Yaaaa çok duygulandımmm amaa amiiiiiiin Allahnrazı olsunnnn güzel yüreklimmmm benimmmm yaaaaa. Eminimkiii hepimiz çok mutlu olacağız yavrularımızla Allah'ın izniyleee

Tahmin edebiliyorummmm o duyguyuuuu

Fotoğrafta parlıyor diye çıkmıyorr yaa :)) yoksa elimde baya net ama beni düşündüren durumm pazar günüde kaset test yaptım oda negatif çıkmıştı acaba daha erken gebeliktir diye mi
Bende iyice bakınca gördüm foto dan tam belli olmuyorsu öncekinde. Hayırlısı inşallah canım. Sanırım daha erken diye diğer testte çıkmamış bu test erkem gebeliği tespit etttiği için bunda çıkmış işte en yakın zamanda kan testi yaptırmalısın

Ayyy inşaAllah Damlammm yaaaaa Nasıl umutlandım şimdi anlatamammm

Canım maşallah çok güzel bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah ilaçların varmış baya

Merhaba canım Allah razı olsun amin inşallah sende güzel pozitif sonuçlar alarak katılırsın hamişler arasına inşallah

Canım bende olmamıştı hiç bu kadar sadece anlık batmalar çok oluyordu ama ilaçlerın gösterdiği etki değişiyor kişiden kişiye sen ferah tutmaya çalış içini bu ara pozitif haberler çoğaldı senden de alacağız inşallah

Bulanık görünüyor kuzum bende çok anlayamadım ama sanki çizgi var gibide olması gereken yerde değil köşede gibi hayırlısı olsun tekrarla bi istersen yine kuzum gönlünce olsun herşey inşallah

Ayyy inşaAllah cancağzımm yaa yok çizgi kalbin alt hizasındaa boydan boya hafif pembe şeklinde. Ama resimde çıkmıyor adam akıllı yaa

Ayyy inşaAllah cancağzımm yaa yok çizgi kalbin alt hizasındaa boydan boya hafif pembe şeklinde. Ama resimde çıkmıyor adam akıllı yaa

2. attığın resimde daha belli kuzum testten teste de farkediyor farklı bir erken gebelik testiyle tekrar dene bence geç döllenmede olabilir hadi inşallah güzel haberler ver bize dualarımdasın kuzucum benim

2. attığın resimde daha belli kuzum testten teste de farkediyor farklı bir erken gebelik testiyle tekrar dene bence geç döllenmede olabilir hadi inşallah güzel haberler ver bize dualarımdasın kuzucum benim

İnşaAllah canımdaa şu kaset testler sinirimi bozuyor yaa deminki yine negatif çıktı hafifde olsa gölge çıkması gerekmez miydi yaaa yok o zaman gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…