• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anca girebildim canlarımm hala kendime gelemedim poztif bin şükür. Allah hepinizden razı olsun destekleriniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız. İnanın kimse bilmiyor bir dr bir de sizler aileye de demeyeceğiz. Bir olumsuzluk olursa daha kötü olmayalım diye. Eşimle ağlamaya hazır bekliyorduk olmamasına öyle alışmışız ki bir an önce şu sonuç çıksın kendimi atayım ağlayım bitsin dedim. İnanamadım Rabbim nasip etti şükür. Önemli olan devamı gelmesi tabii daha bitmedi. Sağlıklı mı değil mi zaman gösterecek. Ne olur dua edin kızlar çok ihtiyacım var. Çok zor zamanlar geçirdim az çok biliyorsunuz. Tek dostum sizlersiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:KK200::dua:

Ahhh caniim beniiimmm bi girim sonuc alma zamanlari gelmistir diye dusundum cok sukurki pozitifmis. Nasil mutlu oldum anlatamam. Cok sukur. Rabbim hayirlisiyla saglikla 9 ay gecirip kucagina almani nasip etsin. Allah her turlu nazardan kotuluklerden fenaliklardan korusun seni. Heyecanli ve guzel bir yola girdin:KK68:. Rabbim diger arkadaslarada en tezzz zamanda bu guzel duygulari nasip etsin :dua:

Çok geçmiş olsun:KK43:nekadr oldu..bende ikizlerimi kaybettim ve gercekten cok kötüydü aşırı kanama ve sularının gelmesiyle..senin neden oldu peki..ama yeniden denemek istyrm Rabbim bidaha yasatmasin inşallah oyle bisey

Allah sabir versin gercekten uzuldum Rabbim tekrarini yasatmasin en tez zamanda cifter cifter nasip etsin insallah canim. Kac haftalikken kaybettin canim. Progestan kullaniyor muydun?

Çok geçmiş olsun:KK43:nekadr oldu..bende ikizlerimi kaybettim ve gercekten cok kötüydü aşırı kanama ve sularının gelmesiyle..senin neden oldu peki..ama yeniden denemek istyrm Rabbim bidaha yasatmasin inşallah oyle bisey
Benim iki sene önce dizanteri ve yüksek ateş sebebiyle. Böyle acı böyle ateş yaşamadım hiç Allah kimseye vermesin ağrılardan iki büklüm kalmıştım. Seninde başın sağolsun çok üzüldüm Allah sağlıkla yeniden anneliği yaşatır inşallah sana da bana da hepimize de:dua: düşük sabebin için ne dedi dr

Kızlar bugün keseyi gördüm çok şükür dr. Kalb ide burda ama suan dinleyemeyiz çok minik dedi. Haftaya salı günü için cagirdi. Rabbim inş sorunsuz bi şekilde kalp atisini da duymayi nasip eder. Bütün bekleyenlere güzel haberler duymayi, bütün hamislerede sağlıklı doğumlar nasip etsin Yüce Rabbim.çok şükür bin sükur....:anneadayı::KK200:
Çok sevindim canım maşallah sağlıkla kalp atışını da duyarsın inşallah kuzum:KK68:

:KK70::KK70::KK70: inşallah seninki gösterir ama yine de hazırlıklı ol.saatlerce keyfini bekledik hiç kıpırdamadı. Arabaya biner binmez hareketlere başladı ama ohhh gosteermedimya der gibi :21::21:

Mesajini simdi gordum canim. Belli etmemis bidik kendini demek. Bu arada hareketlerini net hissedebiliyor musun canim? Ben hareketlerini hissetmeye baslamadim henuz. Gobek deligimin ustune koyuyordum kipirtilar oluyordu cok sevinmistim artik hissediyorum diye ama en son doktora gittigimde mide hareketlerini ya da bagirsak hareketlerini hissediyorsun daha erken dedi. Bide bebekler su an gobek deliginin altindalar ikiside oraya elimi koyuyorum hicbir kipirti yok. Simdi sen hareketlenmeye basladilar diyince dikkatimi cekti canim.

Ahhh caniim beniiimmm bi girim sonuc alma zamanlari gelmistir diye dusundum cok sukurki pozitifmis. Nasil mutlu oldum anlatamam. Cok sukur. Rabbim hayirlisiyla saglikla 9 ay gecirip kucagina almani nasip etsin. Allah her turlu nazardan kotuluklerden fenaliklardan korusun seni. Heyecanli ve guzel bir yola girdin:KK68:. Rabbim diger arkadaslarada en tezzz zamanda bu guzel duygulari nasip etsin :dua:
Allah razı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir gebeliktir dua et bana da. Rabbim hepimize yardım etsin bu yolda uğraş veren tüm kardeşlerim ve bana da sağlıkla anne olmak nasip olur inşallah:dua::KK200:

Yok kuzum en son geçen hafta 65 ti bakalım bu çarşamba kaç olacak inşallah sıfırlanmıştır. Seninkide sıfırlanır inşallah biran önce kuzucum benim Allahım eski sağlığına kavuştursun seni :dua: Evet kuzum çok şükür pozitif sonuç aldı bayramın 3. günü hepimize bayram hediyesi verdi çok şükür Allahıma hep öyle devam eder inşallah kendim gibi çok sevindim :KK200: :dua:
sıfırlanır O zaman kuzucuk.ammin insallh bian önce sıfırlanır. Bende başkası yazmış onda grdum çok sevindim allahm mutluluğunu hiç bozmasın degeri kac çıktı?:KK200::anneadayı:@kinalikadin

Canım laparoskopide bir şey yok ki çok basit bir operasyon ben 2 günde ayaklandım işimi gücümü yaptım bile. Kurtulursun yaptır aldır iki tüpünü de. Allah korusun hamile kalsan dahi tekrar dış gebelik riski var hasarlı tüplerin kalması iyi değil. Kendini toparla laparoskopi ni ol maddi durumun uygunsa tedavini ol 1 sene uzun değil mi. Hamile kalma şansın yüksek kuzum hemen böyle pes etme vazgeçme evet canın çok yandı ama dayanmak lazım yola devam etmelisin:110:
bilmiyorum kuzum kafam çok karışık naapicami ne edicemi bilmiyorum

Damlam kuzum allah razı olsun çok rhatlatiyosuun beni yazamiyordum ama sürekli takip ediyordum . Laporoskopi olmadım ameliyatı kaldıramazdım 1sene falan kendini dinlendirmeyi düşünüyorum kendinden olursa olur olmazsa bekliiycem belki buraya da gremem koye kayanama gtcem kafamı dagitcam hepinizi cok seviyorum kuzularim benim ♡♡♡♡

Bence bir sene bekleyeceksen bile arada laparoskopini ol. Ben daha yeni oldum hiç korkulacak birşey değil. Hiç ağrısız diyemem ama sen ne ağrılar, ne acılar çektin onu da atlatırsın. 3. gün geçiyor herşey. Ol ki emeklerin boşa gitmesin, dış gebelik riski de az değil. Allah kolaylık versin, hayırlısını nasip etsin.

Back
X