Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Sabah da kontrolümuz vardı sıra beklerken midem bulandı kustum dogruldugumda birden kanama boşaldı Dr ultrasona baktı maşallah çok iyiydi
Alttan muayene etti çok canım yandı kalkmamla birlikte yine kanama oldu iğne vurdular yatış verdi Dr plasenta arkasında kanama alanı var biraz dedi Dr
şuan kanama azaldı gibi hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah
Selam anne adaylarii bende yeniyim bugun transferimin 4.gunu heycanla bekliyoruz gubler gecsin diye bugun 5 saatlik bi yolculuk yaptim evime geldi soktor bi skinti olmicani soledi ama yinede insan korkuyor varmi bole yolculuk yapan aranizda bu arada bahceci umut tup bebek merkezinde yaptirdim tedavimi sormak istedigin bisey varsa yardimci olurum
Selam anne adaylarii bende yeniyim bugun transferimin 4.gunu heycanla bekliyoruz gubler gecsin diye bugun 5 saatlik bi yolculuk yaptim evime geldi soktor bi skinti olmicani soledi ama yinede insan korkuyor varmi bole yolculuk yapan aranizda bu arada bahceci umut tup bebek merkezinde yaptirdim tedavimi sormak istedigin bisey varsa yardimci olurum
Selam,
Ben de bahçeci umut da tedavi oluyorum. İlk 3 gün 1,5 saati geçecek yolculuk yapmamam söylenmişti, sonrasında sorun olmaz denmişti. Umarım olumlu haberlerini alırız.
Kızlar benim yine dün kanamam oldu doktora gittim bebiş iyi dedi.haftasiyla uyumlu dedi.yinede tedirgin oldum.lekelenme devam ediyor.iki gun rapor aldım evde dinleniyorum.umarim bir an önce geçer.
Ameliyatın etkileri de 1 ayda anca geçer demişti. Benim 2 tüpüm de kapatıldı ya, vücudun en az 1 ay dinlenmesi lazım demişti o zamanda. Bekleyeceğim mecburen. Allah hepimize sabır versin, güç versin beklemek için.
Günaydın kızlar. Bu gebelikte kanama olayı eskiden de bu kadar çok muydu son zamanda mı arttı :) herkesin kanaması var. Ben de 3 haftadır hiç kesilmeyen kahverengi lekelenmelerime alıştım artık. Hayırlısıyla bir atlatsaydık şu sıkıntılı süreçleri.
Tedaviye yeni başlayan yada tedavisi devam eden arkadaşlara da tez zamanda hayırlı ve güzel haberler dilerim. Dualarım sizinle
Günaydın canım doğru söylüyorsun ama benim takibime göre son zamanda baya bir arttı bence ya Allahım herkese yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah