Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Egehanezra
canım çok çok geçmiş olsun hayırlı ve sağlıklıysa dünyaya gelsinler diye dua ediyoruz hepimiz bak hayırlısı değilmiş diye düşün kendini üzme şu mübarek günde yeniden rabbimin sana deneyecek gücü vermesi için dua edelim inşallah
iyim tatlım sen nasılsın: ;-) valla yarını iple çekiyorum değer daha dsuk 7haftaliga göre kese minnacık bide inat olsun diye hep idrar testi alıp yapcam diyodum onuda yaptım rahatladım sen nasılsın canımmmmm♡♡♡♡♡
Çok içtensin ya iyi ki varsın iyi ki tanıdım seni inşallah dediğin gibi o günleri de görürüz ankaraya geldim de evim emrinde canım benim dualarda buluşalım
Sabah test yaptım sonunda 10. Günüm de idrar testi Yok bebişlerim benimle değilmiş rabbim nasip etmemiş demek zaten hep olmadığını düşünüyordum 4.günün de yapılan e2 den sonra Allah büyük elimden birsey gelmiyor
Olmadı kızlar
Bugün çok hafif bir kanamayla doktora gittim. Bu kez alttan baktı ama malesef kese bomboş, üstelik 6+2idim bugün.
Sanırım hala şoktayım. 18mayıs günü yaptığım idrar testiyle dünyalar benim olmuştu. Sonra yüksek çıkan ve çok güzel katlayan hcg Değerlerim....
Hepsi boşmuş hepsi, bir bebek yokmuş içimde
Canım nasılsın? Hiç boşuna üzme kendini. 5 . Gün olup tutmayan da var ayrıca 3. Gün tutmuyor diye bişey de Yok bir sürü örnek var canım boşuna stres yapma canım. Allah yardımcın olsun
İçini rahatlatacak ise ben de 12 hafta bitiminde düşük yaptım sürekli kanama oldu çok yattım hastanede kalsın diye çok ilaç kullandım ama gitti. Genetik inceleme sonrası içim biraz ferahladi down sendromlu imiş bebeğim ve bu sık olurmuş.
Rabbim daha sağlıklı evlatlar bahsetsin inşallah.
morfolojı sıkıntısı olan arkadaslar promen k dıye bır vıtamn kullandı esım %1 den %4 e cıkmıs degerı kınyasaldan sonra tekrar yaptrdk testı dna hasar testıde %7 doktor ıyı oldugunu soyledı yan etkısı olmayan bır vıtamn sıddetle onerırım
morfolojı sıkıntısı olan arkadaslar promen k dıye bır vıtamn kullandı esım %1 den %4 e cıkmıs degerı kınyasaldan sonra tekrar yaptrdk testı dna hasar testıde %7 doktor ıyı oldugunu soyledı yan etkısı olmayan bır vıtamn sıddetle onerırım
Negatif yaşayan arkadaşlar, çok üzüldüm. Bir dahaki denemeye inşallah tutunurlar. Ne olur vazgeçmeyin. Enerjinizi çabucak toplamanızı diliyorum.
Hepimizin bebekleri olacak sağlıkla inşallah.
Sizi anlıyorum, ne umutlarla hastanelere gidip ne duygular yaşıyoruz, nelere katlanıp, nasıl fedakarlıklar yapıyoruz. Üzerlerine titriyoruz hem de daha tutunmadan. Sonrasında negatif olunca çok üzücü oluyor :/
Ama biz bu yola başladık bir kere, olana kadar tekrar tekrar ayağa kalkıp yürümeye devam edicez..
en başından, yüz kere düşsek, yüz kere yeniden belki en başından başlıycaz. EgehanezraDlk2606 buzin goo99