Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Meyveli buzlunun dediği gibi tuo bebek olduğunu biliyor kontrole gittiğimiz dr.ama son adet tarihine göre kayıt yapıyor sisteme.canim nette transfer günü hesaplanması yazıyor ama dr.lar sisteme sat a göre yazıyor zaten ikili üçlü dörtlü taramalarda ölçümlere risk analizi için sat giriliyor.. ultrason ölçümlerinde bebek 1 hafta büyük 1 hafta küçük çıkabilir sorun olmuyor.
bana tüp bebek doktorum sat olarak transferden 2 hafta öncesini esas alacaksın, soran doktorlara onu söyleyeceksin dedi. Ben şimdi başka doktora gidiyorum sat'ı sorduğunda o tarihi söylüyorum. Ve birebir doğru çıkıyor. Tüp bebek doktoru olmayan doktorlar sat'ı esas alıyor bebeğin haftasında oynama olabiliyor.
Meyveli buzlunun dediği gibi tuo bebek olduğunu biliyor kontrole gittiğimiz dr.ama son adet tarihine göre kayıt yapıyor sisteme.canim nette transfer günü hesaplanması yazıyor ama dr.lar sisteme sat a göre yazıyor zaten ikili üçlü dörtlü taramalarda ölçümlere risk analizi için sat giriliyor.. ultrason ölçümlerinde bebek 1 hafta büyük 1 hafta küçük çıkabilir sorun olmuyor.
bana tüp bebek doktorum sat olarak transferden 2 hafta öncesini esas alacaksın, soran doktorlara onu söyleyeceksin dedi. Ben şimdi başka doktora gidiyorum sat'ı sorduğunda o tarihi söylüyorum. Ve birebir doğru çıkıyor. Tüp bebek doktoru olmayan doktorlar sat'ı esas alıyor bebeğin haftasında oynama olabiliyor.
Beb3k ultrason ölçümlerinde farklı çıkıyor geri ileri tam günü olarak zaten
Her dr.isleyisi farklı demekki. 2 haftası adete denk geliyor.nette yazan yumurta toplama günü farklı transfer günü farklı çıkıyor.zaten sat yada transfer gunu doğum tarihini belirlemek için.
Saol cnm cok şükür yukseldi haftaya kese görmeye gidicez insallah.sadece lekelenmem var biraz progestan igne kullanmaya başladım.sen nasilsin nasil oldun.tekrar tedavi ne zaman düşünüyorsun
Saol cnm cok şükür yukseldi haftaya kese görmeye gidicez insallah.sadece lekelenmem var biraz progestan igne kullanmaya başladım.sen nasilsin nasil oldun.tekrar tedavi ne zaman düşünüyorsun
Ya çok mutlu oldum canım çok şükür Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına da al inşallah Bol bol dinlen kuzum su iç Allahın ziniyle hiçbirşey olmaz o iğne geçiriyor zaten Çok şükür iyiyim bende canım değerlerimin düşmesini bekliyorum bugünde kan verdim 33 olmuş haftaya randevü aldım doktorla görüşmek için bakalım kışa doğru düşünüyorum Allahın izin verirse inşallah canım
Canım çok sevindim çok şükür Allahım devamını da getirsin sağlıklı bir şeklde kucağın al inşallah Bence ilaç etki etmiştir gerçi 1 dakikada da etki eder mi ki çok bilemedim ama yinede doktoruna sormanda fayda var gibi kuzum
Ya çok mutlu oldum canım çok şükür Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına da al inşallah Bol bol dinlen kuzum su iç Allahın ziniyle hiçbirşey olmaz o iğne geçiriyor zaten Çok şükür iyiyim bende canım değerlerimin düşmesini bekliyorum bugünde kan verdim 33 olmuş haftaya randevü aldım doktorla görüşmek için bakalım kışa doğru düşünüyorum Allahın izin verirse inşallah canım
Çok saol cnm.RABBIM isteyen herkese sağlıklı ve sıhhatli evlatlar nasip eylesin.inşallah geçer yinede korkuyorum.
Seninde degerin düşmüş.hayırlısı olsun cnm.insallah en kısa zamanda RABBİM sanada nasip eylesin.
Canım ben yarın tekrar testi yenileyip dr a haber vericem ona göre ne zaman çağırırsa artık. İnşallah sağlıkla devam eder de o günleri de görürüz canım
Kızlar benim kanamam durmuyor, adet değil gibi geliyor ama ne olduğunu anlayamadım. Doktorum normal dedi ama endişelenmeye başladım artık. Laparoskopiden sonra 6sında adet oldum bitti şimdi bu neyin nesi anlamadım.
Çok güzel canım böyle düşünmen inşallah seninle yavruların Allahım pozitif sonuçlar almanı nasip etsin dua oku sürekli elini karnına koyup sana bağışlasın inşallah Rabbim Geçer geçer az kalmış test günü de nasıl geçtiğini anlamayacaksın
Değişen pek bi şey olmuyo canım üzgünüm. Yine boş laf hep. Doğum ne zaman aman sakın sezaryen olma, kız mı erkek mi ayy inşallah erkektir/kızdır. Cinsiyetini biliyorsan mesela benim ilki kızdı. Olsun olsun üzülme diyorlardı. Tup bebek mi ? Nasil oluyo o ? Karismamistir de mi? Gecen haberlerde gösterdi böyle böyle olmuş:/ kocam ceketini atsa ben hemen hamile kalirdim vs vs daha uzar gider
Haa annen baban eşin üstüne ayrı bi titriyor o ayri
Ben böyle konuşanların yanında söylüyorum özellikle insanlar ne kadar cahil ya tüp Bebek olunca sanki başkasının bebeğini alıyomuşuz gibi düşünüyorlar, tek farkı insanların zevkle yaptığını biz binbir zorlukla ilaçla iğneyle yapıyoruyoruz diye. Annelik kutsal ama tüp bebekle anne olmak dahada kutsal
Benim bildiğim de transfer günü baz alınıyor tüp bebekte adetin ilk günü baz alınıp hesaplanmıyor. Transferin olduğu günü 2 haftalık gebelik sayıp üzerinden geçen günleri ekleyerek hesaplıyorsun. Blast transferinde ise 2 3 gün daha ekliyorsun 3.gün transferinden farklı olarak
E zaten adetle transfer arasındada 2 hafta var dediğin gibi blastta 2-3 gün daha ekliyo, öyle hesaplayıp 2 hafta eklesede 8 hafta olcak yada şöyle yapalım ben direk link atayım en doğrusu olsun https://tup-bebek-gebelik.hesaplama.net/
E zaten adetle transfer arasındada 2 hafta var dediğin gibi blastta 2-3 gün daha ekliyo, öyle hesaplayıp 2 hafta eklesede 8 hafta olcak yada şöyle yapalım ben direk link atayım en doğrusu olsun https://tup-bebek-gebelik.hesaplama.net/
Aynen öyle. Zaten normalde de gebe kalanlar da hemen hemen aynı mantık. Transfer günü 2 haftalık sayılınca işte bazen bir kaç gün oynuyor o da çok önemli değil sanırım
Çok saol cnm.RABBIM isteyen herkese sağlıklı ve sıhhatli evlatlar nasip eylesin.inşallah geçer yinede korkuyorum.
Seninde degerin düşmüş.hayırlısı olsun cnm.insallah en kısa zamanda RABBİM sanada nasip eylesin.
Rahatlatabiliyorsam seni ne mutlu bana kuzum benim bu yüzden burdayız o kadar beklemişiz tabi 6 gün mü bekleyemeyeceğiz sonu güzel olsunda yeterki Allahın izniyle