• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smdi dr geldim ilaçların bazılarını kesti pruluton vuruldum yarım ampul pazartesi tekrr gebelik kanı vercem ona göre devam etcek 4gunde bir prulutona kanama normal dedi olur minnacık kese gördüm bu pazartesi değil haftaya pazartesi gtcem inşallah testimmde iyi cıkar dua edin

Canım geçmiş olsun bunla bitmiştir insallah
Kan testin ciktimi
Sağlıkla keseyi görürsün insallah

Canlarımm merhaba nasılsınızzz salı günü opu oluyorum Allah izin verirse heyecan tavan bendee :KK200: birde e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı.
E2: 2862
Progesteron: 1.17 sizce değerler iyi mi transfer erteleme söz konusu olmaz inşallah :dua::dua:

Bana da cuma günü kontrolümde doktorum Çarşamba toplarız demişti(e2 340 çıkmıştı) . Bu ay transfer olursa seninle peş peşe öğreneceğiz gibi . Çok heyecanlandım ben de :KK24: Hormon değerlerinle ilgili bir fikrim yok umarım en hayırlısı, gönlümüzden geçenin en güzeli olur inşallah :dua:

Çarşamba günü kontrolüm vardı canım aynı zamanda belimden karnıma kasıklarıma vuran aşırı sancılar vardı hemen yatışım yapıldı 2 gün hastanede yattım sancıların durdurulması için
Çok geçmiş olsun canım neden olmuş sancin

kinalikadin kinalikadin hayırlı olsun opuda geride kalmış inşallah sağlıklı embriyolarin olur 5. Güne gitmesini mi bekilenecek ne zaman transfer canım
Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısı ile göstersin yüzünü güldürsün inşallah rabbim

Eklentiler

• 20180603_143022.webp
    20180603_143022.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 187
Doktorumun guveni tavan cok sukur benim de ona guvenim sonsuz. Ama burada gorunce yine de insan acaba diyor. Tabii ki onceden yaptirdigim sonuclarla gitmistim doktoruma. Sadece tedavi evresinde herhangi bir tahlil yapmadik. Vardir bir bildigi demek istiyorum
Güven tamsa sorun yok inşallah olumlu sonuç alırsın

Heralde kaliteli gözüken 10 tane var demek istedi biraz fazka mükemmelliyetçi oldugunu düşünüyorum doktorun. Elhamdülillah yine iyi cıktı m sanada gecrmiş olsun inşaallah güzel sonuclar alırsın canım
Aynı şey zaten kaliteli görünen 10 tane plması zaten süperdir. Dediğin gibidir herhalde fazla mükemmelliyetçi. Saol inşallah hep birlikte o güzel duyguya kavuşuruz:dua:

11.gün idrar test sonucu akşamda kan testi yaptircam
Hahaha diyorum hanımefendi ne oldu:halay:dememiş miydim:işsiz: boşuna bebişini de üzdün bak sonuç değişiyor işte beklemeyle. Benim yaşadığım ders olur başkalarına demiştin konuşmuştuk dimi kuzumm:anneadayı::KK76:

kinalikadin kinalikadin hayırlı olsun opuda geride kalmış inşallah sağlıklı embriyolarin olur 5. Güne gitmesini mi bekilenecek ne zaman transfer canım
Rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısı ile göstersin yüzünü güldürsün inşallah rabbim
Saol canım benim opuyu atlattık sonunda şükür. Salı günü 3.gün oluyor o sabah arayacam konuşacaz o gün karar verilecekmiş 5.güne gitmesini istiyoruz ama az sayı kalırsa riske girmeyiz dedi bakalım hayırlısı

Çarşamba günü kontrolüm vardı canım aynı zamanda belimden karnıma kasıklarıma vuran aşırı sancılar vardı hemen yatışım yapıldı 2 gün hastanede yattım sancıların durdurulması için
Geçmiş olsun canım ya elhamdülillah bişey olmamış sevşndim şimdi. Sen hala kolan hastanesinemi gidiyorsun normal takip için canım

Bana da cuma günü kontrolümde doktorum Çarşamba toplarız demişti(e2 340 çıkmıştı) . Bu ay transfer olursa seninle peş peşe öğreneceğiz gibi . Çok heyecanlandım ben de :KK24: Hormon değerlerinle ilgili bir fikrim yok umarım en hayırlısı, gönlümüzden geçenin en güzeli olur inşallah :dua:
Benimde e2 4726
Progesteron 1.55 Sıkıntı var gibi geldi bana doktor bişey demedi ama. Ben bunu yumurta toplamadan 2gün önce yaptırdım yalnız adet dönemi falan değildi sizler ne zaman yaptırdınız blmiyorum ama.

Canlarımm merhaba nasılsınızzz salı günü opu oluyorum Allah izin verirse heyecan tavan bendee :KK200: birde e2 ve progesteron hormonlarına bakıldı.
E2: 2862
Progesteron: 1.17 sizce değerler iyi mi transfer erteleme söz konusu olmaz inşallah :dua::dua:
Benimde e2 4726
Progesteron 1.55 Sıkıntı var gibi geldi bana doktor bişey demedi ama. Ben bunu yumurta toplamadan 2gün önce yaptırdım yalnız adet dönemi falan değildi sizler ne zaman yaptırdınız blmiyorum ama.

Hahaha diyorum hanımefendi ne oldu:halay:dememiş miydim:işsiz: boşuna bebişini de üzdün bak sonuç değişiyor işte beklemeyle. Benim yaşadığım ders olur başkalarına demiştin konuşmuştuk dimi kuzumm:anneadayı::KK76:
Evet canım benim evet daha kan testi yapmaya gitmedim evet kuzum gerçekten ders olsun o gün bana çok destek olmuştun allah senden burdaki herkesten razı olsun allahım hepimizin kucağını doldursun

Evet canım benim evet daha kan testi yapmaya gitmedim evet kuzum gerçekten ders olsun o gün bana çok destek olmuştun allah senden burdaki herkesten razı olsun allahım hepimizin kucağını doldursun
Sen kaçıncı gün yapmıştın testi cnm ve kaç günlük embriyoy du.sanırım bnde yazmıştım snaa bişeyler. Ya bnm cuma test günüm ama çarşamba idrar testi yapsam mi diyorum. Olucem meraktan o_O:KK17:

Saol canım benim opuyu atlattık sonunda şükür. Salı günü 3.gün oluyor o sabah arayacam konuşacaz o gün karar verilecekmiş 5.güne gitmesini istiyoruz ama az sayı kalırsa riske girmeyiz dedi bakalım hayırlısı
Canım hayırlı olsun. Yumurta sayın gayet iyi. İnşallah çok kaliteli döllenir ve güzel sonuçlar alırsın.

Sen kaçıncı gün yapmıştın testi cnm ve kaç günlük embriyoy du.sanırım bnde yazmıştım snaa bişeyler. Ya bnm cuma test günüm ama çarşamba idrar testi yapsam mi diyorum. Olucem meraktan o_O:KK17:
Canım benim 3.gün embriyosu ben bir salaklık yaptım transfer gününü sayarak kan testi yaptırdım negatif çıktı burdaki dostları transfer gününü saymayacaksın dedi yani ben 7.gün yapmışım daha sonra 10.gün evde idrar testi yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı bugün 11.günüm tekrar yaptım daha da belirginleşti iftardan sonra kan vermeye gidicem bakalım ne olacak

Back
X