• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif yaşayan arkadaşlar, çok üzüldüm. Bir dahaki denemeye inşallah tutunurlar. Ne olur vazgeçmeyin. Enerjinizi çabucak toplamanızı diliyorum.
Hepimizin bebekleri olacak sağlıkla inşallah.
Sizi anlıyorum, ne umutlarla hastanelere gidip ne duygular yaşıyoruz, nelere katlanıp, nasıl fedakarlıklar yapıyoruz. Üzerlerine titriyoruz hem de daha tutunmadan. Sonrasında negatif olunca çok üzücü oluyor :/
Ama biz bu yola başladık bir kere, olana kadar tekrar tekrar ayağa kalkıp yürümeye devam edicez..
en başından, yüz kere düşsek, yüz kere yeniden belki en başından başlıycaz.
@Egehanezra @Dlk2606
@buzin
@goo99
Her birimiz çok yıprandık beklemek zor, kaybetmek zor, umutlar tükeniyor korku doluyor içimiz..kimse bizi anlamaz bizden başka..Allah sabır versin güç versin hepimize yaşadıklarımız ağır sonumuz güzel olur inşallah

Her birimiz çok yıprandık beklemek zor, kaybetmek zor, umutlar tükeniyor korku doluyor içimiz..kimse bizi anlamaz bizden başka..Allah sabır versin güç versin hepimize yaşadıklarımız ağır sonumuz güzel olur inşallah
Evet sonumuz güzelmpöırsa bütün yaşadıklarımızı unuturuz.

Kızlar yapmam dediğim bişey yaptım dayanamadım :KK43: 5. Gün blastokist transfer yapılmıştı hatırlarsanız. Bugün 6. Günümdü. Evde idrar testi yaptım negatifi gördüm. Böyle olup pozitifi gören var mı çıkmaması normal mi yaa atalar boşa dememiş fazla merak iyi değil diye duramadım. Eşime de diyemedim ama modum düştü tabi. Şimdide duramıyorum yapmasaydım negatif çıktı diye :mad:

Kızlar yapmam dediğim bişey yaptım dayanamadım :KK43: 5. Gün blastokist transfer yapılmıştı hatırlarsanız. Bugün 6. Günümdü. Evde idrar testi yaptım negatifi gördüm. Böyle olup pozitifi gören var mı çıkmaması normal mi yaa atalar boşa dememiş fazla merak iyi değil diye duramadım. Eşime de diyemedim ama modum düştü tabi. Şimdide duramıyorum yapmasaydım negatif çıktı diye :mad:
Ben 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatifti 7. Gün ucuz testlerden yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı

Canim cok erken kanda bile cikmaz uzulme

Canım ben 8.gün yapmıştım 2 gün daha bekleseydin keşke şimdi stresten bebişte etkilenir :anne:

Canım ben 8.gün yapmıştım 2 gün daha bekleseydin keşke şimdi stresten bebişte etkilenir :anne:
İki gün önce burda asla filan günden önce yapmam diyodum ben . Gerçekten yaşadığım belirtiler sonucunda dayanamadım yaptım. İnanılmaz şiş göğüslerim bir hafta önceki iç çamasırım su an bildiğin olmuyor. Bir iki beden kadar büyüdüler resmen. Kasık batmalarım adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Arada gözlerim kararıyor. Bende bunlara güvendim yaptım ne biliyim.

gmz1990 gmz1990 Kuzum sen yavrunu alacaktın bugün inşallah çok iyi geçmiştir transferin sende alacağız güzel sonuçlar inşallah. Bekliyoruz güzel haberlerini:KK200: :dua:
Aldım canmm 2 yavrumuda inşallah tutunurlar :dua: güzel geçti hoca kaliteleri iyii dedi bundan sonrası nasip kısmet artık canm arkadaşım inşallah :KK200:

İki gün önce burda asla filan günden önce yapmam diyodum ben . Gerçekten yaşadığım belirtiler sonucunda dayanamadım yaptım. İnanılmaz şiş göğüslerim bir hafta önceki iç çamasırım su an bildiğin olmuyor. Bir iki beden kadar büyüdüler resmen. Kasık batmalarım adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Arada gözlerim kararıyor. Bende bunlara güvendim yaptım ne biliyim.
Tam gününde güzel sonuç alırsın inşallah canım benim

Slm cnm. üzülme çok erken yapmissin az daha bekle sonu güzel olur inş pozitifi gorursun ben 7.gun yaptım silik çıktı 8.günde daha belirgindi. Ama herkesta aynı olmuyor beta hcg degeri o yüzden strese sokma kendini.:KK35:

Back
X