Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
teşekkür ederim kızlar..
merkezden aradılar şimdi adet oldunuz mu diye hayır dedim
o zaman ilaçları kullanmaya devam edin ptesi gününe kadar adet olmazsanız tekrar kan testi isteyeceğiz dedi
adet ağrısı gibi ağrım başladı ama dedim
olsun dedi..
ben hiç ümitlenmedim ama böyle birşey yaşayan var mı?
Ya kuzum benim kıyamam ben sana inan öyle iyi anlıyorum ki seni şuan mutluluğa bu kadar yaklaşıyorken byle şeyler olması yıkıyor resmen bizi şaun edebileceğim tek dua inşallah en kısa zamanda tekrardan nasip eder hatta inşallah kendiliğinden olur kuzum benim ve değerin düşerde dış gebelik falan olmaz inşallah dualarım seninle güzel arkadaşım benim
Cnm ya çok üzüldüm. Rabbim inş zamanı gelince hayirlisiyla kucağına aldığın günleri de gostersin. Tekrar denersin kuzum. Çok zor ama lütfen kendini çok yıpratma. Pes etmek yok. Dualarim seninle. ..
kızlar şimdi doktordan geldim tüp bebek öncesi hazırlık aşamasındayım amh düşüklüğüm var biosteron 25 mg yazdı günde 2 kez kullanacakmışım bir kutu yeter dedi adetin 2. günü çağırdı adet bitiminde de histereskopi yapacakmış sonra 2 ay bebeğide benide unut tatile falan çık yüzde 70 hamile kalacaksın bu takviye ve işlemlerle olmazsa eylül de gel tüp bebeğe başlayalım dedi bu ilaç ve işlemler faydalı olur mu acaba gerçekten histereskopi den sonra hamile kalan var mı doktorum şansın çok dedi inşallah öyle olur