• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi şöyle her ay yumurta kalitesi aynı olmayabilir. Mesela bu ay yumurtalar kötü çıkar 2 ay sonra 5.güne gidecek kalitede yumurta çıkar. Bu ilk denemense ve bu ilk denemede yumurtaların kalitesiz demek yalnış olur genelleme yapılamaz yani. Başka zaman denediğinde belki kaliteleri daha farklı olabilir. Ayrıca 3.güne kadar yumurta 5.güne kadar daha çok sperm faktörü göz önüne alınır. Sen bir kaç ay sağlıklı beslen spor yap benim dr um teatrio ve gonamax takviye edici gıda önermişti ilaç değil vitamin tavsiye ederim. Bence karamsar olmamalısın. Riske atmamaları da şundan bazen embriyo lab. koşullarına dayanamayabiliyor ve gelişimi yavaşlıyor ancak anne rahminde doğal ortamına bir an önce bırakılırsa gelişimi ilerleyip tutunma ihtimalini göz önünde bulundurarak transferi bir an önce yapıyorlar. Neden kalitesiz ise transfer oldu sorusunun cevabj bu canım inş yardımcı olabildim

embriyom laboratuar koşullarında yavaşlamış gibi değil bence resmen durmuş
ama yine de konunun uzmanı o olduğu için birdaha üzerine bişey demedim
çok teşekkür ederim verdiğin detaylar için
bende 2 ay dinlenmek, sporlarıma devam etmek niyetindeyim zaten
bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz
senin de inşallah hayırı uğurlu olsun gebeliğin.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah

2. negatifimi aldım
biri 5. gün taze transfer diğeri 3. gün dondurulmuş
ikisinde de 8. gün adet başladı doktor bu duruma anormal dedi
çünkü iki farklı yöntem ama ikisi de 8. gün adet
neyse 3. ve son deneme yapıcam
eşim takmış vaziyette bu sefer iğne vs olmayacakmışım adan laf anlamıyor
yeterinde hormon almışım iğne olmuşumda ne fayda görmüşüm bilmem ne
doğal beslenecekmişim bu sefer zaten bizim belli bir sorunumuz yok sadece yaştan dolayı yumurta sayım az
laf anlatamıyorum gizli alsam yaptırırken illa haftasonu görür görmese de ekstrede görecek zaten :)) sonuncuda 3000 ilaç parası verdim

çok geçmiş olsun
biraz ara verdikten sonra eşinde tekrar ikna olur umarım
ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebişini

gmz1990 gmz1990 Kuzum nasılsın heyecanlısındır sen şimdi yarın test günün dimi inşallah kinalikadin kinalikadin gibi senden de güzel haberler alıp sevineceğiz hep birlikte dualarımdasın :KK200: :dua: :KK19:
Canımm evett valla değişik hisler içindeyim hayırlısı olur inşallahhh hem korku hem heyecan var göreceğiz ikiside benmle mi miniklerimin :dua: Sen nasılsın kuzummm :KK200:

gmz1990 gmz1990 Kuzum nasılsın heyecanlısındır sen şimdi yarın test günün dimi inşallah kinalikadin kinalikadin gibi senden de güzel haberler alıp sevineceğiz hep birlikte dualarımdasın :KK200: :dua: :KK19:
İnşallah kuzum ya bende meraktayım Allahım iyi haber almasını nasip etsin:dua:

merhaba kızlar..
negatif tüp bebek deneyimimden sonra bugün kontrol amacıyla doktora gittim tekrar
yumurtalarım kalitesizmiş. negatif çıktığını duyduğumda bile bukadar ağlamamıştım
prowomen diye bir ilaç verdi
2 ay kullanacakmışım
ne zaman istersen biz buradayız dedi ve vedalaştık
ne yapacağım inanın bilmiyorum
6 düşük
1 olumsuz tüp bebek
ve kalitesiz yumurta sahibi olduğumu öğrenmem yıllarımı aldı
maddi ve manevi olarak göçmüş hissediyorum
var mı aranızda kalitesiz yumurta ile hamile kalan
pıhtılşma testi kromozom analizleriniz yapıldı mı ? eşinde sprem dna hasrına bakıldı mı ?

Anca girebildim canlarımm hala kendime gelemedim poztif bin şükür. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız. İnanın kimse bilmiyor bir dr bir de sizler aileye de demeyeceğiz. Bir olumsuzluk olursa daha kötü olmayalım diye. Eşimle ağlamaya hazır bekliyorduk olmamasına öyle alışmışız ki bir an önce şu sonuç çıksın kendimi atayım ağlayım bitsin dedim. İnanamadım Rabbim nasip etti şükür. Önemli olan devamı gelmesi tabii daha bitmedi. Sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek. Ne olur dua edin kızlar çok ihtiyacım var. Çok zor zamanlar geçirdim az çok biliyorsunuz. Tek dostum sizlersiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:KK200::dua:
Canım yaaaaa ne sevindim anlatamam. Çok şükür canım Allah saglıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah çok mutlu oldum çok dikkat et kendine hamiş arkadasım ❤️❤️❤️❤️

selam kızlar bende 2015 ve 2017 yıllarında tüp bebek tedavisi gördüm en son yumurtaların kalitesiz dendi birde yarım rahimliyim. tüp tedavileri üstüne 1 aşılama denedim ve aşılama ile hamile kaldım ama kimyasal oldu . kimyasaldan sonra doğal hamile kaldım onda da kürtaj oldum. tüp düşünüyorum sonra asla diyorum ikilemdeyim bana verilen şans yüzde 5ti ilk doktorum tarafından .

Anca girebildim canlarımm hala kendime gelemedim poztif bin şükür. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız. İnanın kimse bilmiyor bir dr bir de sizler aileye de demeyeceğiz. Bir olumsuzluk olursa daha kötü olmayalım diye. Eşimle ağlamaya hazır bekliyorduk olmamasına öyle alışmışız ki bir an önce şu sonuç çıksın kendimi atayım ağlayım bitsin dedim. İnanamadım Rabbim nasip etti şükür. Önemli olan devamı gelmesi tabii daha bitmedi. Sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek. Ne olur dua edin kızlar çok ihtiyacım var. Çok zor zamanlar geçirdim az çok biliyorsunuz. Tek dostum sizlersiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:KK200::dua:

Ayy ne kadar mutlu oldum anlatamam, bir süredir girememiştim foruma şimdi arattım sonucunu. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza :)

Canımm evett valla değişik hisler içindeyim hayırlısı olur inşallahhh hem korku hem heyecan var göreceğiz ikiside benmle mi miniklerimin :dua: Sen nasılsın kuzummm :KK200:

Amin amin inşallah canım benim Rabbim güldürsün yüzünü yarın inşallah kuzucum bende iyiyim çok şükür beklemeyeceğim değerin düşmesini hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah :KK200: :dua:

Back
X