Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Olsun kuzum bir anda büyüyor o kese zaten kendi doktoruna gidene kadar karından da görünür inşallah Bende perşembe gideceğim bakalım kuzum neler konuşacağız merak ediyorum hayırlısı olsun inşallah
Kizlar bugun 7.gun 5.gun embriyosu sabah idrariylada yapmadim daha demin yaptim idrar testi ben buzamana kadr cok test yaptm hic birinde cizgi gormedim bunda var sizce fotoraf yukleyemiyorum bilen varsa bi yardimci olabilirmii
Kizlar bugun 7.gun 5.gun embriyosu sabah idrariylada yapmadim daha demin yaptim idrar testi ben buzamana kadr cok test yaptm hic birinde cizgi gormedim bunda var sizce fotoraf yukleyemiyorum bilen varsa bi yardimci olabilirmii
Canım birde 7. günün gayet de belli hadi hayırlısı olsun inşallah bence var ama kan verme hemen derim test gününü bekle bence idrar testinide takip et koyulaşma olacak mı Allahım devamını getirsin inşallah
Bencede var daha cok erken ama var hic umudum yoktu cikcagina dair yatin sabah yine tekrarlarim yani cok erken sevinmek istemiyorum ama kalbim yerinden cikicak gibi
Bencede var daha cok erken ama var hic umudum yoktu cikcagina dair yatin sabah yine tekrarlarim yani cok erken sevinmek istemiyorum ama kalbim yerinden cikicak gibi