• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banada acaba birinin gelişimi durdu da ondan mı değer farklı çıktı diye geldi. Dış gebelik olsa belirtilerini yaşardın zaten. Allahım yardımcın olsun hepimizin yardımcısı olsun. Ne zormuş bizlerin sınavı inan olumsuz bir şey görmeye dayanamaz oldum artık inşallah kuzum sağlıkla devam eder ne olur sabret bakalım belki de herşey yolunda gidecek:dua::110:

Canım inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler salonunu anlaşılır herşey ama dia gebelik falan olsa ağrın olur veya kanaman falan olurdu aklıma kötüyü getirme yine de inşallah salı günü görürürsün keseyide rahatların allahın izniyle :dua:

En önemli şeylerden biri bu test aynı laboratuarda yaptırmak. Farklı yerlerde yaptırınca, mukayese edilemeyebiliyor. Kafan karışmasın, bence 16 ve 18 i anca mukayese etsek; %69 artış oluyor zaten :KK66:

Bu 10 gün nasıl geçer diyordum ilk öğrendiğimde . Şimdi daha da zor geçiyor. Rabbim sonunu güzel eylesin. Bana dua edin lütfen :(

Canım bekle bencede akışına bırak inan daha çok stres olursun zaten nasılsa dr a gideceksin kese varsa tamam zaten boşver bhcg stresten başka bir şey değil

Canım kötü şeyler getirme ama aklına sürekli olumsuz düşünürsen bebeğinde etkilenir güzel düşünmeye çalış için öyle daha da rahatlayacaksa yarın ver istersen bi kan Allahın izniyle olmaz öyle şeyler görürürsün sağlıklı bir şekilde keseyide kalp atisinida :KK200: :dua:
Sağolun moral oldunuz kızlar ,o kadar bekledim dört beş gün daha beklerim şimdi baktirsam stresten başka bir şeye yaramaz Allah'a sığınıp bekliycem artik::anneadayı:

Bir de sen farklı yerlerde baktirmissin onunda etkisi vardır bence,yani gidebilirsin ama salıya çok yok sabrederim dersen bekleyebilirsin,değerlerin yüksek başlaması da ikiz ihtimalini düşündürüyor sonra gelişimi durmuştur birinin böyle düşün bence, umarım her şey gönlünce olur

3 doktoru aradım hiçbiri yarın müsait değil. Sabretmek zor ama ne yapalım bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim . Umarım öyledir :dua:

Canım ilk görüşmede yanında götürmen iyi olur genelde kabil ediyorlar inceliyorlar hepsini çoğu özel hastane kabul ediyor diye biliyorum ben vakit kaybetmemek de çok iyi canım Allah yardımcın olsun bir sıkıntı çıkmadan başla tedavine inşallah :KK200: :dua:
Amin canım inşallah... Hayırlısı ile bir başlasam, başka bir şey düşünemez oldum...

Bu 10 gün nasıl geçer diyordum ilk öğrendiğimde . Şimdi daha da zor geçiyor. Rabbim sonunu güzel eylesin. Bana dua edin lütfen :KK43:

Çabucak geçer inşallah kuzum stres yapmamaya çalış güzel düşün güzel olsun inşallah seninle dualarımız canım benim :KK200: :dua:

Sağolun moral oldunuz kızlar ,o kadar bekledim dört beş gün daha beklerim şimdi baktirsam stresten başka bir şeye yaramaz Allah'a sığınıp bekliycem artik::anneadayı:

Aynen öyle kuzum hiç canını sıkma güzel düşünmeye çalış inşllah herşey yolundadır merak etme sen sev kutucuğunu sürekli dua et bol bol gönlünce olsun herşey inşallah :KK200: :dua:

Amin canım inşallah... Hayırlısı ile bir başlasam, başka bir şey düşünemez oldum...

Haklısın canım insan çok heyecanlanıyor ve biran önce başlamak istiyor inşallah hemen geçsin zaman senin içinde gün saymaya başlayalım hep birlikte inşalalh canım benim Hayırlısı olsun hakkında :KK200: :dua:

Aynen öyle kuzum hiç canını sıkma güzel düşünmeye çalış inşllah herşey yolundadır merak etme sen sev kutucuğunu sürekli dua et bol bol gönlünce olsun herşey inşallah :KK200: :dua:
Sağol canım kendim içinde Burdaki tüm arkadaşlar içinde sürekli dua okuyorum,yasin suresi okuyorum Allah katında kabul etsin inşallah,tüp bebek sürecine girmeyenler anlayamazlar bu durumu bizi ancak bizim gibiler anlıyor Allah razı olsun

Sağol canım kendim içinde Burdaki tüm arkadaşlar içinde sürekli dua okuyorum,yasin suresi okuyorum Allah katında kabul etsin inşallah,tüp bebek sürecine girmeyenler anlayamazlar bu durumu bizi ancak bizim gibiler anlıyor Allah razı olsun

Aynen öyle canım benim amin amin Allahım kabul etsin hepsini mukafatlandirsin hepimizi kısa zamanda inşallah senden de Allah razı olsun :KK200: :dua:

Ya kızlar bana bu ay 3. Gün embriyosu transfer edildi 13. Günkü değer 392 di doktor değer güzel baktırmasanda olur dedi,bende pinpirikli olduğum için baktirmayayim dedim ama pişman oldum simdi:KK43: en son pazartesi baktirmistim bir daha baktirmadim şimdi kafamda deli sorular ya değer düştüyse (kimyasal olduysa) ya diş gebelik varsa ayy bilemedim baktirsam mi acaba?
Ben anlamıyorum hergun baktiriliyormu ve ne kadar artış olması gerekiyorki

İyi akşamlar,
10.gün : 225 (sağlık Ocağı)
12.gün : 486 ( Acıbadem)
14.gün : yaptırmadım
16. gün : 746 ( jimer)
18. gün : 1260 ( jimer) ( bugün)

Ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım. 16. güne kadar günde 1 defa vajinal jel kullanıyordum değeri doktora söyleyince iğneye geçti. Sağlıklı mı değil mi bilmiyorum. Ağrım, kanamam , lekelenmem yok. Dış gebelikten korkuyorum ne olduğunu da belirtilerini de tam bilmiyorum. 2 embriyo transferi yapılmıştı acaba birinin gelişimi durdu ondan mı böyle oldu ? 2 gün sonra testi tekrarlayacağız. Salı doktor randevum var. Böyle yükselip sağlıklı ilerleyen oldu mu :KK42:
Bu kadar çok deşme bence Rabbim olmazi oldurur dua et ve pozitif ol herkesin katlanması aynı olmaz bebeğine zarar veriyorsun stresle hadi bakalım şimdi pozitif oluyoruz böyle şeylere takılmiyoruz ve neşe içinde usg yi bekliyoruz

kızlar eşim beni nasıl inandırdıysa dondurulmusları denemek yerıne yaz sonuna kadar kendımz denıcez sankı daha once denememışizde ılk defa ıstıyomusuz yenı baslıyomusuz gıbı sacma bı heyecan var ıcımde :KK70::KK70::KK70:
Eşin aşka gelmiş adamı dizginleme :KK49::KK48:

Back
X