• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah yaa sizin gibi örnekler bizi ümitlendiriyor iyi geliyor.yariladin neredeyse hamileligi gogsen hoca gebe takibi yapmiyor di mi bir kac seferdir aynı hamile kadinlari görüyorum kapısında
Secici bu konuda herkesi yapmıyor. Bizim aramız iyiydi aslında ben küstüm biraz ona . Ohss oldum aramadı beni diye. Sonrası çok yazdı aradı ben dr.degistirmistim çoktan:))

Secici bu konuda herkesi yapmıyor. Bizim aramız iyiydi aslında ben küstüm biraz ona . Ohss oldum aramadı beni diye. Sonrası çok yazdı aradı ben dr.degistirmistim çoktan:))
Aboowww ohss oldun sormadi ne ayıp :110:
bir kez bir dr güvendi mi değiştirmek istemiyor insan diğer dr lara güvenmek zorlasiyor :KK12:

Ya kızlar belki 5 defa sordum ama bugün cok siddetli adet sancim ve adet olacakmis gibi bel agrim oldu afedersiniz sürekli aşağımda ıslaklık hissettim kac kere gidip baktım kırmızı bisey görmekten ödüm koptu. Ama hala arada adet ağrısı sancısı beni yokluyo normal şartlarda günüm geldı acaba diyorum tutmadi da adet mi olucam cok yoğun olacakmış gibi oluyorum ya transferimin 5. Günü paylasabildigim bi siz varsiniz deneyimli arkadaşlarım oldumu sizdede böyle bu kadar olacakmis gibi his :(

Ya kızlar belki 5 defa sordum ama bugün cok siddetli adet sancim ve adet olacakmis gibi bel agrim oldu afedersiniz sürekli aşağımda ıslaklık hissettim kac kere gidip baktım kırmızı bisey görmekten ödüm koptu. Ama hala arada adet ağrısı sancısı beni yokluyo normal şartlarda günüm geldı acaba diyorum tutmadi da adet mi olucam cok yoğun olacakmış gibi oluyorum ya transferimin 5. Günü paylasabildigim bi siz varsiniz deneyimli arkadaşlarım oldumu sizdede böyle bu kadar olacakmis gibi his :KK43:
Tecrübeli değilim ama adet dönemi bu tip ağrılar oluyor diye biliyorum çok büyük fark yok belirtiler benzer pozitif olun korkunun ecele faydası yok demişler siz iyi düşünün inşallah adet olmazsin ve pozitif olur

Evet arayip sormasi gerekiordu.peki ohss olup transfer oldunuz mu o surec nasil oldu
Benden kese gördükten 3 gün falan sonra leke geldi.aradik aksam isterseniz gidin hastaneye isterseniz gitmeyin dedi. Biz devlete acile gittik karnında sıvı birikmiş hemen yatış verdiler . O ne oldu diye aramadı lekeden haberi vardı.yatistan değilde. 10 gün kaldım. Sonrasında aradı yazdı ama ben dr.secimimi yapmıştım o süreçte.. varmış bir hayır şimdiki dr.umdan da çok memnunum.

Ya kızlar belki 5 defa sordum ama bugün cok siddetli adet sancim ve adet olacakmis gibi bel agrim oldu afedersiniz sürekli aşağımda ıslaklık hissettim kac kere gidip baktım kırmızı bisey görmekten ödüm koptu. Ama hala arada adet ağrısı sancısı beni yokluyo normal şartlarda günüm geldı acaba diyorum tutmadi da adet mi olucam cok yoğun olacakmış gibi oluyorum ya transferimin 5. Günü paylasabildigim bi siz varsiniz deneyimli arkadaşlarım oldumu sizdede böyle bu kadar olacakmis gibi his :KK43:
Adet ağrıları çok normal canım bendede oldu hatta genelde oluyor

merhabalar herkese ..
bende uzun bir hazırlık döneminden sonra bugün itibari ile tedavime başladım.. Rapor alarak Umut Tüp bebek merkezinde Dr.Cem bey ile tedaviye başladık.
İlaçlarım yazıldı ve ilk iğnemi bugün kullanmaya başladım..
Herkese hayırlı olması dileklerimle..
Hayırlı olsun cnm . Çok doğru bir tercih yapmissin :KK49:. Bnmde dr um cem bey di. Allah ondan razi olsun. Rabbime çok şükür şimdi hamıleyım. Darısı sana ve tüm bekleyenlere inş. :anneadayı::KK200:

Tecrübeli değilim ama adet dönemi bu tip ağrılar oluyor diye biliyorum çok büyük fark yok belirtiler benzer pozitif olun korkunun ecele faydası yok demişler siz iyi düşünün inşallah adet olmazsin ve pozitif olur
Evet genelde olabilirmis falan diye okudum ama birebir agizlardan duymak beni rahatlatiyo paylasabildigim beni anlayan kimsede yok sizden destek alayim dedim sagolun insallah hepimiz icin en güzeli olur

Yaa gerçekten mi cok teşekkür ederim Allah razi olsun icim ferahladı. Sağlıkla kucağına al insallah sende
Sendende canım amin.insallah sağlıkla tutunmustur. Test yaptığın gün bizlerede haber ver canım. Adet Ağrılari batmalar cok normal

Canım bende de çok yoğun adet sancısı batmalar oldu gece uyandım kaç kere sancıdan tabii belirtiler için erken ama inşallah olumlu sonuç alacaksın sende:dua:

Canım bende de çok yoğun adet sancısı batmalar oldu gece uyandım kaç kere sancıdan tabii belirtiler için erken ama inşallah olumlu sonuç alacaksın sende:dua:
Ağzın bal yesin insallah Allah razi olsun icimi ferahlattiniz

Back
X