• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun sürede vermişsin diye yine söylendi :deli: ama ben hep yağdan verdim dememe kalmadı daha ver dedi eşim de yapıyor diyor ama yok beğenmiyor anam kaynanam sanki :eek::KK17:
:KK70:Kilo vermenin limiti yok onda çok seviyor çirozluğu bence. Kilo takıntısı çok ya:mad:

Kızlar bugün test yaptırdım kan verdim çok şükür pozitifi gördüm Rabbim sağlıkla kucağıma almayı sağlıkla büyüdüğünü görmemi nasip etsin. İsteyen herkese de nasip etsin
Hayirli olsun canim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah

Teşekkür ederim cevap için. 5.gün transferinde acaba erken mi hissediliyor diye aklıma geldi ama aynıymış sanırım. Adet belirtileriyle aynı. Benimde daha çok erken ama daha önceki denemelerimde de böyle olduğu için yine ümitsizim açıkçası. Hayırlısı diyeyim
Canim hcg 7.gunden sonra artmaya basliyormus 5.gun transferinde belirtilerde ondan sonra basliyormus canini sıkma hic. Dusunme boyle seyler

Arkadaslarım patır patır hamıle kalıyorlar Allah bılıo ya sevınMİŞ gıbı yapıyorum bu nasıl bi sınavmış böyle bazen ağlıyorum bazen kızıyorum sonra Allah var ümit varrr diyorum herkese adını bıldıklerıme bılmedıklerıme dua edıyorum :eek:bu gunlern kıymetını bılelım bn ınanıyorum Rabbım bizi de rahmetıyle ödüllendirecek :KK200:

Bugün 4.günüm çok rahatım ağrım sızım yok
Benimde yoktu cnm.hatta ilk denememde sadece 5.gün transferi yapilmisti bir sürü belirti vardi.bunda hic bişey yoktu.o yüzden belirtilere takilmayin.bu ara ben 8.gün idrarda bakmıştım ve silik çıkmıştı.RABBİM inşallah gönlümüze göre verir.

İnşallah bu defa 9 ay sağlıkla taşır ve sağlıkla kucağına alırsın. Dondurulmuş transferi mi yoksa 2 defa mı transfer yapıldı. Bende beklemedeyim 5.gün embriyosu bakalım inş bende şu çift çizgiyi görürüm bir gün yav:oops:
Amin insallah.insallah seninde pozitif çıkar.iki kere transfer yapıldı.senin kaçıncı günün.
Dondurulmuş degildi cnm.benim jeton geç düşüyo

Tamam yoda :KK200: havuz yasak adet olana kadar gidebilirim ama herhalde
bknz: zorla güzellik :duduk:

spora bari gideyim yumurtalarım düşer mi :bicak::KK49: Spor yaparken:eek::halay:

Yani yumurtaların düşme ihtimali varmıdır bilmiyorum ama sen yinede riske atma hafif spor yap ağırlık kaldırma tempolu yürüyüş falan olabilir. Peki bu spor aşkı neden ☺️☺️

Arkadaslarım patır patır hamıle kalıyorlar Allah bılıo ya sevınMİŞ gıbı yapıyorum bu nasıl bi sınavmış böyle bazen ağlıyorum bazen kızıyorum sonra Allah var ümit varrr diyorum herkese adını bıldıklerıme bılmedıklerıme dua edıyorum :eek:bu gunlern kıymetını bılelım bn ınanıyorum Rabbım bizi de rahmetıyle ödüllendirecek :KK200:
Benim arkadaşlarımda öyle maşallah tur bindiren bile var onlar için seviniyorum tabiikide ama insan kendisi için üzülüyor

Günaydın hepinize güzel mutlu haberler alıp sevinç gözyaşlarına boğulasınız inşallah :halay:

Yani yumurtaların düşme ihtimali varmıdır bilmiyorum ama sen yinede riske atma hafif spor yap ağırlık kaldırma tempolu yürüyüş falan olabilir. Peki bu spor aşkı neden ☺️☺️

Benim dr kiloya karşı ben kilolu ondan :dondurma:tedaviye baslamıyordu spora el mahkum oldu :KK49:

Aman yumurtalar kırılmasın :hamarat:

Herkesin farklı oluyor bu yolda imtihanı
Bi tanıdığım vardı 3 kez dış gebelik yaşamıştı.ilk çocuğuna tup bebek ile kavusmus 11 yıldır çocuğuna kardes için uğraşıyor ama bu yolda 3 kez dış gebelik yaşadı. Tek tupu alındı bunkezde diğerinde basladi. Allah herşeyin hayirlisini versin. Seninde yolunda bunu yaşamak varmış.ama bu yaşadıklarımız bizi dahada çok yakinlastiriyor bebegimize.insallah atlatacaksın bunu ve sağlıkla hamile kalıp kucağına alacaksın
Allah yardımcın olsun sabir versin.dayanmaya çalış kuzum gececek
evet anlımızdaki neyse onu yaşarız ne yapsak etsek degiştiremeyiz allah yardımcımız olsun. Valla kaç gündür ne oturabiliyor ne kalkabiliyor ağrım var sol tarafım ptliyo resmen bugün kan vermeye gtcem bakalım ne olmuş

Canımm benim yaa of çok üzüldüm. Allahım sana sağlık versin yaşın genç nasılsa tekrar olur bebek. Yeter ki sen iyi ol. Biraz toparlan kafanı dağıt. Tüpün sorunluysa aldırmak en mantıklısı aslında. Belki sağlıksız gebeliğe o sebep olmuştur tüpten dolayı yumurtalığına sıvı birikmiş sanırım neyse ki müdahale edilmiş en kısa zamanda atlatacaksın inşallah:dua:
allahm banda herkesedde sağlık versin ben ki afetlerde yeri tirmalardim ağrıdan hep derdim böyle ağrı girmedim diye o ağır bunun yanında hafif kalır sol kasıgım patlıyor ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum allah yrdmcm olsun bugün gtcem inşallah iyi çıkar sonucu dua edin nolur

allahm banda herkesedde sağlık versin ben ki afetlerde yeri tirmalardim ağrıdan hep derdim böyle ağrı girmedim diye o ağır bunun yanında hafif kalır sol kasıgım patlıyor ne oturabiliyorm ne kalkabiliyorum allah yrdmcm olsun bugün gtcem inşallah iyi çıkar sonucu dua edin nolur
Atlatacaksın inşallah geçecek hepsi. Bu acıları yaşamak bizim sınavımızmış ne yapalım sabredecez elden gelen bir şey yok. Allahım şifa versin inşallah tekrar sağlıkla döneceksin buraya kuzum dualarımdasın

İyi akşamlar herkese..Bugün son kez kan verdim kızlar 9,11 ve 13.gün değerlerim 583, 1587 ve 3750.
İki embriyo konulmuştu, ama okuduğum ikiz hamileliklerinden de yüksek geldi bu değerler. Aklım karıştı baya, bu sefer de yüksek olmasına kafayı taktım. Bayram sonrası ayın 18 ine ultrason randevusu verdiler, umarım her şey yolundadır :dua:

Canım benim maşallah çok güzel artmış sen ferah tut içini herşey yolundadır Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride görürsün inşallah :KK200: :dua:

Back
X