• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı sabahlarrrrr canlarımmmmm nasılsınız bakemmmmm. Ne var ne yok ben giremeyeli :))

kinalikadin kinalikadin kuzummmmm transfer günün belli oldu muuu cancağzımmmm, al artık şu yavrucaklarınıdaaa üşümesinler sensizzzzz. O güzel yüreğinde huzurla uyusunlar artık:21:

Dlk2606 Dlk2606 tatlımmmmmmmmmmmmm iftarda yemelere doyamadığımmmmmm nasılsınnnn bakemmmmm. Yeni umutlar var mı ufuktaaa, benimmm pes etmeyen imanlı dostummm:dua::KK200:

Egehanezra Egehanezra fıstıkkkkkkkkk nabersinnnn bakimmm, iyice kussss gebe kalamadığın günlere inaaat :))) şakaa şakaaa hep iyi ol canımın içiii:halay:

Kuzucum benim güzel pozitif arkadaşım çok şükür iyiyim. Umutlar her zaman var şükür Allahıma :KK200: :dua: Sen nasılsın bakalım canım benim neler yapıyorsun :KK200:

Egehanezra Egehanezra fıstıkkkkkkkkk nabersinnnn bakimmm, iyice kussss gebe kalamadığın günlere inaaat :))) şakaa şakaaa hep iyi ol canımın içiii:halay:
iyim tatlım sen nasılsın: ;-) valla yarını iple çekiyorum değer daha dsuk 7haftaliga göre kese minnacık bide inat olsun diye hep idrar testi alıp yapcam diyodum onuda yaptım rahatladım :-) sen nasılsın canımmmmm♡♡♡♡♡

6400 dü kuzum 4000 den sonra görünüyor ama genelde sende göreceksin büyümüş bir şekilde içini ferah tut canım benim :KK200: :dua:
anladım Kuzum salı gunu gittiğimde dr çıkmıştı başka dr baktı dedi cumaya 5000 olur özakman karından gözükür inşallah gözükür bi aksilik çıkmaz ♡♡

Inşallah kuzum bana senin demiştin banu hocanın programını ondan baktigimda 7+2 gözüküyor ama benim değerin 2527 pazartesi dr daha değer çok yüksek değil ondan minnacık dedi cumaya betlesir dedi cok korkuyorum bebeğime bsry olacak diye rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın. Sen keseyi görmeye gittiğinde değerin kaçtı?
Canım ben keseyi görmeden 4 gün önce 2009 du .keseyide transfer günündeen 1 hafta sonra gördüm. Kalp atisinida tekrar 1 hafta sonra .degere takilma gözükecek mutlaka

anladım Kuzum salı gunu gittiğimde dr çıkmıştı başka dr baktı dedi cumaya 5000 olur özakman karından gözükür inşallah gözükür bi aksilik çıkmaz ♡♡

Sen hiç stres yapma kuzum aynen öyle iyice yükselir ve görünür karından görürsün küçük keseni :KK200:

Ha iğneyse onun etkisi değildir kuzum opudan kaynaklı bir akıntıdır Allah yardımcın olsun kurtulamıyoruzz iğnelerden inşallah değer çektiğimiz zorluklara aradılar mı tekrar hastaneden :KK200:
Amin kuzum amin valla ne zor bi dönemmiş . Yok kuzum bugün arayan yok henüz dün 4 tane döllenen var demişti bugünde gelişimleriyle ilgili bilgi verecekler inşallah kaliteli olur yavrularımm :dua: Sen nasılsın canm benmm herşey yolunda dimi :KK200:

Bende kullanıyorum iğnesini aynı şeyleri yaşıyorum ağrıdan mahvoldum. O zaman senin büyük ihtimal opu işleminden leke geliyor normal kuzum
Çok ağrı bi iğne yaparken zaten yakıyor canmm gece de bayaa ağrılar oldu. Senin ne zaman transfer kuzucum ?

Aynen öyle kuzum belkide ben inanıyorum ama güzel değerler alacağına :KK200: :dua:
Inşallah kuzum netten araştırdım karından gözükmesi icin 5000 olduğunda cagrıyorlarmis diyo vajinadan gzukmediyse korkmayın bebeginiz henüz çok kcuktur inşallah sorunu olmaz. Kuzummmm♡♡

Amin kuzum amin valla ne zor bi dönemmiş . Yok kuzum bugün arayan yok henüz dün 4 tane döllenen var demişti bugünde gelişimleriyle ilgili bilgi verecekler inşallah kaliteli olur yavrularımm :dua: Sen nasılsın canm benmm herşey yolunda dimi :KK200:

Zor kuzum zor inşallah bu çektiklerimize değer :dua: Anladım kuzum hepsi çok kaliteli olacak Allahın izniyle inşallah canım benim :dua: Çok şükür iyiyim kuzum her geçen gün daha iyi oluyorum inşallah hepimiz kavuşacağız yavrularımıza :KK200: :dua:

Back
X