• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok kanamam cok sukur arada kasiklarima sanci giriyor goguslerim acio baskada bisey yok ama ben cok yatmiyorum zaten doktorum sabah aksam jel i kullanip yarim saat yuruyus verdi gun icindede agir kaldirmadan ev isi yapmadan evin icinde dolaniyorum sen hangi asamadasin
Ben yeni başladım tedaviye, hareket rahim de kanlanma yapar bebeği besler kanama yoksa hareket iyidir hafif tabi

Günaydın arkadaşlar, güzel bir gün g geçirmeniz dileğiyle

Tedavilerinizden nasıl yanıt aldınız kızlar
Çok şükür ilk denemem ikizlere hamileyim canım bugün ayrıntılı ultrasyonumuz var

Cok sevindimm ilk denemenmiydi canm 11.gun idrarda cimti yani cift cizgi :)
Canim ben 7. Gunu yaptm silik cikti 9. Gun yaptim kop yoyu cikti 11. Gun yapti daha koyu cikti simdide hastane yolundaym☺ evet ilk denemem 8. Yilima giricem evliligimde hic gebelik gecirmedim

Çok şükür ilk denemem ikizlere hamileyim canım bugün ayrıntılı ultrasyonumuz var
Maşallah sorunsuz bir kontrol olur inşallah. Bende sizin gibi ilk seferde güzel sonuçlar alırım inşallah
Canim ben 7. Gunu yaptm silik cikti 9. Gun yaptim kop yoyu cikti 11. Gun yapti daha koyu cikti simdide hastane yolundaym☺ evet ilk denemem 8. Yilima giricem evliligimde hic gebelik gecirmedim
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.

Anladım kuzum benimkide düzensizken başlamıştı tarlusal falan kullandım bi oldu bir daha da olmamıştı ama sorun olmaz demişti ki olmadıda tabi doktoruna güven sen yinede nasıl beklediğini biliyorum inşallah daha fazla beklemek zorunda kalmazsın kuzum:dua:

Ameliyatın etkileri de 1 ayda anca geçer demişti. Benim 2 tüpüm de kapatıldı ya, vücudun en az 1 ay dinlenmesi lazım demişti o zamanda. Bekleyeceğim mecburen. Allah hepimize sabır versin, güç versin beklemek için.

Günaydın kızlar. Bu gebelikte kanama olayı eskiden de bu kadar çok muydu son zamanda mı arttı :) herkesin kanaması var. Ben de 3 haftadır hiç kesilmeyen kahverengi lekelenmelerime alıştım artık. Hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sıkıntılı süreçleri.

Tedaviye yeni başlayan yada tedavisi devam eden arkadaşlara da tez zamanda hayırlı ve güzel haberler dilerim. Dualarım sizinle :dua:

Günaydın kızlar. Bu gebelikte kanama olayı eskiden de bu kadar çok muydu son zamanda mı arttı :) herkesin kanaması var. Ben de 3 haftadır hiç kesilmeyen kahverengi lekelenmelerime alıştım artık. Hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sıkıntılı süreçleri.

Tedaviye yeni başlayan yada tedavisi devam eden arkadaşlara da tez zamanda hayırlı ve güzel haberler dilerim. Dualarım sizinle :dua:
Yok yahu biz yeni kadınların hormonları arızalı vücudumuz dirayetsiz eski kadınlarda yokmuş öyle
Amin. :dua:

Selam anne adaylarii bende yeniyim bugun transferimin 4.gunu heycanla bekliyoruz gubler gecsin diye bugun 5 saatlik bi yolculuk yaptim evime geldi soktor bi skinti olmicani soledi ama yinede insan korkuyor varmi bole yolculuk yapan aranizda bu arada bahceci umut tup bebek merkezinde yaptirdim tedavimi sormak istedigin bisey varsa yardimci olurum
Aynı gün transfer yapılmış canım hayırlısı bende bütün belirtiler bitti :-(

Back
X