• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354DB9F6-C42C-404D-BC64-0BB7C95ED98A.webp
Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Belki hatırlarsınız yazmıştım daha önce tüp bebekle ikizlere hamile kalmıştım mart ayında ama malesef düşük olmuştu hatta bir türlü hastalanamamıştım. Bu ay dondurulmuşlarla tekrar denedik ayın 23. De transfer oldu bugün 6.gün 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi tabiki ben yine dayanamayıp test yaptım sizce gerçekmi bu ❤️

Eki Görüntüle 2163046 Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Belki hatırlarsınız yazmıştım daha önce tüp bebekle ikizlere hamile kalmıştım mart ayında ama malesef düşük olmuştu hatta bir türlü hastalanamamıştım. Bu ay dondurulmuşlarla tekrar denedik ayın 23. De transfer oldu bugün 6.gün 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi tabiki ben yine dayanamayıp test yaptım sizce gerçekmi bu ❤️
hemde 6. gude gayette gercekk ve super bencee tebrık ederımmm canım saglıkla ılerlesın ınsaallahhhh :anneadayı::KK200:

Günaydın, gerçek bence :) Bende 3. gün embriyosu 7. gün böyle çıkmıştı , 8. gün biraz daha koyulaşınca kan verdim. Hayırlı olsun inşallah pozitif olsun.

Sağol canım benim inşallah büyürler. Aklımızda çok yer kapladığından aslında sorunlarımizin çoğu rahatlayınca beyin normale döndürüyor her şeyi yazın güzel geçsin Bahar a Allah Kerim :KK200:
Yeme içme değil de ne bileyim bu şişkinlik fena

Evet canım Aytaç hoca bakti. Sana olmadığı günleri atayim hocanın. Perşembe burada o gün olursa var ama başka gün yine sıkıntı. Yumurta hiç yiyemiyorum ki :bicak:

İnşallah canım benim. Aynen öyle kuzum beynin rahatlaması çok önemli vücutta rahatlamış oluyor. Aynen öyle kuzum Allah razı olsun :KK200: Opudan sonra hafifleyecek canım merak etme :KK54:

Hayırlı olsun cnm ikiside tutmuş sanırım kan testı yaptır istersen

Çok sevindim canım, doktor da sen de süpersiniz. Allah’ın izniyle sağlıklı bebeklerin olucak ben inanıyorum

Canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun amin amin inşallah Allahım seninde sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin yavrunu :KK200: :dua:

Kızlar aranizz da Ankara gazi de tedavi olan oldu mu..ya da başarısını duyan var mı..2..için biraz tereddutluyum orda yaptirmaya

Canım ben bir kaç kişiden memnun olduklarını duymuştum ama iyi düşün yinede hastane seçimi önemli gerçekten hayırlısı olsun hakkında inşallah :dua: :KK200:

Bende tüp bebek yaptırdım geçen çarşamba donmuş 2embiriyo transfer edildi. 8.günümdeyim. uzun süredir tedaviyle ilgili klübü takip ediyorum

Merhaba canım çok az kalmış inşallah iki yavrunda seninledir pozitif sonuçlar alırsın Allahın izniyle inşallah :KK200: :dua:

Back
X