Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Günaydın arkadaşlar,
Size sorularım olucak canlarım..Bir kaç güne adet olucam ve tüp bebek merkezine başlıycam kısmet olursa..tabi inşallah olmam ve gitmeme gerek kalmaz buda bi ihtimal :) ...şimdi benim sol tüpüm tıkalı çıktı hgs filminde ve sol tarafta dermoid kist olabilir orayı göremiyorum dedi doktor...ama sağ tarafta sorun yok her ay 3-4 yumurta oluyor yani gözüküyordu..her seferinde büyümeleri güzel dendi menagon ve gonal f kullanarak iki ayrı tedavi denedik normal yolla olmadı...şimdi doktorun laparoskopi demesinden korkuyorum...şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor buna gerek yok dedi...bide amh ne zaman ölçülür? ayrıca sizce doktor derse laporoskopi olmalımıyım? bilmiyorum çok heyecan var daha doktora gitmeden ya sizin yardımınızla bu süreci bende aşarım inşallah.. bu arada yaş 34 hiç aşılama yada tüp bebek olmadı...
Canım merhaba. Öncelikle laparoskopiden korkmana gerek yok gayet kolay geçen bir operasyon yumurtalıkların tüplerin durumunu değerlendirmede çok faydalı bir yöntem. Tüpün tıkalı olması tüp bebek için bir engel değil fakat tüpte hidrosalpinks var ise bu engel böyle bir durum varsa tüp alınmalı ya da bağlantısı kesilmeli. Hsg filminde ki görüntü önemli. Dr hidrosalpinks demediyse tüp sorun çıkarmaz. Tedaviye başladıysak bu durumda karşılaşacağımız her sorunla baş etmeye çalışmak zorundayız laparoskopi gerekiyorsa laparoskopi. Dr lar gerek görmüyorsa sorunda yok demektir demek ki gerek görülmedi. Ancak bence dermoid kist büyük ise alınması daha iyi. O yumurtalığı da kurtararak oradan da yumurta elde etmek daha mantıklı.
Amh tedaviye başlamadan önce herhangi bir zamanda yapılabilir adet günü yapılması zorunlu değil. Ancak bazı dr lar yaptırmıyor alttan muayene ile de az çok rezerv le ilgili bir fikre varıyorlar kimisi de amh değerine göre hareket ediyor. O kan testi ile bir gün içerisinde sonuç alabileceğin bir testtir. Umarım her şey yolunda gider senin için canım Allah yardımcın olsun. Hiç korkma evvelallah artık çoğu şeyin çaresi var tedavide. Kendine inan olumlu ol bol bol dua et yediklerine özen göster spor yap. İnşallah Allah nasip eder emeklerinin karşılığını alırsın
Kızlar benim gece ve uyandigimda aşırı burun kaşıntısı,akıntısı ve hapsurma oluyor,azonce arka arkaya on defa hapsurdum belki daha fazla,acaba hemşireyi arayıp sorsam mi bu durumda ne yapılır ne kullanılır diye bu arada netten baktım hamilelerde oluyormuş kan dolaşımı hızlı olduğu için aranızda böyle olan var mı?
Hastalıklarda kadın erkek ayrımı olmaz tabi yine de saygı duyarım düşüncene ama zaruri durumlarda erkek doktora da gidilebilir utanılacak bir şey yok,üstelik bence erkek doktorlar mahremiyete daha önem veriyorlar,ilk muayenemi kadın doktor yapmisti resmen uzun bir süre jinekologlara gitmeye korkmustum, kiyafetlerimi karnima kadar siyirdilar ne örtü ne baska bir şey,fakat erkek doktor da öyle değil üzerinde ayaklarına kadar beyaz örtü oluyor ve çok az açıp aleti koyuyor üstelik hemşirede oluyor oda da bence gerilme rahat ol.
Benimde bir önce ki tedavimde öyle olmuştu çok söylenmiş çok ağlamıştım bıktım bu şanssızlığımdan diye ama mutlaka bir hayır vardır kendi doktorumdan daha iyi iğne yazmış tedavi daha güzel ilerlemişti.mıtlaka böyle olmasında bir hayır vardır boşuna değil o denk gelişler
Normal olmadı gereken 4 canım ama 3 te kötü değil benim eşiminde 3 çıktı ama doktor 3 kötü değil çok etkilemez dedi. Problemli gebelik değilse ki inşallah değildir ilk seferde tuttu
Normal olmadı gereken 4 canım ama 3 te kötü değil benim eşiminde 3 çıktı ama doktor 3 kötü değil çok etkilemez dedi. Problemli gebelik değilse ki inşallah değildir ilk seferde tuttu
Günaydın canımm inşallah güzel geçecek opu sen rahat ol her şey yolunda gidecek inşallah. Aytaç hoca yumurta toplamada çok başarılı sen rahat ol. Bence anestezinin tadını çıkar ben hep o anı severdim oohh ilacı versinler şöyle bayılayım dertlerimi unutayım geçici de olsa. Sonrasında da bir rahatlık ve uyuşuklukla geziniyorsun kafa çok rahat oluyorben çok narkoz aldığım için bağımlı mı oldum nedir hoşuma gidiyordu
Şaka bir yana canım inşallah güzel haberler vereceksin. Uyanınca kaç yumurta olduğunu sorarsın hemşireye. Odanda mis gibi uyuyacaksın