugken
canım senin de oğluşun hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına inşallah.
Ilk uzundu evet cok daha yorucu ama şükür bi oglum oldu..2..kısaydı ikizlerim vardı ama kaybettim..simdi de ayni yeri düşünüyorum kısa olur yine..senin uzun mu oldu
ALLAH sabir versin.bende kızımı kaybettim.5 yil once cok zor.Ilki uzundu 7 haftalık düşük oldu.bu kısa insallah sağlıklı olur keseyi gordum çok şükür.sadece ufak biraz
KIzlar hepinize çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese tez zamanda nasibetsin. Hepimiz çok emek veriyoruz bu yolda, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. tugken
canım senin de oğluşun hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına inşallah.
Ayyyyy sennnn hamileeesinnnnnn onuda duyacaksınnnn Allah'ın izniyleee kıızzzzz sen yeter ki ümidini kaybetmeeee. Bak buda olmayabilirdiiii negatif görebilirdinnnnn ay hamdolsunnnn yaaaaaaa. Seni güzel anneee seniiiii
Evet ikiside idrar testi. Pozitif çıkan erken gebelik testi. Aff yaa burda kan almıyorlar Damlam yaa senin karnın yuvarlak sivri oldu mu, bir de akıntın nasıl yada var mı
Evet ikiside idrar testi. Pozitif çıkan erken gebelik testi. Aff yaa burda kan almıyorlar Damlam yaa senin karnın yuvarlak sivri oldu mu, bir de akıntın nasıl yada var mı