• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar nasılsınız? 2 gündür pek okuyamadım. idrar yolları enfeksiyonum varmış sancıdan ölüyorum, dün acillik oldum :( monurol diye tek kullanımlık suda eriyen bir toz verdi. gece iyiydim sabah tekrar başladı sancım. Bunun için su içmekten başka önerebileceğiniz doğal bişeyler var mı?

kızlar nasılsınız? 2 gündür pek okuyamadım. idrar yolları enfeksiyonum varmış sancıdan ölüyorum, dün acillik oldum :KK43: monurol diye tek kullanımlık suda eriyen bir toz verdi. gece iyiydim sabah tekrar başladı sancım. Bunun için su içmekten başka önerebileceğiniz doğal bişeyler var mı?

İyiyim ben çok şükür canım sanada çok geçmiş olsun çok zor oluyor o ya inşallah geçer biran önce bol suyun haricinde yoğurt çok faydalı ve sirkeli suyla temizlemeye çalış onunda çok faydalı olduğunu duymuştum fayda eder inşallah kuzum :dua:

İyiyim ben çok şükür canım sanada çok geçmiş olsun çok zor oluyor o ya inşallah geçer biran önce bol suyun haricinde yoğurt çok faydalı ve sirkeli suyla temizlemeye çalış onunda çok faydalı olduğunu duymuştum fayda eder inşallah kuzum :dua:
canım teşekkür ederim. yoğurt yemeyi ve sirkeli suyu da deneceğim. inşallah geçer tez zamanda

kızlar nasılsınız? 2 gündür pek okuyamadım. idrar yolları enfeksiyonum varmış sancıdan ölüyorum, dün acillik oldum :KK43: monurol diye tek kullanımlık suda eriyen bir toz verdi. gece iyiydim sabah tekrar başladı sancım. Bunun için su içmekten başka önerebileceğiniz doğal bişeyler var mı?
Geçmiş olsun canim dikkat et. Bol su iç
Bende evde raporluyum.tekrar lekelenme oldu.10 gün rapor verdi doktor.

Canim annem de sık sık oluyo malesef.o çareyi toz tarcini suda eritip icmekle buldu.baya da işe yariyo.dene istersen..

canm sana da geçmiş olsun. benim de kanamanın üzerinden 1 ay geçti ama kahverengi lekelenmem devam ediyor. Doktor sıkıntı yok diyor. İnşallah geçer ikimizin de artık.

Canim annem de sık sık oluyo malesef.o çareyi toz tarcini suda eritip icmekle buldu.baya da işe yariyo.dene istersen..
canım tarçın gebelikte biraz sakıncalı diyorlar. şekeri düşürebiliyor, fazlası düşüğe de sebep oluyor. Ama miktarını abartmadıktan sonra bir zararı olmaz sanırım. Deneyebilirim.

Kuzum tekrar mı oldu inşallah geçer biran önce bir daha yaşama inşallah bu sene çok yaşayan var bu kanamaları ya Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla alsın herkes yavrularını kucaklarına :dua: :KK200:

:KK49:
Ya işte bu aldığım en güzel haber kuzum benim nasıl mutlu oldum çok şükür Allahıma bugünleride gösterdi bu sevincide yaşattı bize :dua: Doktor başladığını görmüştür daha çok minik olduğu için dinletmiyorlar kuzum onuda duyacaksın 1 hafta sonra Allahım sağlıklı bir şekilde devam ettirsin inşallah güzel yürekli arkadaşım benim inşallah haftaya 2 sininde kalp atışını duyarsın genelde biri hep 1 hafta önce geliyor o yüzden tam görememiştir canım Allahım o güzel gönlüne göre versin inşallah hep dualarımdasın çok mutlu oldum gerçekten sabah sabah muhteşem bir haber oldu benim için iyiki varsın kuzum :KK200: :dua: :anneadayı: :KK19:
Güzel dileğimm Allah senden razı olsun iyi ki tanıdım senin gibi bir insanı temiz kalplim can arkadaşım. Rabbim inşallah hepimize sağlıkla anneliği nasip etsin. Çok şükür bugünlere. Allah en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah ki buna inanıyorum..Dr bana sen zor hastasın demişti yine de denedim bak senin şansın daha daha fazla çok şükür sadece biraz zaman. Bak bünyen toparladı hazırlıyor kendini anneliğe inşallah. Sende hamilelik haberinle beni çok çok mutlu edeceksin hep dualarımdasın herkeste dualarında seni unutmasın inşallah canımm:dua::KK200:

Kuzum bence hiç ilaç kullanma sadece bol su içerek 2 günde atlatırsın bendede çok oluyordu tek faydası da su ve yoğurt olmuştu geçer inşallah :KK200: :dua:
bol su ile ilerlemeden atlattım canım çok şükür ilaca gerek kalmadı şu an bir sıkıntı yok :)

çok çok bol su yoğurt ve sirkeli su ile taharet canım başka doğal yolunu bilmiyorum ben 1 günde atlattım çok şükür dün sabah başlamıştı bugün bir şey yok ama günde 5 lt su içmişimdir herhalde wc de geçirdim günümü :)

çok çok bol su yoğurt ve sirkeli su ile taharet canım başka doğal yolunu bilmiyorum ben 1 günde atlattım çok şükür dün sabah başlamıştı bugün bir şey yok ama günde 5 lt su içmişimdir herhalde wc de geçirdim günümü :)
ben de çok su içmeye çalışıyorum bugün biraz azaldı ağrım bakalım inş geçer canım. sana da geçmiş olsun:)

:KK49:
Güzel dileğimm Allah senden razı olsun iyi ki tanıdım senin gibi bir insanı temiz kalplim can arkadaşım. Rabbim inşallah hepimize sağlıkla anneliği nasip etsin. Çok şükür bugünlere. Allah en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah ki buna inanıyorum..Dr bana sen zor hastasın demişti yine de denedim bak senin şansın daha daha fazla çok şükür sadece biraz zaman. Bak bünyen toparladı hazırlıyor kendini anneliğe inşallah. Sende hamilelik haberinle beni çok çok mutlu edeceksin hep dualarımdasın herkeste dualarında seni unutmasın inşallah canımm:dua::KK200:
kuzum ben de dün sana hayırlı olsun yazmıştım ama kaynadı galiba arada. Biz de ilk seferde sadece görmüştük kalp atışını dinletmemişti. Hiç endişe etme inşallah gümbür gümbür duyacağın günler de yakındır :)

Çok geçmiş olsun canım ya Allah yardımcın olsun. Ben yarım limonlu suyun faydalı olduğunu biliyorum yoğurdun suyu da öyle iyi geliyormuş. Hamilelikte daha fazla çıkıyormuş idrar yolları enfeksiyonu maalesef

kuzum ben de dün sana hayırlı olsun yazmıştım ama kaynadı galiba arada. Biz de ilk seferde sadece görmüştük kalp atışını dinletmemişti. Hiç endişe etme inşallah gümbür gümbür duyacağın günler de yakındır :)
Canım inan ki görmedim ya kusura bakma tek tek yazıyorum dikkatte ediyorum o kadar ama kaçmış demekki gözümden. Allah razı olsun kuzum. İnşallah duymakta nasip olur evet dediğin gibi oldu bende anlamadığım için soramadım da dr a bakalım haftaya duyururlar inşallah hayırlısı kuzum:KK200:

Tsk ederim cnm. İnşallah yavrularimizi sağ salim kucagimiza almak nasip olur. 7 yıldan sonra hamile kaldığım icin cok sukrediyorum. Kimseyi evlat Hasretiyle de açısıyla da sinamasin Allahım.
canım benimm aminnn sagsaglim herbirimiz kucaklarimiza alalim :KK200::nazar:

10.gün : 225
12. gün : 486
14. gün: yaptırmadım
16. gün : 745
18. gün : 1260
21. gün : 2750 (bugün)

Sanırım artış o kdr da kötü değil . Yarın dr randevum var . Bugün dayanamayıp başka bir dr’a gittim karından 4mm kese gördü. Yarın her şey netleşecek . Dua edin bize , her şey güzel olsun.

Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah

Kuzum tekrar mı oldu inşallah geçer biran önce bir daha yaşama inşallah bu sene çok yaşayan var bu kanamaları ya Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla alsın herkes yavrularını kucaklarına :dua: :KK200:
Aynen canım.bende sıkıldım ama yapacak birşey yok. sen nasılsın herşey yolunda mi

Back
X